View tracker
View tracker

Ayyy, jag misstänkte att jag skulle göra det här inlägget förr eller senare. Bestämde mig för att det blir ikväll ;-)))
As many of you already have guessed, så har det alltså under en längre tid varit något mellan mig och en viss Kevin... hähähä. Jag har fått en dröööös frågor om det här senaste tiden, så den här tagen blir en blandning av frågor jag fått från ER och frågor från original-taggen. Jag ska alltså svara på frågor om mig och Kevin, ifall det inte framgick. Let's goooo

1. Vad heter din grabb? Kevin Forsberg

2. Vart bor han? en bit utanför Karlstad

3. Har han fått något smeknamn av dig? Alltså, han kallas ju Kev en del annars inget

4. När blev ni tillsammans? Vi blev officiella i början av September

5. Hur träffades ni? Kevin skrev till mig i Maj, sen började vi snacka

6. Kände ni varandra innan ni blev ihop? Vi hade kontakt några månader innan, och träffades en del också

7. Hur gammal är han? Som migggg

8. Har ni något speciellt gemensamt? Båda två håller på med musik

9. Har du slagit honom? Vilken jäkla fråga, men ja vi slåss ibland (Inte seriöst)

10. Har ni roligt tillsammans? Ja han är the best


12. Skulle du kunna bo med honom? Ja, lätt!!!!

13. Beskriv honom med tre ord? Pålitlig, rolig och gosig

14. Vet du nånting om honom? Ja, vi känner varandra pretty well

15. Hur länge tror du ni kommer vara tillsammans? Så länge vi vill

16. Får han dig att skratta? Jaaa, loads

17. Säg ETT ord som beskriver er som par? Bäst

18. Vad för slags filmer ser ni på ihop? Det är helt olika, vi brukar tjafsa mycket om filmer

19. Får du fjärilar i magen när du ser honom? Varje gång

20. Tycker du om hans familj? Åhhhh, ja <3 Hans familj är bäst


21. Har ni samma musiksmak? Mjaaa, hyfsat

22. Planerar ni framtiden ihop? Klart vi pratat om det, men vi låter de mest flyta på

23. En talang han har? Han har känsla för att skriva låtar, och rappar som en stjärna

24. Vad gjorde ni senast ni träffades? Han kom till mig på AMB och träffade alla mina kompisar, kollade mitt gymnasium och gosade med mig <3

25. Vad gör han när han inte är med dig? Skriver musik, äter popcorn och ränner ute

26. Är du svartsjuk på andra tjejer? Aa har vart tycke sånt, men beror tycke på distansen också

27. Har ni bråkat någon gång? Jo, ja. Det skulle man kunna säga att vi har hahaha
28. Har ni haft ett uppehåll i ert förhållande?
Neyyy

29. Räknas han som något mer än din kille? Alltså, han är ju min bästavän också

30. Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst? Över en månad, nästan två


31. Harni samma åsikter om saker? Beror verkligen på vad det är för saker

32. Vem håller i fjärrkontrollen? Han kanske håller i den men han får inte bestämma :')

33. Går ni ut ofta? Nej, vi är största toffelparet ni skådat

34. Något speciellt om er? Ja, det är väl inte alla par som gör musik tillsammans? ;-)

35. Shoppar han med dig? Ja det har hänt, men man måste tvinga honom

36. Har han någon fobi? Han är rädd för karuseller och åk-attraktioner HAHAHHAH

37. Något ni ska göra tillsammans? Förhoppningsvis ska vi ha spelningar nästa sommar

38. Sjunger han framför dig? Ja, sånt gör vi hela tiden

39. Spelar han nått instrument? Nej, jag tror inte det ???

40. Kan han laga mat? Om ICA-nuggets gills så är han mästerkock


41. Är han konstnärligt begåvad? Har faktiskt aldrig sett något han ritat, så har ingen aning

