​Förlåt att jag är såhär.

Förlåt att jag är så svår att förstå sig på, och för att jag inte kan förklara hur jag känner mig.
Förlåt att jag är så ledsen och för att hur man än försöker så är det som att inget kan hjälpa mig.
Förlåt för att jag är dålig på att höra av mig, och för att det kan kännas som att jag inte bryr mig.
Förlåt för att jag inte lyssnar ordentligt när man pratar med mig, då jag har tankarna någon annanstans. Förlåt.

Förlåt mamma och pappa, för att jag inte hör av mig så ofta. Speciellt till dig pappa.
Jag vet att du blir besviken på att jag aldrig ringer, och att du har trott att jag inte tycker om dig.
Jag gör det, jag lovar. Förlåt mamma för att jag låter så sur i telefon och för att jag inte har så mycket att säga oftast, det är inte meningen. Förlåt att det finns så otroligt mycket saker jag aldrig berättat för er. Förlåt att jag inte släppt in er och vart mer öppen mot er senaste åren. Jag önskar att jag hade känt att jag hade kunnat det, men det har bara inte gått för mig. Det är inte ert fel, jag lovar. Och om det är till någon tröst, så har jag varit likadan mot varenda vuxen jag träffat som försökt förstå sig på mig. Jag älskar er, ni är ju min familj. Förlåt.

Förlåt lillebror, för att jag är en storasyster som inte finns där för dig.
Förlåt att jag aldrig gått på dina fotbollsmatcher, och för att du nästan aldrig fick sova i mitt rum när du ville prata om något. Förlåt att jag stängt ut dig så som jag gjort.
Jag älskar dig av hela mitt hjärta och jag skäms jättemycket för att jag inte varit där för dig mer.
Jag skäms över att jag inte har varit och inte är ett stöd för dig nu när saker börjat hända i ditt liv och du inte vetat vad du ska ta dig till eller vem du ska prata med. Du kan alltid prata med mig om allting, jag har bara inte visat dig det.
Och jag lovar dig att allting är våra hemligheter, som inte kommer ut till någon annan. Förlåt.

Förlåt min älskade, för att jag är ett praktexempel på hur man inte ska vara.
Förlåt att jag är så rädd hela tiden, och för att jag inte kan lita på dig.
Förlåt att du fått känna dig instängd, för att jag tog allt ifrån dig.
Förlåt att jag lät min osäkerhet, min rädsla och ångest ta över för att sedan förstöra allt vi byggt upp.
Förlåt att jag har rivit ner precis allting. Förlåt att du har känt dig kontrollerad och begränsad.
Det har vart mitt sätt att klamra mig fast vid det enda jag har som får mig att känna att jag inte är ensam.​
Jag förtjänar inte dig och hur du ställt upp för mig. Jag förtjänar inte hur du har torkat mina tårar
​och kramat om mig, eller hur du har tyckt om mig när jag inte kunnat se en enda bra sak med mig själv.
Förlåt att jag svek dig, jag svek mig själv också. Förlåt.

Förlåt till mina gamla vänner, som tror att jag glömt bort er.
Det har varit mycket för mig med allting, och det var inte meningen att stänga er ute.
Det har bara varit svårt att hålla kvar i det gamla nu när mitt liv för​​​​​​​​​​​​​​ändrats såhär mycket och jag har
inte känt någon ork. Vissa av er har jag stängt ute med flit, för att jag har förstått att ni inte är bra för mig och det livet jag vill leva. Det är som det är nu, och jag tackar er för det vi hade. Förlåt.

