Header
View tracker

Idag har jag inte gjort någonting, alltså verkligen ingenting. Handlade på dagen, sen har jag bara varit hemmavid. Suttit vid datorn och försökt komma igång med mitt cv, men det står still i mitt huvud just nu och det är tusen tankar som snurrar runt, blir helt förvirrad! Hjärtat slutade mycket tidigare än förväntat, så vi har myst fram tills nu.

Ska strax slå på en julkalender, och äta lite onyttigheter, idag är det tillåtet. En sån dag där jag inte orkar bry mig. Mitt humör är inte heller på topp, jag vet inte vad det är med mig. Men nåja, vi ska duscha lite senare och sen krypa ner i sängen, eller jag ska det iallafall. Håll ut, ett inlägg om inredning kommer strax! Är ni förvånade? Det kanske blir lite mycket sånt, men jag älskar att dela med mig och är galen i det.
-
Kollade på dieselråttor och sjömansmöss förut, så mycket nostalgi <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

I can’t regret leaving you alone,
until you find your way back home.


Likes

Comments

View tracker

Jag har alltid haft det jobbigt i mitt liv, med det sociala skulle man väl kunna säga? Jag hade det svårt i skolan, kunde aldrig redovisa för dom andra, för jag vart så rädd helt enkelt. Stod och skadade, min röst darrade och jag kände bara hur osäker jag blev i mig själv. Därför föreslog dem att jag skulle redovisa för en mindre grupp, jo men visst. Det gick inte heller, jag är för blyg helt enkelt och har varit det ända sen barnsben. Detta påverkar såklart min vardag väldigt mycket, men också när det kommer till att skaffa jobb. Hur ska jag kunna jobba, när jag är så förbannat blyg? Det är ju inte direkt så att jag bara kan börja prata med någon random person. Jag tycker att det blir för jobbigt. Jag kan inte ringa någon jag inte känner, för det är alldeles för jobbigt. Det ända jag vill är att skaffa mig ett jobb som jag trivs med, som jag känner mig bekväm med. Men jag känner mig så jävla värdelös och sämst. För att jag inte är den som kan öppna min käft och prata. Jag gråter för att det är så jobbigt. Jag känner en stark ångest varje dag och känner att jag inte är tillräcklig. Och att jag inte kämpar. För jag vill inte bo hemma hela livet, jag vill flytta till en lägenhet, köpa min egna inredning. Kunna sköta allt själv. Men jag vet inte vart jag ska börja. Jag har svårt att skaffa vänner, just för detta..

Hade velat jobba i en klädbutik. Älskar ju allt som har med kläder att göra och jobba med något jag tycker om. Det kräver ju en hel del från mig också, om jag nu ska kunna gå ut i arbetslivet. Är det någon som har förslag på vad man kan göra? Jag kontaktade UMO för råd och dom sa även att Arbetsförmedlingen kunde hjälpa till att hitta ett jobb som passade mig. Det kommer bli jobbigt, men jag måste göra vad som krävs. För detta funkar inte längre och jag vill inte bo hemma. Jag är redo för att bli sambo med Robin på riktigt. Han har jobb och nu krävs det bara att jag får ett.

Den dagen vi kommer flytta, är den dagen jag lyckats. Det kommer kännas så jävla bra, att vi kommer få vara själva. Och få mer tid för varandra, det får vi ju nu också. Men ni förstår nog. Att få vara i sitt egna hem, det skulle kännas fantastiskt. Och då kan man skryta för dom som aldrig trodde att man skulle komma nå vart i livet. Fy vad underbart.
-

Likes

Comments

Vill du gifta dig? Ja, jag vill självklart gifta mig. Tycker att det är så himla fint och magiskt. Jag och Robin har faktiskt pratar lite smått om att gifta oss i framtiden och det kommer vi självklart att göra. När vi jobbat ett tag och känner att vi har råd, jag menar.. Ett bröllop är ju inte direkt gratis, det ska ju fixas med klänning, ringar osv. Så det är ju en hel del. Men vi båda vill väldigt gärna det! Så vi lär ju märka hur det blir ;)

Vill du ha barn? Ja, deklart jag vill det. Men inte än på ett tag. Har mycket annat att tänka på just nu och jag är inte redo än.

Hur många barn? 2 st.

Bo i hus eller lägenheten? Lägenhet först, skulle ju aldrig ha råd med hus just nu.. Och lägenhet är väl det första man börjar med?

Hur ser ditt liv ut om 5 år? Då är jag 25, hoppas på att ha ett drömhus, vara gift. Ha tagit körkort, ett jobb jag trivs med.

Vad önskar du dig i framtiden? Att livet bara blir bättre. Ha en bra ekonomi, ha hund, hus, familj.

Likes

Comments

Vi kommer inte flytta än! Men detta kommer ändå vara något jag vill köpa innan vi flyttar, eller efter! Det finns så sjukt mycket mer jag vill ha, men prio ett är en ny säng, en soffa och matbord+stolar!
-

Likes

Comments