42. Är han envis? Åh helvete så envis han kan va ibland, men jag vinner ändå

43. Tycker han om att resa? Ingen aning faktiskt

44. Varför föll du för honom? Jag vet inte, tror mycket låg i att musiken fick oss att klicka

45. Något gulligt han gjort? Han swishade mig glasspengar när jag var sur på honom HAHAH

46. Litar du på honom? Ja, jag litar jättemycket på honom

47. Har ni någon låt som är speciell för er? Nej för han tycker sånt är töntigt, jag vill ha det!!!! >:(

48. Stöttar han dig i dina drömmar och mål? Ja, men vi har typ samma drömmar hähä

49. Något i förhållandet som betyder mycket? Att vi båda brinner för samma sak och kan skapa tillsammans, det är jätteviktigt för mig

50. Delar ni pengar, saker osv? Mitt är hans och hans är mitt, gällande typ allt.

51. Stör ni er någonsin på varandra? Aa skoja inte haha, men det är en del av hela grejen ju

52. Är han längre ändig? Jaaa #lucky

53. Vad är det bästa med din kille? Att han får mig att vilja bli en bättre människa, att han gör att det känns som att avståndet mellan oss är mindre och att han får mig att känna mig lycklig

En annan sak som verkligen stått i centrum av de frågor jag fått är hur vi gör med distansen. Hur ofta träffas vi? Hur långt ifrån varandra är vi? Hur pallar vi fortsätta när vi är så långt bort från varandra?
Jag och Kevin bor ju ungefär 50 mil ifrån varandra. Han bor utanför Karlstad och jag bor en timme utanför Växjö nere i Småland. Självklart har det till och från vart skitjobbigt med avståndet. Det är inte jättelätt att tycka om någon så mycket utan att kunna vara med den här personen ofta. Jag har aldrig vart mycket för distansförhållanden, jag har aldrig kunnat tänka mig att ha något med nån så lång bort & allting vart fast bestämd att det inte är något jag tänker ha. Men man väljer inte vem man faller för, och jag blev jättekär i Kevin efter ett tag. Och tycker man om varandra så mycket som vi gör, då spelar det ingen roll om vi är grannar eller bor flera tusen mil ifrån varandra. Det blir vad man gör det till, och vi träffas så ofta vi kan. Det största problemet har vart avundsjukan, för att man inte riktigt kan ha kontroll över situationen och vad som händer runt den andra personen, men det är något man får jobba med. Helt ärligt, så tycker jag att det fungerar skitbra med distansen & det är på ett sätt jävligt nice. Vi har alltid något att se fram emot, för att vi träffas typ en gång i månaden under några dagar. Det blir inte lika lätt att tröttna på varandra, och vi har alltid saker att prata om för att båda två är på helt olika platser med olika människor. Jag har aldrig vart såhär säker på vad jag vill med någon innan, och jag vet att Kevin också tror på att om vi vill det här så kommer vi fixa det. ALLT går om man vill, man måste bara förbi dom jobbiga perioderna. Jag och Kevin ses igen om ungefär fyra veckor, så nu taggar vi!!! Ta hand om er, puss.

Likes

Comments

View tracker

Okej heeej babies, Bell's back. FÖRLÅT att det tog sån tid innan jag tog tag i bloggen men det har vart SÅ MYCKET. Men jag kan säga er en sak, att lycklig är jag så det bara sprakar om det. Jag kunde inte gjort ett bättre val än att packa mina saker och flytta ner till Småland. Jag känner mig blessed, och det är helt fantastiskt hur mycket bättre jag mår nu.
Nu är det över en månad sen jag flyttade, skolan har kommit igång och allting rullar på. Jag har hittat ett kompisgäng där vi alla trivs jättebra tillsammans och hittills har allting gått bra. Jag är jättenöjd med mina lärare, och skolan är super! Det sjukaste har nog vart att se hur begåvade alla är, för det är dom verkligen. Vi har elever som lyckats så bra redan nu, och det är häftigt att så många ungdomar med talang finns på samma ställe och kan lära av varandra. Tror att det öppnat dörren till en mängd nya möjligheter för mig dom här tre åren, taggarrr!!!!

