​hej på er!

Imorgonvvid 23 tiden så drar jag till Mallorca i Spanien, Jag kommer och vloga o blogga så ni kommer få se resan, men det var bara den infon jag ville säga!


//Bellsa

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu ska jag ut och måla mitt hus, asså fy fan vad tråkigt men jag gör det för pengarna helt klart! Jag vet inte hur mycket jag får men jag längtar iallafall till pengarna trillar in på kortet. Jag har haft olika små jobb av mina föräldrar som tvätta bilarna och tvätta alla skåp i köket, måla huset och även rensa ogräs. Men jag tror ändå det blir kul att måla. Ska lyssna på musik osv. Men dagaens fråga är: Jobbar ni? asså har ni något sommarjobb? Typ som jag eller är ni hemma eller jobbar i affär eller vad gör ni? Det är min dagens fråga till er. Om ni vill ställa frågor till mig så är det bara att skriva en kommentar nedan.

Likes

Comments

Hej!

Jag har en fråga till er! Vad vill ni se här?

Jag själv gillar typ deeptalks och vardagslivet men även mode mat osv. Men vad tycker ni? Men nu tar jag några nyhter. Jag har sommarlov och har några få planer för lovet, som stockholm om 3 veckor och en fotbolls cup nästa vecka. Vad ska ni göra i sommar? TAGGA SOMMARLOV NU!!!!!
Likes

Comments

Hej

Nu är det ungefär 18 dagar kvar till sommarlovet och jag längtar så. Många känner så, nu tar vi i sista dagarna men själv har jag svårt att fokusera på saker och ting. Jag tror jag höjer mig i vissa ämnen och sänker mig i några. Ja är nervös för matte, engelska, slöjd och tyska. Men eftersom jag bara går i sjuan behöver jag inte oroa mig för mycket. Men jag satsar ju alltid på A. Mitt merit värde ligger på 290-310, vet inte riktigt där. Men imorgon kommer det en ny elev som heter Shoib tror jag, han är ensam kommande flykting barn hit till sverige. Jag tror att han kommer trivas.

Likes

Comments

Hej på er!

Vad tycker ni om att jag ska skapa en serie, en serie där jag kan prata om olika saker som ämnen, lite så allvarliga saker men kan även vara lite roliga ämnen, skriv förslag har nere så kan jag skriva om dem,


//BELLSA

Likes

Comments

​Hej på er!

Idag ska jag ut med laget och springa på begett, själv tycker jag det är tråkigt att springa ute och så men när laget är med får vi sån anda och vi peppar varandra så vi gör det liksom kul! Så om du vill börja träna, börja inte själv utan med någon kompis, förälder eller kusin , vem som helst!

Sen tipsar jag om appen 7 minuter som jag har men jag har gratis appen, den påminner dig och peppar också, men även musik, man får inte glömma att ha musik som peppar en, det är så viktigt.


Nej men nu måste jag sticka, byee

//BELLSA

Likes

Comments

​Så jag försöker få in bilderna till min dator men det går inte, det står att det är fel på itunes, så därför kommer det inga inlägg med bilder från österrike nu, utan det kan komma så snart så möjligt när det funkar, men iallafalla så idag var i Wagrain och imon ska vi till maria alm, men bloggar mer imorgon byeeee!!


//BELLSA

Likes

Comments

​Hej på er! nu är jag i Österrike i kaprun, imorgon blir första skiddagen och jag längtar såå, jag har internet på hotellet så kommer blogga och vlogga mycket nu! 

tar mer bilder och videos imorgon!!!

ses imorgon byeee!!!!


//BELLSA

Likes

Comments

​Hej på er!

jag har märkt att min youtube inte går jätte bra och jag kan ej ladda upp videos så jag tänkte men varför inte börja blogga igen? 

så nu har jag börjat, jag ska försöka blogga varje dag, vet inte om det håller men ska försöka!

Nu kör vi igen tycker jag!

Likes

Comments

​Hej alla!

Jag har nu bestämt mig för att börja med youtube. Jag har funderat nu ett tag och bestämt mig, jag vill testa och jag har redan gjort en video, jag hoppas att ni kommer att gilla min kanal på youtube. jag heter Bellsa där, samma som här på bloggen.


Min kanal:https://www.youtube.com/channel/UC_3PORS84hNpZAUQwT5W62g

Min video:https://www.youtube.com/watch?v=-DE0npketh0

Gilla och prenumerera på youtube, så hörs vi!
//Bellsa :)

Likes

Comments