Nu sitter jag här i biosalen, klockan sex på en måndag. På biochemat står zlatans nya film med en massa olika företag & viktiga personer. Ha en trevlig kväll!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Än så länge har ingenting intressant hänt denna vecka, sitter i skolan just nu och slutar om 45 minuter. Gårdagen var riktigt skön må jag säga. Skola, mys med kidsen, ner på stan och handla mat till kvällen sen till jasmine å där sov jag.

Idag känner jag mig otroligt utvilad men ändå ganska sne, om ni förstår vad jag menar hahah. Hör av mig vidare. här får ni en gammal men go bild. xoxo.


Likes

Comments

Efter en lugn helg så ligger jag nu i sängen med en kopp kamomill & kollar chemat för kommande vecka. Ser rätt lugnt ut just nu.
Har även börjat kolla in en ny serie "Mozart in the jungle", oerhört bra hittills.

Likes

Comments

Vart har jag varit? Ett långt inlägg kommer snart

Likes

Comments

Klockan är som ni ser i rubriken 09:13 å jag sitter på espresso house med en chat latte för att starta av dagen. Om 15 minuter börjar jag & kommer antagligen uppdatera lite under dagen.

Likes

Comments

Dagen började ned att jag tog mig till Solberga & där fick vi information om resan & köra känna varandra. Nu har vi varit & ätit och snsrt ska vi börja igen. Skriver mer senare,

Likes

Comments

Pinsammaste må ju vara att man halkar påväg in i bussen. Nu är jag påväg tull Visby iallafall, ett snabbstopp vid min skola sen går jag vidare.

Likes

Comments

07:40 tog jag det stora steget att kliva upp ur sängen & ta mig ner till badrummet för att göra mig iordning. Nu ska jag äta frukost, sminka mig & sedan ta mig till bussen för att åka till stan.

Likes

Comments

Nu ligger jag här, 00:27 på måndag morgon, kissnödig så in i helvete & skriver ett inlägg.

I min skola börjar vi imorgon, men jag kan ju inte riktigt säga att jag börjar förens den 25:e.

Imorgon & på tisdag skall jag till en annan skola för att få information & lära känna folk inför resan. Onsdag ska min klass å några till åka skidor & sen ni, gissa vad? Jo på torsdag klockan 06:40 tror jag, går mitt flyg till Stockholm, som sedan ska ta mig vidare till Polen. Vad jag ska göra där får ni reda på längre fram. Nu ska jag gå & kissa & sedan lägga ut en sista snapchat. Xoxo💋

Likes

Comments

Vad har jag gjort på senaste då?
Hela torsdagen sov jag bort & sen igår kom min pojke hit rätt sent så vi åt pizza & sov.
Men dagen planer? Fika hos kusinerna, disco bowling & sen äta på resturang med släkten.

Likes

Comments