Jag bor ju då alltså i en lägenhet med tre andra brudar. En av dom jag bor med, Saga, är literally min bästavän där nere och hon, jag & en kille som heter Linus har klickat fint. De andra två jag bor med funkar också allting bra med, och jag trivs! Just nu är jag på besök hemma i Hässelby för första gången sen jag flyttade, och det har vart skönt att komma hem och se mig lite omkring faktiskt. Jag längtar tillbaka till Tingsryd, men det känns bra att ha träffat familjen och kollat läget här typ. Jag har inte kontakt med speciellt många från Stockholm längre, och knappt någon alls från min gamla skola. Det trivs jag bra med och det är sååå skönt med en ny miljö & nya människor där ingen känt mig sen innan. Självklart ska ni få veta mer om skolan och ifall det dyker upp något speciellt som ni kan ta del av. Tills dess får ni jättegärna lämna frågor på mina sociala medier som finns skrivna i sidmenyn på bloggen. Puss!!!!

Likes

Comments

Anyone awake? Haha, jag har vänt så mycket på mitt dygn att det är sjukt. Vet inte hur många nätter jag legat vaken till 5-6 i sängen framför nån serie eller skrivit låtar & sen sovit bort hela dagarna. Så dumt, för jag har verkligen inte tid med att sova bort dagarna. Idag (igår eftersom att klockan är över 12) så har jag vart i Vällingby tillsammans med lilla beb och stora beb (Pontus och Oliver) för att leta ögonfransar & mobilskal. Det visade sig att mina favvofransar (som var slut överallt) säljs på apoteket?!?!?! Så jävla smart, för där köper ju typ ingen ögonfransar. Måste lägga det på minnet!!! Märket jag använder heter Ardell, och trivs superbra med dom. Sköna och naturliga fransar som man kan använda 4-5 gånger innan de blir fula. Visar bilder på mina favoritfransar plus limmet jag använder nedan, för er som frågat förut.

Ikväll har jag suttit med Kevin och skrivit på en ny låt. Vi har bestämt oss för att göra en remake på G-Eazy's "Me, Myself & I" och dedikera den till de falska vänner vi haft senaste åren. Folk som kommer krypandes tillbaks nu när det går bra för mig och folk som blivit såna de själva brukade hata & svor på att de aldrig skulle bli. Det kändes enkelt att få till en bra text, och jag är fett nöjd med min vers. Hoppas att kunna droppa den imorgon!

Imorgon (idag!!!) ska jag upp och packa lite, samt vänta på att posten ska komma med ett köpbevis på min nya telefon. Har beställt en iPhone SE i Rosé Guld som jag hoppas kunna hämta ut imorgon. (Därför köpte jag mobilskal, make sense?) Efter det ska jag åka till Jakobsbergs centrum & möta upp en lovie som ska göra mig sällskap över en sen lunch medans jag letar klocka, smycke och skyddsglas till nya luren. Och varför jag ska införskaffa mig smycken och klocka ska jag berätta nu.

Idag smsade min kusin aka bästavän aka partner in crime aka Alice mig från Kreta där hon jobbar som showartist, (drömmen....) och berättade att hon har över 2000:- som hon kan ta ut och swisha mig because of my song on Spotify!!! Så kul att min första singel gör pengar, och därför tänkte jag köpa något som hela mitt liv kan påminna mig om mina första pengar jag tjänat tack vare mina lyssnare. Tänkte mig kanske en fin silverkedja med en berlock formad som en G-klav eller en not. Och så nån fin klocka i (fake)guld, har en i rosé men vill ha guld eller silvrig nu. Vet inte om det blir en enkel lite billigare eller om jag ska köpa märkesklocka. Men iallafall, tack så otroligt mycket för att ni lyssnar på mina låtar!!! Blir så glad <3<3<3<3
Visar bilder på eventuell berlock, klocka och min nya telefon. Och så länkar jag dagens låt som blir "Snow White" med Christina Grimmie. Så himla fin låt, av en så himla fin ängel som jag önskar hade kunnat få leva mycket längre. Vila i frid. Godnatt på er, puss.

