Eftersom mitt hjärta jobbar, så får jag mysa lite själv! Har världens mensvärk, så choklad sitter fint!
-

Likes

Comments

Åh!! Vad jag saknar sommaren när jag ser dessa bilder! Studenten toppade allt!! ❤
-

Likes

Comments

Jag har aldrig ägt ett ljus från WoodWick!

​​Hur fina är dom inte för det första? Sen har jag både sett på youtube och läst att folk tycker om dessa och att dom är prisvärda! Så det ska jag absolut införskaffa mig.

Dessa hittade jag på Lyko!
-

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag! För mig är det dock en vanlig tisdag liksom.

Jag har precis kommit ut ur duschen! Nu har jag fixat en liten överraskning till Robin, jag hoppas att han blir glad. Det kanske inte är jätte "wow" men vart ute i sista sekund och det var helt utplockat.. Hade velat köpa en nalle också, men ja!

Jag hoppas att han gillar det ändå, för det är ju ändå tanken som räknas, ellerhur?! Jag hade blivit glad! Vi tycker liksom inte om att skämma bort varandra för mycket. Bara ibland, när vi känner för att köpa något.

Men detta är han värd efter massa slit på sitt jobb.
-

Likes

Comments

Jag har märkt nu på senaste att jag aldrig skriver vad som händer i mitt liv? Eller om min vardag? Men det har helt enkelt blivit så.

Jag har liksom valt att lägga upp mer inlägg om inredning, kanske lite fööör många! Men jag älskar det och jag blir inspirerad av det själv, så varför inte?

Annars har jag inte gjort så mycket mer idag, städade Robins rum så jäkla länge.. Slutade med att jag blev yr och la mig i sängen!
Sedan dess har jag mått väldigt dåligt tyvärr. Ska snart mysa ner mig i sängen och vänta på mitt hjärta!
-

Likes

Comments