​Förlåt till er som trakasserade mig i och utanför skolan​, för att ni kände ett sånt hat mot mig att ni var tvungna
att slösa er tid och energi på att snacka skit om mig, sprida rykten om mig & viska efter mig i korridorerna.
Förlåt, för vad jag än gjorde som fick er att hata mig så jävla mycket. Förlåt, för vad fan det var jag gjorde så fel.
Jag ville aldrig vara utfryst, eller förlora mina bästa vänner till ert bullshit.
​Jag ville inte vara ensam. Jag ville inte skolka och gråta mig till sömns varenda vidriga dag. ​
​Jag ville inte att ni skulle spotta på mitt skåp eller ringa mig på dolt nummer och berätta för mig hur äcklig jag är.
​Jag ville inte vara rädd för att gå till skolan.​ Rädd för vad ni skulle säga om mig idag, 
rädd för hur era blickar skulle bränna mig i nacken när jag gick förbi. Allt för att jag var så jävla äcklig va? Och det är helt sjukt, att jag fortfarande är den som skäms över mig själv och för vad ni gjort. För vad ni än gjorde, så var det alltid mig det var fel på. Jag förtjänade det, eller hur? Ni har ärrat mig för resten av mitt liv. För nu är jag på en plats som såna som ni inte kan ta er till. Ändå kan jag inte känna mig trygg. ​För hela jävla tiden är jag rädd, och paranoid. Att jag ska göra samma fel jag gjorde mot er, ​och att jag aldrig ska få veta vad det är för fel på mig som gör att jag skrämmer iväg folk. Förlåt.

Förlåt min kropp,​ för att jag har så fruktansvärt svårt att älska dig. Jag försöker verkligen, det gör jag.
Men du är liksom inte som jag vill och jag är ledsen att jag inte kan acceptera dig.
Förlåt att jag varit så jävla elak mot dig, och för att du har fått ta så mycket skit för saker som hänt.
Förlåt att jag lyssnat så mycket på vad andra människor sagt om dig, och för de gånger jag hatat dig över det.
Jag borde ta hand om dig, bry mig om dig och ge dig all den kärlek du behöver. Men jag kan inte.
Det går inte. För när jag ser på dig så ser jag bara fel. Jag känner mig så elak som säger så, men jag vill inte ljuga längre.
Jag tänker inte sluta försöka tycka om dig, men det kommer ta tid. Okej? Förlåt.

Förlåt till mitt stackars hjärta​som älskar för hårt och hatar för starkt. 
Förlåt för all sorg och all tyngd du bart runt på så länge. Jag vet att du inte alltid orkar, och att du har velat ge upp massor av gånger. Och jag är jättestolt över dig och hur du fortsatt kämpa. Jag har sett hur du byggt hopp hos människor som kastat dig, och hur du slagit vilt i bröstet på mig för människor som inte kände samma sak tillbaka. Det är okej. Vi står tillsammans genom det och jag lovar dig att jag inte är arg på dig. Förlåt att jag är så sjukt känslosam och för att du behöver vara ledsen så mycket. Förlåt att jag känner så starkt för fel människor och för att jag omgivit dig med saker som bara fick dig att må sämre. Förlåt att jag belastat dig, jag lovar dig att du aldrig vart ensam i att må dåligt. Förlåt.

​Förlåt Bell​, för att du inte så ofta fått känna att du är värd någonting. Och för att du hela tiden förlitat dig på andra människor. Förlåt att jag format dig till en så trasig person, och för att jag inte fått in i ditt huvud att det inte är ditt fel att folk varit så jävliga. Förlåt att jag alltid sagt till dig att du är mogen nog att klara dig själv. Ingen borde vara själv genom allt du fått gå igenom. Förlåt att jag pressat dig, och fortsatt fast jag vet att du inte klarat trycket många gånger. Dig har jag nog fan varit elakast mot av alla jag borde be om ursäkt till. Så många gånger som jag intalat dig att du bara borde skita i allt, att du inte duger och att du är meningslös. Så många gånger som jag låtit dig tro att du är ensammast i världen, och så många gånger jag låtit dig falla sönder för att nästa morgon bara köra på. Jag har aldrig lyssnat på dig och på vad du vill. Jag har låtit dina känslor styra hela vägen och vi vet ju hur det har gått. 

