View tracker

Kommer förmodligen inte göra så mycket mer än att vara sängliggandes.. Har blivit sjuk, känner mig väldigt varm och min hals gör ont. Så ikväll ska jag äta lite gotte, kolla på serie och youtube-klipp ensam, då Robin jobbar till 23 :(

Tycker inte alls om att vara ensam när jag mår såhär.. Bara att stå ut i några timmar till.​​
-

Likes

Comments

Jag klarar inte av att varorna längst ut och har liksom aldrig gjort det heller. Måste alltid ta dom längst in, det har väl blivit en vana.

Jag proppar alltid en flaska full med isbitar och vatten innan jag lägger mig, jag avskyr att vakna upp på morgonen och känna att munnen är torr!!

Jag avksyr smaskljud alltså usch!! Låter så äckligt, och klarar inte av det.

Jag har varit en riktig datornörd en gång i tiden, det kan man väl inte tro? Haha, var alltid på Dreamhack och det var även där jag såg Robin för första gången, 2012. Stog verkligen bakom honom, men sa aldrig något? Haha gulli.

Jag älskar inredning och har alltid gjort, har en mor som är lika beroende som jag!

Jag kollar enbart på serier!! Eller, jag älskar ju Beck & Wallander, men det är väl filmer?

Jag älskar ljus, doftljus!! Tänder ljus om jag ska bada! Enbart om jag gör det ihop med Robin ;) Tänder allitd ljus oavsett, tycker det är så mys!

Min längtan efter att få sätta mig på skotern är så jäkla stor just nu! Jag älskar verkligen det, den känslan! Helt otrolig!.

Jag HATAR blodpudding, förstår verkligen inte folk som kan äta det? Eller bruna bönor? Alltså den lukten, fyfan.. Kräks!

Jag sjunger alltid i duschen, och det kan vara samma låt varje gång haha!! Bara om jag duschar själv. Pinsamt annars!

Jag ska tatuera mig detta året, och jag har planer på vad jag vill tatuera, det mesta har en mening. Och det andra vill jag bara sätta på min kropp för att det är snyggt! Min kropp, jag bestämmer ;)

Jag älskar skräckfilmer och typ klipp på youtube där folk åker på spökjakt! Men är inte så kaxig om jag är ensam!

Älskar audi & bmw!! Morfar hade en audi, a4.. Som tyvärr min morbror tagit över, annars hade jag ärvt den från honom!

-

Likes

Comments

Har letat länge efter ett snyggt köksbord och jag har hittat ett, kolla bara på det?! Och stolarna är lika fina, jag gillar verkligen detta! Åh, kan bara tänka mig hur fint det kommer bli!!

Detta kommer från Chilli!!!!
-

Likes

Comments

Men alltså, hur fina är inte dessa? Alltid velat haaaaa, och kommer att beställa inom kort! Vet att min morfar hade älskat dom!
-

Likes

Comments