Likes

Comments

Heeeej, tänkte bara länka nya låten som jag och Kevin spelat in & släppt typ nyss! Checka den och dela den gärna. Thank you babies. Mer info om flytten och allting kommer inom kort. <3333333

Likes

Comments

Eyyyyyo, jag tänkte att det kanske var dags att skriva det efterfrågade inlägget om min flytt hemifrån. Så, nu tänker jag berätta om hur allt gick till, hur jag känner, vad det är för gymnasium jag ska gå på och hur allt ska funka. Jag har fått in frågor från er följare på sociala medier angående det här, och har valt ut 5 som jag tänker svara på.

1. Vilket gymnasium ska du gå och vad är det för slags skola/linje?
Jag ska gå på Academy of Music and Business (förkortat AMB) och det är ett musikgymnasium som ligger i Tingsryd. Tingsryd ligger ungefär en timme utanför Växjö, Småland. Gymnasiet hör till "estetiska programmet" och är högskoleförberedande, vilket innebär att jag får läsa på högskola när jag gått ut trean om jag vill. Den här skolan har riksintag, och det betyder att elever från alla delar av Sverige för söka dit. Utbildningen är tre år lång, och alla på skolan är på något sätt intresserade av musik och dess bransch. På AMB kommer jag lära mig mer om musik, både praktiskt och teoretiskt, samt lära mig om marknadsföring och varumärken. Med andra ord, ska jag "utbilda" mig i artisteri och musikbranschen samtidigt som jag kommer läsa de "vanliga" grundämnena.

2. Hur ska allt funka med att du flyttar hemifrån? Vart och hur ska du bo?
Hur ofta är du hemma? Vem ska betala det?
Nästa lördag, den 20e Augusti så flyttar jag från Stockholm ner till Småland för att bo där under de tre åren jag ska studera. AMB har olika typer av boenden, och jag har inte fått besked om exakt vart jag ska bo än. Men jag har ansökt om att få bo ett gruppboende som ligger precis vid skolan. På det boendet finns 10 lägenheter i ett avlångt tvåvåningshus där man bor 4 stycken elever i varje lägenhet. Man delar kök, badrum och "vardagsrum" men alla 4 har varsitt eget sovrum som man själv inreder med möbler och alla ens grejer. När jag väl går där, så kommer jag såklart inte vara hemma i Stockholm lika ofta alls. Men jag kommer träffa min familj och mina vänner hemma lite då och då. Man åker de helger man vill/kan, och jag är även hemma under högtider, vissa lov och på somrarna. För de som har närmare hem så är det förstås lättare att vara hemma ofta, men jag har inte samma möjlighet till det då jag har ett antal timmar hem plus att tågbiljetterna kostar varje gång jag ska hem och tillbaka. När jag går på AMB har jag rätt till olika bidrag man kan få, och därför kommer en del av min hyra betalas av inackorderingsbidrag. Resten kommer mina föräldrar att betala.

3. "Du är ju bara 16 år, är du mogen nog att flytta hemifrån?"
Helt ärligt, nej. Jag tror inte jag är helt redo att släppa allting och göra det här felfritt. Men jag är absolut tillräckligt redo och mogen för att flytta. Och jag tror alla kommer göra fel i början. Inte sova tillräckligt, slarva med maten och städning och sånt. Men jag är en sån som lär mig av det jag gör fel. Jag känner mig själv, och det känns i hela kroppen att jag vill göra det här. Jag tror att det kommer bli tufft i början, när man faktiskt fattar att man ska klara sig själv. Men det tror jag inte att jag är ensam om att gå igenom, och det är skönt att jag flyttar tillsammans med 57 andra 16-åringar där jag kan garantera er att det finns någon som känner samma sak som mig. Jag tror att det blir en erfarenhet och en fördel att flytta hemifrån när jag är såhär ung. Jag kommer nog bli en mycket mer organiserad människa, och lära mig ta mer ansvar.