Jag har tvingat på dig ett leende och knuffat ut dig genom ytterdörren för hela världen att se, trots att du har känt dig naken och genomskinlig. Jag har inte brytt mig ett skit om dig. Du har inte betytt något. Jag har tvingat dig att göra vad alla förväntar sig av dig, tvingat dig att göra alla nöjda. Inte fan har du haft något att säga till om. Inte fan har jag gett dig något skinn på näsan, någon som helst självkänsla eller styrka när du behövt det. Jag har svikit dig tusen gånger om och skitit i att be om ursäkt. Jag har aldrig litat på dig, och låtit dig göra saker som jag hela tiden vetat har vart fel. Jag har låtit dig gå i fälla efter fälla, jag har låtit dig bli sårad och jag har låtit dig kliva rakt ut över stupet medan alla såg på. Jag har, rent ut sagt, varit en riktig fitta mot dig. Och om du bara visste hur dåligt jag mår över det. Fan alltså, vad jobbigt det är att inse vad det är jag har gjort. Jag hoppas att du någon gång kan förlåta mig, och att det kan bli bra igen. Det här har hållit på alldeles för många år nu. Förlåt mig.
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vad är det för fel på mig? Varför är jag så jävla svår?

Jag vet inte. Det är inte mycket jag vet nuförtiden mer än att jag är hel jävla lost och jag har ingen aning om vad jag håller på med. Jag mår dåligt på ett sätt jag aldrig upplevt förut. Dåligt på ett sätt som gjort att jag inte längre känner mig som mig själv. Det har pågått i veckor nu, kanske månader. Jag vet inte vem fan jag är eller vad jag vill. Och det känns så jobbigt att jag valt att försöka skriva om det också, eftersom att jag inte ens kan förklara det.

Jag känner mig frånvarande. Musiken lockar mig inte som den alltid gjort. Det känns som att skolan går åt helvete. Jag tar inte vara på möjligheterna, människorna och den miljön jag befinner mig i. Jag mår jättedåligt. Jag typ letar efter mig själv och hittar ingenting. Jag vill vara överallt och göra allting, och det slutar med att jag inte gör något alls. Ååååå det går inte ens att skriva om. Jag skulle ta tag i bloggen, jag skulle det. Men det händer så mycket och jag hänger inte med. Förlåt. Jag vet att bloggandet är efterfrågat och jag ska försöka, okej? Jag ska. Det har bara varit mycket på senaste tiden. Ska gå och lägga mig nu, och imorgon ska jag upp och titta på skolans luciatåg som jag inte kan vara med i för att jag har sångförbud tack vare en halsinflammation. Ska försöka bli bättre på att skriva hur allt går och vad som händer.

Lägger in lite bilder och videon från min första examination på AMB nedan så vi får upp humören lite grann, godnatt hörni. Sovgott

Likes

Comments

Okej heeej babies, Bell's back. FÖRLÅT att det tog sån tid innan jag tog tag i bloggen men det har vart SÅ MYCKET. Men jag kan säga er en sak, att lycklig är jag så det bara sprakar om det. Jag kunde inte gjort ett bättre val än att packa mina saker och flytta ner till Småland. Jag känner mig blessed, och det är helt fantastiskt hur mycket bättre jag mår nu.
Nu är det över en månad sen jag flyttade, skolan har kommit igång och allting rullar på. Jag har hittat ett kompisgäng där vi alla trivs jättebra tillsammans och hittills har allting gått bra. Jag är jättenöjd med mina lärare, och skolan är super! Det sjukaste har nog vart att se hur begåvade alla är, för det är dom verkligen. Vi har elever som lyckats så bra redan nu, och det är häftigt att så många ungdomar med talang finns på samma ställe och kan lära av varandra. Tror att det öppnat dörren till en mängd nya möjligheter för mig dom här tre åren, taggarrr!!!!

