Jag har de senaste veckorna funderat, funderat och återigen funderat på det här med att återuppta min blogg  för jag saknar verkligen att skriva - det var och är nog något jag behöver för att rensa och sålla ut hjärnceller som helt enkelt är hjärndöda. 
På något sätt känns det verkligen som om jag har blivit mer hjärndöd då jag faktiskt uteslutit en funktion som tidigare var  ON  hela tiden får jag skrev åtminstone av mig minst en gång om dagen. 
Idag är jag liksom hjärndöd utan att ha något egentligt att skylla på
 
Och pinsamt nog har jag fått gå tillbaka och radera flera gånger för hur i helvete skriver man nuförtiden? Enda gångerna jag skriver numera är när jag hankar mig fram så sakeligen på min iphone - finns det någon onormal  människa förutom jag som KAN skriva snabbt på en sådan? Isåfall, lär mig!
 
Men för att creda mig själv och upplysa det fina i mitt liv och vad jag sysslar med raddar jag upp en lista, en lista som visar att jag verkligen inte har någon tid till att ordbajsa på heltid i dagsläget: 
 
  • Jag tog tag i mitt körkort. Jag övningskör som en dåre (bokstavligen talat). Min (stackars) morfar som är en min handledare och som faktiskt hållit sig vid liv trots rivstarts och kärringsstoppsfyllda samt "jävla idiot, ge fan i att köra i närheten av mig" lektioner har hjälpt mig sedan oktober månad ungefär och om ca 1 månad har jag teori och uppkörning och tanken var och ÄR att jag ska klara det på första försöket för ni som känner mig sedan innan vet att jag saknar tålamod. Sen förvärrar ju mitt beteende hela alltet - jag är förbannad i trafiken. Jag hatar folk som inte blinkar när de bör och jag stör mig på idioter som ligger i röven på en men allra mest stör jag mig på gångtrafikanter som går rakt ut i vägen när det är rött för min tanke är inte att isåfall stanna men det något jag måste men samtidigt tycker jag att råkar man då bli påkörd blir man ju förmodligen det för att de själva hade en avsikt att bli just påkörda för varför annars går man mot rött? (Egentligen ska jag inte säga något men jag går bara mot rött om ingen bil är i närheten. Stor skillnad. Punkt).
    Hursomhelst, snart har jag förhoppningsvis mitt körkort och då jävlar ska det raceas. Här har vi kvinnan som tror att hon kommer ha en audi r8 i sommar och drifta runt på vägarna. Det kan ju ske, vem vet?
  •   Jag har loosat 9-10 kilo i kroppsvikt. Jag trodde jag var biff men jag var helt enkelt fet. Kanske inte fet, men för vätske och fettfylld för mitt eget bästa för något jag inte förstod var att allt satt tajt för att det var för tajt.
    Okej, jag var inte fet men jag var rätt odeffad. Nu ser man magrutor och klappar man mig på bröstet när jag ligger ner blir det lite obehagligt för det finns inget som tar emot - brösten är fyrkantiga. 

    Okej. Nu överdriver jag. Jag är helt enkelt mer deffad och mer slimmad och uppfattas lite mer åt hållet som "smal" . Men kalla mig inte smal för smal är man när man trippar runt som Paris Hilton med armar smala som tändstickor och innerlår som är obefintliga - inte snyggt.
Så yes, jag tränar på som vanligt men har ändrat kost och varierar min träning lite mer - för ca 1 månad sedan marklyftade jag 120 kilo med hjälp av lite talk samt insniffning av ammoniak och det blev ett hejdundrade lyft. Det här med styrka är något som verkligen är kul. 
 
Men för att slutligen komma till det som ändrade hela mitt liv och vände allt upp och ner på ett helt underbart sätt var att jag träffade mig en man. Det är till och med så fint så jag tänker inte ens lista det (i min långa lista med 2 punkter) för det får stå i en bunt meningar för sig. 
Det jag tycker är mest lustigt är att kärleken kom till mig när jag minst anade det - när jag slutade jaga den - tänk på det för det gjorde inte jag. 
 
Så vem är denna man? Jo, han är lite som mig fast ändå lite tvärtom; har större bröst, kanske är lite starkare, har ett sjuhelvetes tålamod och kanske är lite mer arg på västtrafik än vad jag är. Han har alltid fokus på mig, är omtänksam, urusel på att diska, kanske lite seg och omständig ibland (eller noggrann som han säger) men det är saker som jag älskar med honom. 
 
Han har på något konstigt vis gjort så att varje gång jag pratar om eller berättar något, leder ämnet alltid till att "Jag och Robin", eller"Robin", eller "Vet du vad? Robin sa" - hur gjorde han det?
Varje kvart tänker jag på denna man och jag känner mig naken när jag inte har pratat med honom på ett tag. Sover jag hemma vilket jag gör väldigt sällan nuförtiden känner jag mig inlåst och nerpackad i min madrass och gör jag något annat utan honom känns det alltid bra att veta att han finns där sedan. 
Har jag gjort något alldeles jättebra vill jag berätta det för honom på en gång, till och med när jag helt sonika funnit mig en kexchoklad här hemma vill jag berätta hur glad jag är för att jag fann den (hej, jag heter Isabella och är fortfarande 7 år i huvudet). 
 
Jag har helt enkelt funnit mig en man som ger mig abstinens efter honom 24 timmar om dygnet - jag får till och med abstinens efter honom om han sitter 1 meter ifrån mig. 
Och helt plötsligt slog det mig att jag kan tas för att vara lite lätt psykiskt störd men jag hoppas ni förstår att jag beskriver känslan av att ha funnit någon som ger en "det där" som jag eftersökt i alla dessa år. 
Och förhoppningsvis känner han väl kanske också ibland att han vill berätta att han funnit en påse med godis och vill dela med sig av den lyckan med mig. Om inte har han inget val för jag är som jag är och han är ju med mig så något rätt gör jag ju. 
Och det är väl det som är charmen med det hela. 
 
Så yes, all min tid går för tillfället åt till att lära mig köra bil (vilket jag förhoppningsvis kan vid det här laget eftersom jag själv anser att jag hade varit en given bilförare i Fast and the furious 6 när den väl kommer), träna och bolla med kalorier samt spendera tid med en helt underbar människa. 
Och yes, bloggandet kommer så sakteligen tas upp igen. Det är bara en fråga om när. 
 
Bye

Likes

Comments


Likes

Comments


Likes

Comments


Likes

Comments


Likes

Comments


Likes

Comments