4. Känner du några som går där eller ska börja där? Hur känns det socialt att allting kommer förändras?
Jag skulle inte säga att jag känner någon alls faktiskt. Jag har sen förra året i november haft kontakt till och från med några som går där. Vissa mer, andra mindre. Men det har mest vart ytligt och jag känner dom inte som man känner sina riktiga vänner. De som ska börja där har jag inte heller koll på. Jag har mycket kontakt med två av dom jag ska börja ettan med, och det är även dom jag hoppas att jag kommer få bo med. Det är en tjej och en kille som jag än så länge klickat bra med, och jag är hyfsat säker på att vi kommer klicka minst lika bra i verkligheten. En av dom har jag träffat en gång, och det är av den anledningen att han var på samma audition som mig när vi sökte. Men jag tycker det är skönt att jag inte har med mig någon jag känner till AMB. Jag vill börja om i en ny miljö, med nya människor.

5. Hur gick det till under ansökningsprocessen?
Jag sökte precis som andra i Stockholm via "gyantagningen" där jag fick fylla i vilka gymnasium jag var intresserad av. Academy of Music and Business var mitt första val, efter det valde jag Rytmus som andra och tredje & Kulturama som fjärde och femte. Dessa radade jag upp på min ansökan i typ februari, och då hade jag redan vart på öppet hus på AMB några månader innan för att försäkra mig om att jag ville söka. När jag hade skickat in min ansökan så fick man ett brev från Växjö kommun (tror jag att det va) där det stog att de tagit emot min ansökan. Efter det fick jag också ett brev från AMB, där de förklarade i steg hur jag skulle göra. I det brevet stog det att man skulle maila dom en ljudfil som man tyckte var representativ för en själv. Det kunde vara en cover, en egenskriven låt, något man spelar på ett instrument eller något man producerat. Jag valde att skicka in min låt "Made of Water" som även finns på Spotify. Förutom ljudfilen skulle man också skriva ihop en presentation av sig själv, vad man vill få ut av utbildningen och vad man gör inom musiken.

Efter att jag skickat mitt mail så fick man vänta till April på att de skulle svara. Då lyssnar de igenom allas ljudfiler och läser allas personliga brev, och plockar ut ungefär 100 stycken sökande som "går vidare" till audition. De som inte får åka på audition får då satsa på något av sina andra gymnasieval. Och jag var så sjukt nervös, och trodde helt ärligt INTE att jag skulle få åka. Men sen blev jag kontaktad och fick veta att jag skulle få åka dit på ett antagningsprov några veckor efter att de skrivit till mig. Inför antagningsprovet skulle man välja något man ville sjunga/visa upp för dom, och så fick man veta att man skulle få delta i någon form av samarbetsövning. Så då var det bara att börja fundera....

Sen kom helgen då det var dags för mig att åka till AMB på audition, och det gjorde jag sent i Maj. Jag hade inte bestämt någon låt jag ville köra än, men jag tog med mig gitarren och tänkte att jag får bestämma mig när jag är där. Så jag åkte dit med mina föräldrar, och "provet" var på en lördag. När jag kom dit så var elever från skolan, lärare och rektorn där bland andra sökande som stog lite här och var med sina föräldrar. Jag skulle chansa på att vi var runt 20 där på min auditiondag, och dagen började med ett infomöte. Då pratade dom om skolan och presenterade lärarna som skulle va med oss under dagen. Efter det fick vi lära känna varandra genom att ha avslappningsövningar och "namnlekar" tillsammans med en tjej som jobbade på skolan. När vi snackat med varann och fjantat oss ett tag så var det dags för samarbetsprovet. Vi blev ihoptussade i grupper med typ 4-5 i varje. Sen fick alla grupper gå in i varsitt ensemble-rum (ett rum fyllt med instrument, mikrofoner osv) där fem låttexter med ackord låg på en bänk. Vi skulle välja en låt i gruppen och göra en cover. Min grupp gjorde en ballad-version av "Don't Stop Believing" där jag och två tjejer sjöng. En kille spelade piano och en annan kille spelade gitarr medans jag trummade lite. När vi repat så kom alla lärare, rektorn och några elever in och så fick man spela upp. Jag tycker vår grupp helt ärligt var bra för att bara ha känt varann i nån timme och vi fick bra feedback.