Jag bor ju då alltså i en lägenhet med tre andra brudar. En av dom jag bor med, Saga, är literally min bästavän där nere och hon, jag & en kille som heter Linus har klickat fint. De andra två jag bor med funkar också allting bra med, och jag trivs! Just nu är jag på besök hemma i Hässelby för första gången sen jag flyttade, och det har vart skönt att komma hem och se mig lite omkring faktiskt. Jag längtar tillbaka till Tingsryd, men det känns bra att ha träffat familjen och kollat läget här typ. Jag har inte kontakt med speciellt många från Stockholm längre, och knappt någon alls från min gamla skola. Det trivs jag bra med och det är sååå skönt med en ny miljö & nya människor där ingen känt mig sen innan. Självklart ska ni få veta mer om skolan och ifall det dyker upp något speciellt som ni kan ta del av. Tills dess får ni jättegärna lämna frågor på mina sociala medier som finns skrivna i sidmenyn på bloggen. Puss!!!!

Likes

Comments

Anyone awake? Haha, jag har vänt så mycket på mitt dygn att det är sjukt. Vet inte hur många nätter jag legat vaken till 5-6 i sängen framför nån serie eller skrivit låtar & sen sovit bort hela dagarna. Så dumt, för jag har verkligen inte tid med att sova bort dagarna. Idag (igår eftersom att klockan är över 12) så har jag vart i Vällingby tillsammans med lilla beb och stora beb (Pontus och Oliver) för att leta ögonfransar & mobilskal. Det visade sig att mina favvofransar (som var slut överallt) säljs på apoteket?!?!?! Så jävla smart, för där köper ju typ ingen ögonfransar. Måste lägga det på minnet!!! Märket jag använder heter Ardell, och trivs superbra med dom. Sköna och naturliga fransar som man kan använda 4-5 gånger innan de blir fula. Visar bilder på mina favoritfransar plus limmet jag använder nedan, för er som frågat förut.

Ikväll har jag suttit med Kevin och skrivit på en ny låt. Vi har bestämt oss för att göra en remake på G-Eazy's "Me, Myself & I" och dedikera den till de falska vänner vi haft senaste åren. Folk som kommer krypandes tillbaks nu när det går bra för mig och folk som blivit såna de själva brukade hata & svor på att de aldrig skulle bli. Det kändes enkelt att få till en bra text, och jag är fett nöjd med min vers. Hoppas att kunna droppa den imorgon!

Imorgon (idag!!!) ska jag upp och packa lite, samt vänta på att posten ska komma med ett köpbevis på min nya telefon. Har beställt en iPhone SE i Rosé Guld som jag hoppas kunna hämta ut imorgon. (Därför köpte jag mobilskal, make sense?) Efter det ska jag åka till Jakobsbergs centrum & möta upp en lovie som ska göra mig sällskap över en sen lunch medans jag letar klocka, smycke och skyddsglas till nya luren. Och varför jag ska införskaffa mig smycken och klocka ska jag berätta nu.

Idag smsade min kusin aka bästavän aka partner in crime aka Alice mig från Kreta där hon jobbar som showartist, (drömmen....) och berättade att hon har över 2000:- som hon kan ta ut och swisha mig because of my song on Spotify!!! Så kul att min första singel gör pengar, och därför tänkte jag köpa något som hela mitt liv kan påminna mig om mina första pengar jag tjänat tack vare mina lyssnare. Tänkte mig kanske en fin silverkedja med en berlock formad som en G-klav eller en not. Och så nån fin klocka i (fake)guld, har en i rosé men vill ha guld eller silvrig nu. Vet inte om det blir en enkel lite billigare eller om jag ska köpa märkesklocka. Men iallafall, tack så otroligt mycket för att ni lyssnar på mina låtar!!! Blir så glad <3<3<3<3
Visar bilder på eventuell berlock, klocka och min nya telefon. Och så länkar jag dagens låt som blir "Snow White" med Christina Grimmie. Så himla fin låt, av en så himla fin ängel som jag önskar hade kunnat få leva mycket längre. Vila i frid. Godnatt på er, puss.

Likes

Comments

Heeeej, tänkte bara länka nya låten som jag och Kevin spelat in & släppt typ nyss! Checka den och dela den gärna. Thank you babies. Mer info om flytten och allting kommer inom kort. <3333333

Likes

Comments

Eyyyyyo, jag tänkte att det kanske var dags att skriva det efterfrågade inlägget om min flytt hemifrån. Så, nu tänker jag berätta om hur allt gick till, hur jag känner, vad det är för gymnasium jag ska gå på och hur allt ska funka. Jag har fått in frågor från er följare på sociala medier angående det här, och har valt ut 5 som jag tänker svara på.

