Some feelings are to deep for words.

De flesta känslorna man har kan man uttrycka sig på med ord, sen finns det dom känslorna man känner men man absolut inte vet hur man ska visa eller uttrycka dom, eller överhuvudtaget beskriva dom. Det känns som om det är som en mask man bär för att gömma vad man egentligen känner innerst inne, man är rädd att om man tar bort masken att alldeles för mycket visas av ens sanna jag, att man helt plötsligt blir sårbar och att den andra personen kan se igenom en. Även om orden finns på tungen så försvinner det lika snabbt som man försöker säga det, det är som om känslan/ordet helt plötsligt raderas ur minnet, kan det bero på att vi är rädda för vissa känslor? eller är det för att det FAKTISKT finns vissa känslor som inte går att beskriva med ord trots att känslan är ett livslevande bevis på att den existerar? Trots att varje ben, varje nerv, varje signal du får från kroppen får dig att känna just den " känslan" ändå när man sen ska beskriva den så är det bara tomt. Inte ett enda ord som kan beskriva det.. vad är det som håller tillbaka det..

Likes

Comments

Hon vaknade upp av ett ljust sken, så ljust att när hon öppnade sina ögon kändes det som skimrande små diamanter, värmen av solen mot ansiktet fick henne att vilja ligga kvar i sängen bara i någon mer minut. Hon vred och vände sig och kände hur underbart denna dag skulle bli, I hopp om att allting kommer att förändras och ingenting skulle vara som förr. Lilla leah vaknade till och höll hennes mamma i kragen, stirrade med henne stora fina mörka ögon djupt in i mammas, hennes rosa små kinder som mamma inte kunde låta bli att pussa på.. vilken kärlek man har för sitt barn ❤
Plötsligt känner mamma att någon börjar rycka i hennes hår, men ja visst det var lilla aliana som också ville vara med och gosa.. hon minns den dagen som om det var igår, hon höll er så hårt  i famnen och lovade er att aldrig låta er uppleva något annat än lycka i livet. Hon insåg att styrkan inte var att kämpa och tåla mer, utan att ha styrkan att släppa taget om det som inte gav mer lycka, hon valde att lämna ett liv hon var besatt av. Ett nytt steg in till världen hon inget visste om. styrkan, den styrkan hon fann hade hon inte haft om hennes 2 små skimrande diamanter inte höll hennes hand.

Likes

Comments