När samarbetsprovet var över så käkade vi lite, och sen var det dags för soloaudition och intervjuer. Då skulle vi skickas in i olika rum och i varje rum satt lärare/sångpedagoger. Jag fick vänta ett tag med massa andra sökande, och då bestämde jag mig för att köra en egenskriven låt som heter "Get Away" på min audition. Efter en stund ropades jag upp, och fick gå in i ett ensemblerum där det satt tre lärare vid ett bord & en annan bakom en systemkamera i hörnet av rummet. De filmade hela audition, och innan jag körde låten så frågade de lite snabbt om vem jag var och vad jag vill med min musik. Jag spelade låten och fick beröm. De sa att jag var duktig och pratade lite till. De verkade inte helt övertygade helt ärligt. Men, så frågade en mig "om du skulle få beskriva dig själv som musiker, är det här då vad du gör inom musiken? Alltså denna typen av låtar?"

Och jag hade ju ljugit om jag svarade ja. För jag håller ju på med rappen också. Jag berättade att jag rappar på både svenska och engelska, och att jag skrivit rapplåtar sen jag var elva år gammal. Jag var inte alls beredd på att de skulle be mig rappa, och jag hade inte förberett någonting. Men de ville höra, och den enda låten jag kom och tänka på var "Många år" som jag skrivit till min vän Albin. Så jag fick koppla in mobilen, dra på mitt beat och köra. Flera av dom blundade under nästan hela låten, och när jag var färdig trodde jag att jag skulle sjunka genom golvet. Dom satt tysta en stund och bara tittade på mig. Jag var skiträdd och trodde jag hade gjort bort mig, hahaha. Men sen sa en något i stil med "den här låten är färdig för radio. Du vet precis vad du gör och har ett eget ID. Sjukt bra" och jag kände hur lättnaden fyllde hela kroppen som ett rosa moln gjort av socker typ. FAN så bra det kändes. Och de sa till mig att det väger tungt att jag rappade för dom, för att de fick en helt annan syn på mig och hur bred stil jag har i musiken.
Därefter fick jag gå på en intervju som handlade om vem jag är, hur jag haft det i högstadiet, vad jag hoppas att få ut av utbildningen & lite hur jag ser på det här med att flytta. Efter det var jag klar, och sa hejdå till alla & åkte hem till Stockholm. Sen var det dags att vänta, och vänta och vänta. Och jag fick vänta från auditiondagen till den 30 juni. Då fick jag hem ett brev där det stog att jag var en av de 58 som blivit antagna och att jag skulle få information om flytten inom kort. Och nu sitter jag här, det är 6 dagar tills jag ska flytta dit & jag är råtaggad. Allt går om man vill.

Likes

Comments

Bloggen!!! It's been such a long time since I wrote something here. Men nu är jag här med en uppdatering på hur mitt liv ser ut just nu!!!! Det största som hänt är att jag kom in på Academy of Music and Business (WIIIIIE) & att jag flyttar hemifrån om inte ens 2 veckor. Alltså, hur sjukt är inte det?! Jag är så brutalt taggad & nu ska alltså hela mitt liv förändras. Tror jag kommer skriva ett ordentligt inlägg om flytten, hur jag känner och allt imorgon eller om någon dag. Men now you know!!!! <3 Något annat som kanske är lite mindre roligt är att jag och Casper inte längre är tillsammans. Och många av mina följare från sociala medier har frågat om honom. Vi bestämde oss för flera veckor sen (redan innan jag fick reda på beskedet om AMB) att vi skulle fortsätta som vänner. Vi hade inget bråk eller något som blev anledningen till att vi gjorde slut och vi är fortfarande nära varandra! Men eftersom att han var med mycket i mina inlägg och på min Instagram så kände jag att jag ville berätta det för er.