1. Vilket gymnasium ska du gå och vad är det för slags skola/linje?
Jag ska gå på Academy of Music and Business (förkortat AMB) och det är ett musikgymnasium som ligger i Tingsryd. Tingsryd ligger ungefär en timme utanför Växjö, Småland. Gymnasiet hör till "estetiska programmet" och är högskoleförberedande, vilket innebär att jag får läsa på högskola när jag gått ut trean om jag vill. Den här skolan har riksintag, och det betyder att elever från alla delar av Sverige för söka dit. Utbildningen är tre år lång, och alla på skolan är på något sätt intresserade av musik och dess bransch. På AMB kommer jag lära mig mer om musik, både praktiskt och teoretiskt, samt lära mig om marknadsföring och varumärken. Med andra ord, ska jag "utbilda" mig i artisteri och musikbranschen samtidigt som jag kommer läsa de "vanliga" grundämnena.

2. Hur ska allt funka med att du flyttar hemifrån? Vart och hur ska du bo?
Hur ofta är du hemma? Vem ska betala det?
Nästa lördag, den 20e Augusti så flyttar jag från Stockholm ner till Småland för att bo där under de tre åren jag ska studera. AMB har olika typer av boenden, och jag har inte fått besked om exakt vart jag ska bo än. Men jag har ansökt om att få bo ett gruppboende som ligger precis vid skolan. På det boendet finns 10 lägenheter i ett avlångt tvåvåningshus där man bor 4 stycken elever i varje lägenhet. Man delar kök, badrum och "vardagsrum" men alla 4 har varsitt eget sovrum som man själv inreder med möbler och alla ens grejer. När jag väl går där, så kommer jag såklart inte vara hemma i Stockholm lika ofta alls. Men jag kommer träffa min familj och mina vänner hemma lite då och då. Man åker de helger man vill/kan, och jag är även hemma under högtider, vissa lov och på somrarna. För de som har närmare hem så är det förstås lättare att vara hemma ofta, men jag har inte samma möjlighet till det då jag har ett antal timmar hem plus att tågbiljetterna kostar varje gång jag ska hem och tillbaka. När jag går på AMB har jag rätt till olika bidrag man kan få, och därför kommer en del av min hyra betalas av inackorderingsbidrag. Resten kommer mina föräldrar att betala.

3. "Du är ju bara 16 år, är du mogen nog att flytta hemifrån?"
Helt ärligt, nej. Jag tror inte jag är helt redo att släppa allting och göra det här felfritt. Men jag är absolut tillräckligt redo och mogen för att flytta. Och jag tror alla kommer göra fel i början. Inte sova tillräckligt, slarva med maten och städning och sånt. Men jag är en sån som lär mig av det jag gör fel. Jag känner mig själv, och det känns i hela kroppen att jag vill göra det här. Jag tror att det kommer bli tufft i början, när man faktiskt fattar att man ska klara sig själv. Men det tror jag inte att jag är ensam om att gå igenom, och det är skönt att jag flyttar tillsammans med 57 andra 16-åringar där jag kan garantera er att det finns någon som känner samma sak som mig. Jag tror att det blir en erfarenhet och en fördel att flytta hemifrån när jag är såhär ung. Jag kommer nog bli en mycket mer organiserad människa, och lära mig ta mer ansvar.

4. Känner du några som går där eller ska börja där? Hur känns det socialt att allting kommer förändras?
Jag skulle inte säga att jag känner någon alls faktiskt. Jag har sen förra året i november haft kontakt till och från med några som går där. Vissa mer, andra mindre. Men det har mest vart ytligt och jag känner dom inte som man känner sina riktiga vänner. De som ska börja där har jag inte heller koll på. Jag har mycket kontakt med två av dom jag ska börja ettan med, och det är även dom jag hoppas att jag kommer få bo med. Det är en tjej och en kille som jag än så länge klickat bra med, och jag är hyfsat säker på att vi kommer klicka minst lika bra i verkligheten. En av dom har jag träffat en gång, och det är av den anledningen att han var på samma audition som mig när vi sökte. Men jag tycker det är skönt att jag inte har med mig någon jag känner till AMB. Jag vill börja om i en ny miljö, med nya människor.

5. Hur gick det till under ansökningsprocessen?
Jag sökte precis som andra i Stockholm via "gyantagningen" där jag fick fylla i vilka gymnasium jag var intresserad av. Academy of Music and Business var mitt första val, efter det valde jag Rytmus som andra och tredje & Kulturama som fjärde och femte. Dessa radade jag upp på min ansökan i typ februari, och då hade jag redan vart på öppet hus på AMB några månader innan för att försäkra mig om att jag ville söka. När jag hade skickat in min ansökan så fick man ett brev från Växjö kommun (tror jag att det va) där det stog att de tagit emot min ansökan. Efter det fick jag också ett brev från AMB, där de förklarade i steg hur jag skulle göra. I det brevet stog det att man skulle maila dom en ljudfil som man tyckte var representativ för en själv. Det kunde vara en cover, en egenskriven låt, något man spelar på ett instrument eller något man producerat. Jag valde att skicka in min låt "Made of Water" som även finns på Spotify. Förutom ljudfilen skulle man också skriva ihop en presentation av sig själv, vad man vill få ut av utbildningen och vad man gör inom musiken.

Efter att jag skickat mitt mail så fick man vänta till April på att de skulle svara. Då lyssnar de igenom allas ljudfiler och läser allas personliga brev, och plockar ut ungefär 100 stycken sökande som "går vidare" till audition. De som inte får åka på audition får då satsa på något av sina andra gymnasieval. Och jag var så sjukt nervös, och trodde helt ärligt INTE att jag skulle få åka. Men sen blev jag kontaktad och fick veta att jag skulle få åka dit på ett antagningsprov några veckor efter att de skrivit till mig. Inför antagningsprovet skulle man välja något man ville sjunga/visa upp för dom, och så fick man veta att man skulle få delta i någon form av samarbetsövning. Så då var det bara att börja fundera....

Sen kom helgen då det var dags för mig att åka till AMB på audition, och det gjorde jag sent i Maj. Jag hade inte bestämt någon låt jag ville köra än, men jag tog med mig gitarren och tänkte att jag får bestämma mig när jag är där. Så jag åkte dit med mina föräldrar, och "provet" var på en lördag. När jag kom dit så var elever från skolan, lärare och rektorn där bland andra sökande som stog lite här och var med sina föräldrar. Jag skulle chansa på att vi var runt 20 där på min auditiondag, och dagen började med ett infomöte. Då pratade dom om skolan och presenterade lärarna som skulle va med oss under dagen. Efter det fick vi lära känna varandra genom att ha avslappningsövningar och "namnlekar" tillsammans med en tjej som jobbade på skolan. När vi snackat med varann och fjantat oss ett tag så var det dags för samarbetsprovet. Vi blev ihoptussade i grupper med typ 4-5 i varje. Sen fick alla grupper gå in i varsitt ensemble-rum (ett rum fyllt med instrument, mikrofoner osv) där fem låttexter med ackord låg på en bänk. Vi skulle välja en låt i gruppen och göra en cover. Min grupp gjorde en ballad-version av "Don't Stop Believing" där jag och två tjejer sjöng. En kille spelade piano och en annan kille spelade gitarr medans jag trummade lite. När vi repat så kom alla lärare, rektorn och några elever in och så fick man spela upp. Jag tycker vår grupp helt ärligt var bra för att bara ha känt varann i nån timme och vi fick bra feedback.