Mycket händer också i musiken, och jag känner att jag hela tiden växer både som människa och musiker. Mycket nya och spännande människor har på senare tid hittat sin väg in i mitt liv och det känns fantastiskt att jag får bekräftelse efter bekräftelse på att jag kan, och att jag kommer framåt. Vill även här, precis som jag sa till er i Periscope, säga TACK till alla ni som lyssnar på mina låtar, är inne och supportar mina livestreams och som tror på mig. Det betyder så himla mycket för mig att allt som hänt senaste tiden har hänt, och som det är nu känner jag mig så jävla motiverad musikmässigt. Tack, tack, tack. <3 Tänkte avrunda inlägget här med att länka "nattens låt" som blir "När Vi Går" med DC Grimsta. SJUKT bra låt, tack för mig och godnatt. ;-))

Likes

Comments

BABIES! Vet ni hur glaaaaaaaaaaad jag är? Idag är en bra jävla dag. Jag har sett ut som ett bombnedslag, varit så extremt varm och försökt hålla ut tills jag fick sluta skolan. GUESSSSS WHAT? Mina betyg är sååååååå mycke bättre den här terminen och jag är så himla stolt över mig själv. Har haft det så brutalt kämpigt i skolan under högstadiet och nu är det PAYBACK på alla de motgångar jag haft som fått mig att tro att det är omöjligt. Idag blev det klart för mig att jag har höjt mitt meritvärde med nästan 30 poäng, och utan överdrifter så är det nog det bästa jag lyckats med i skolan någonsin.
Känt mig så hopplös och rent av omöjlig, men kolla vad jag kan om jag vill? Och det kan ni med, för efter det här är fan vad som helst möjligt hahaha. <3 Tror inte ni förstår hur det känns att jag kan lämna grundskolan och veta att allt var värt något & att det ger mig gooooda chanser inför gymnasiet sen. Hade redan hyfsat bra betyg innan, men det här långt över marginalerna jag måste nå och för det är jag så LYCKLIG.

Just nu sitter jag med Kevin i luren och pratar musik, och idag är bäst. Hoppas ni har en mysig Torsdag, för det ska jag haaaa. Dagens låt blir Hov1's nya "Ska vi?" som jag länkar nedan. PUUUUSSS

Likes

Comments

Babiiiiiiies, de va ett tag sen nu och jag tänkte kortfattat uppdatera er om kommande grejer som händer i mitt liv nu framöver. Vill också bara ta en stund att sätta mig och UPPSKATTA sommarvädret och att jag snart går ut fucking grundskolan. HEEEEEELL to the yes <333333333333
Okej, så här är vad som hänt och kommer hända:

1. Jag gjorde mitt antagningsprov på Academy of Music and Business för inte så längesen, och det gick sååååå bra. Nu väntar jag på brevet med besked om ifall jag platsar på skolan eller inte.
2. Jag har släppt nya låtar på YouTube som jag kommer länka längst ner i inlägget!!!!
3. Jag har knutit kontakt med bästa KEVIN, som också håller på med musik & är med i två av dom nya låtarna.
4. Jag och Kevin har tillsammans med artisten WillMan planerat härligaste spontantrippen till Falkenberg om typ en vecka där vi ska hänga, äta god mat, spela in grejer och prata musik. HUR NICE?
5. Jag har fått ett ordentligt sommarjobb hos en kommunikationsbyrå som arbetar med PR, så under tre veckor i början av lovet så jobbar jag 6 timmar om dagen och tjänar massor med pengar <3333
6. Jag och Kevin har planer på massa FETA musikprojekt som vi ska släppa
7. JAG HAR BAL OCH SKOLAVSLUTNING NÄSTA VECKA OCH DÅ HAR JAG GÅTT UT NIAN?!?!?

Pretty much sums up my life right now, och HUR mycke nice grejer är inte det här att ägna tiden åt? Så glad och ser jättemycke fram emot allt dehära. Känns som att jag har sååå mycke att göra, men det är skönt att betygen börjar klarna och man får reda på hur allt har gått. Har höjt mig i flera ämnen och är jättestolt över hur mycket jag slitit med skolan nu i nian. Jag tror ni vet hur jag känner.... skolångest. När allt avslutas och jag kan vinka hejdå till min skola kommer nog största stenen lossna från min bröstkorg och jag kommer flyga fritt som en liten fågel. ÖVERLYCKLIG att jag klarat dom här åren, trots motgångar och allt jag kantats med. Fan, vad bra det känns. Hoppas ni har det bäst tills vi hörs igen och dela jättegärna mina nya låtar & lämna feedback på mina sociala medier. Puss <3<3<3