När samarbetsprovet var över så käkade vi lite, och sen var det dags för soloaudition och intervjuer. Då skulle vi skickas in i olika rum och i varje rum satt lärare/sångpedagoger. Jag fick vänta ett tag med massa andra sökande, och då bestämde jag mig för att köra en egenskriven låt som heter "Get Away" på min audition. Efter en stund ropades jag upp, och fick gå in i ett ensemblerum där det satt tre lärare vid ett bord & en annan bakom en systemkamera i hörnet av rummet. De filmade hela audition, och innan jag körde låten så frågade de lite snabbt om vem jag var och vad jag vill med min musik. Jag spelade låten och fick beröm. De sa att jag var duktig och pratade lite till. De verkade inte helt övertygade helt ärligt. Men, så frågade en mig "om du skulle få beskriva dig själv som musiker, är det här då vad du gör inom musiken? Alltså denna typen av låtar?"

Och jag hade ju ljugit om jag svarade ja. För jag håller ju på med rappen också. Jag berättade att jag rappar på både svenska och engelska, och att jag skrivit rapplåtar sen jag var elva år gammal. Jag var inte alls beredd på att de skulle be mig rappa, och jag hade inte förberett någonting. Men de ville höra, och den enda låten jag kom och tänka på var "Många år" som jag skrivit till min vän Albin. Så jag fick koppla in mobilen, dra på mitt beat och köra. Flera av dom blundade under nästan hela låten, och när jag var färdig trodde jag att jag skulle sjunka genom golvet. Dom satt tysta en stund och bara tittade på mig. Jag var skiträdd och trodde jag hade gjort bort mig, hahaha. Men sen sa en något i stil med "den här låten är färdig för radio. Du vet precis vad du gör och har ett eget ID. Sjukt bra" och jag kände hur lättnaden fyllde hela kroppen som ett rosa moln gjort av socker typ. FAN så bra det kändes. Och de sa till mig att det väger tungt att jag rappade för dom, för att de fick en helt annan syn på mig och hur bred stil jag har i musiken.
Därefter fick jag gå på en intervju som handlade om vem jag är, hur jag haft det i högstadiet, vad jag hoppas att få ut av utbildningen & lite hur jag ser på det här med att flytta. Efter det var jag klar, och sa hejdå till alla & åkte hem till Stockholm. Sen var det dags att vänta, och vänta och vänta. Och jag fick vänta från auditiondagen till den 30 juni. Då fick jag hem ett brev där det stog att jag var en av de 58 som blivit antagna och att jag skulle få information om flytten inom kort. Och nu sitter jag här, det är 6 dagar tills jag ska flytta dit & jag är råtaggad. Allt går om man vill.

Likes

Comments

Bloggen!!! It's been such a long time since I wrote something here. Men nu är jag här med en uppdatering på hur mitt liv ser ut just nu!!!! Det största som hänt är att jag kom in på Academy of Music and Business (WIIIIIE) & att jag flyttar hemifrån om inte ens 2 veckor. Alltså, hur sjukt är inte det?! Jag är så brutalt taggad & nu ska alltså hela mitt liv förändras. Tror jag kommer skriva ett ordentligt inlägg om flytten, hur jag känner och allt imorgon eller om någon dag. Men now you know!!!! <3 Något annat som kanske är lite mindre roligt är att jag och Casper inte längre är tillsammans. Och många av mina följare från sociala medier har frågat om honom. Vi bestämde oss för flera veckor sen (redan innan jag fick reda på beskedet om AMB) att vi skulle fortsätta som vänner. Vi hade inget bråk eller något som blev anledningen till att vi gjorde slut och vi är fortfarande nära varandra! Men eftersom att han var med mycket i mina inlägg och på min Instagram så kände jag att jag ville berätta det för er.

Mycket händer också i musiken, och jag känner att jag hela tiden växer både som människa och musiker. Mycket nya och spännande människor har på senare tid hittat sin väg in i mitt liv och det känns fantastiskt att jag får bekräftelse efter bekräftelse på att jag kan, och att jag kommer framåt. Vill även här, precis som jag sa till er i Periscope, säga TACK till alla ni som lyssnar på mina låtar, är inne och supportar mina livestreams och som tror på mig. Det betyder så himla mycket för mig att allt som hänt senaste tiden har hänt, och som det är nu känner jag mig så jävla motiverad musikmässigt. Tack, tack, tack. <3 Tänkte avrunda inlägget här med att länka "nattens låt" som blir "När Vi Går" med DC Grimsta. SJUKT bra låt, tack för mig och godnatt. ;-))

Likes

Comments

BABIES! Vet ni hur glaaaaaaaaaaad jag är? Idag är en bra jävla dag. Jag har sett ut som ett bombnedslag, varit så extremt varm och försökt hålla ut tills jag fick sluta skolan. GUESSSSS WHAT? Mina betyg är sååååååå mycke bättre den här terminen och jag är så himla stolt över mig själv. Har haft det så brutalt kämpigt i skolan under högstadiet och nu är det PAYBACK på alla de motgångar jag haft som fått mig att tro att det är omöjligt. Idag blev det klart för mig att jag har höjt mitt meritvärde med nästan 30 poäng, och utan överdrifter så är det nog det bästa jag lyckats med i skolan någonsin.
Känt mig så hopplös och rent av omöjlig, men kolla vad jag kan om jag vill? Och det kan ni med, för efter det här är fan vad som helst möjligt hahaha. <3 Tror inte ni förstår hur det känns att jag kan lämna grundskolan och veta att allt var värt något & att det ger mig gooooda chanser inför gymnasiet sen. Hade redan hyfsat bra betyg innan, men det här långt över marginalerna jag måste nå och för det är jag så LYCKLIG.

Just nu sitter jag med Kevin i luren och pratar musik, och idag är bäst. Hoppas ni har en mysig Torsdag, för det ska jag haaaa. Dagens låt blir Hov1's nya "Ska vi?" som jag länkar nedan. PUUUUSSS

Likes

Comments

Babiiiiiiies, de va ett tag sen nu och jag tänkte kortfattat uppdatera er om kommande grejer som händer i mitt liv nu framöver. Vill också bara ta en stund att sätta mig och UPPSKATTA sommarvädret och att jag snart går ut fucking grundskolan. HEEEEEELL to the yes <333333333333
Okej, så här är vad som hänt och kommer hända:

1. Jag gjorde mitt antagningsprov på Academy of Music and Business för inte så längesen, och det gick sååååå bra. Nu väntar jag på brevet med besked om ifall jag platsar på skolan eller inte.
2. Jag har släppt nya låtar på YouTube som jag kommer länka längst ner i inlägget!!!!
3. Jag har knutit kontakt med bästa KEVIN, som också håller på med musik & är med i två av dom nya låtarna.
4. Jag och Kevin har tillsammans med artisten WillMan planerat härligaste spontantrippen till Falkenberg om typ en vecka där vi ska hänga, äta god mat, spela in grejer och prata musik. HUR NICE?
5. Jag har fått ett ordentligt sommarjobb hos en kommunikationsbyrå som arbetar med PR, så under tre veckor i början av lovet så jobbar jag 6 timmar om dagen och tjänar massor med pengar <3333
6. Jag och Kevin har planer på massa FETA musikprojekt som vi ska släppa
7. JAG HAR BAL OCH SKOLAVSLUTNING NÄSTA VECKA OCH DÅ HAR JAG GÅTT UT NIAN?!?!?

Pretty much sums up my life right now, och HUR mycke nice grejer är inte det här att ägna tiden åt? Så glad och ser jättemycke fram emot allt dehära. Känns som att jag har sååå mycke att göra, men det är skönt att betygen börjar klarna och man får reda på hur allt har gått. Har höjt mig i flera ämnen och är jättestolt över hur mycket jag slitit med skolan nu i nian. Jag tror ni vet hur jag känner.... skolångest. När allt avslutas och jag kan vinka hejdå till min skola kommer nog största stenen lossna från min bröstkorg och jag kommer flyga fritt som en liten fågel. ÖVERLYCKLIG att jag klarat dom här åren, trots motgångar och allt jag kantats med. Fan, vad bra det känns. Hoppas ni har det bäst tills vi hörs igen och dela jättegärna mina nya låtar & lämna feedback på mina sociala medier. Puss <3<3<3

Likes

Comments