Likes

Comments

Något fett aktuellt just nu med tanke på låten till Albin, är att jag har gått ut offentligt med att jag rappar. Jag började skriva raptexter när jag var 11 år gammal och gick i fjärde klass. Det var ett grymt sätt för mig att ventilera mycket känslor och tankar som jag hade då, och grejer som hände i mitt liv som jag inte hade jättelätt att prata om. Jag skrev hela böcker fulla med texter från fyran till sexan, men där tog det stopp. När jag var 12 la jag ut flera av mina låtar på Youtube och möttes med bra respons - men i skolan blev det jobbigt. Jag blev retad och de äldre eleverna gick förbi mig och citerade mina låtar på nedlåtande sätt och jag kände mig utstirrad (kanske mer än vad jag egentligen var). Jag tog bort alla mina låtar och la undan rappen. Nu, nästan fyra hela år senare så har jag plockat fram mina gamla texter och hittat den där sjuka drivkraften som legat oanvänd inuti mig. Jag tror nog att jag aldrig någonsin kommer kunna förklara i ord för er hur mycket musiken betyder för mig, för den är hela mitt liv. Hela mitt liv består i princip av musik, på olika sätt. Jag mår, på ren svenska, så jävla bra av att skriva musik, rappa, sjunga, lyssna på musik, gå på konserter. Alltså, det är ALLT jag lever för. Känner en tyngd lyfta från axlarna nu när jag hittat tillbaka till hiphopsverige och alla de tunga artisterna som jag tappade lite greppet om när jag bestämde mig för att lägga ner. Idag är jag mer igenkänd som Bell M - rapparen än vad jag är igenkänd som sångerska, och helt ärligt så stör det inte mig. Det stör mig inte heller att jag får ta rätt mycket skit för att jag rappar, eller.. ja. Det faktum att folk känner att de behöver yttra galet trista och negativa åsikter angående att jag gör min grej när de kan välja att låta bli stör mig väl kanske lite. Men jag kan deala med det. Jag har fått så sjukt mycket "skinn på näsan" sen Periscope satte fart och jag har blivit bättre på att hantera olika fomer av kritik och folks negativa inställningar. Man mår inte nice av att vara negativ, hela ens tillvaro är tom på sköna vibes och man glömmer hur FETT det är att leva när man är såär negativ och tråkig gentemot andra människor. Musik är till för att förena människor, att man ska kunna känna någonting eller bara kunna landa i något och finna sinnesro. Jag struntar i ifall jag har 50 stycken som känner att min musik når ut till dom eller om det är 5.000 stycken - jag vill bara göra min grej och få andra människor att känna något viktigt. Pengar och kändisskap är inte viktigt alls så länge man kan göra skillnad, påverka eller göra något positivt utåt. Något jag och Claudio pratade om förut var att han sett hur jag (omedvetet) satt någon form av norm/regel i mina livestreams. Att i mina sändningar är man inte nedlåtande eller beter sig illa, för då får man dra. Och folk lyssnar, de tar till sig och de försöker få andra att upprätthålla samma grej. Det är rätt sjukt att jag inte ens tänkt på det själv, men att man så enkelt kan sprida sköna vibbar genom att enkelt säga till folk att det inte är okej att va oskön. Jag får höra mycket att jag sprider kärlek och glädje, att jag är nice att snacka med och folk frågar mig hur jag gör. Haha, det är inget ag tänker på. Jag försöker så gott jag kan att bete mig, och visa respekt till mina medmänniskor - och det kan göra underverk. Det är inte ens svårt eller krävande, man bestämmer sig för att vara positiv och skön mot folk & det är SÅ NICE.Oavsett hatare, människor som trycker ner dig eller är osköna mot dig - bemöt dessa människor med ett leende & behandla dom med human respekt. Det är alltid bättre att vara den som ler än att vara den som inte ler tillbaks. ;-)))

Likes

Comments