Vad händer med mänskligheten? Det är 2017 snart 18. Och idag är det sista dagen med musikhjälpen. Pengarna går till sexhandel av barn. BARN? Va? Fattar ni inte vad som händer här runt om? Och så bråkar ni om att det är fullt i soppåsen eller att man sover lite länge på helgen. Snälla människor ni måste se utanför eran bubbla o inse vad som händer på andra sidan jorden. Alla är lika mycket människor oavsett vad du har för färg på huden, vilken sexuell läggning du har eller vilka problem du än kan ha. ALLA ÄR MÄNNISKOR. Det finns ingen som ska ta bort den egenskapen från dig.

Tjejer får ta emot trakasserier sexuellt och verbalt. Killar får också ta emot trakasserier. Varför? Gör någon fel HJÄLP personen istället för att trampa ner på den.

Just idag sitter jag och skriver om varför man inte får älska vem man vill. Det verkar vara ett problem i andras ögon om två killar har något ihop. Varför? Vad är felet?

Nej jag är såå trött på mänskligheten. "Nej du får inte umgås med din mamma för jag tycker inte om henne" eller "Nej du får inte umgås med din pojkvän i veckorna" Varför, varför ta ut det på de oskyldiga?

Under hela min barndom var det bråk mellan mamma och pappa, vem fick lida? Inte var det dom, det var jag. Fick jag någon hjälp för det? NEJ. Trött på mänskligheten.

Det hela resulterade till att jag börjat må dåligt på senare tid och det finns en person som får mig att må bra. Får jag träffa den personen när jag behöver det? NEJ för den personen har varit uppe mitt i natten och tagit en macka och det är inte acceptabelt ".. Trött på mänskligheten


Snälla människor ta vara på varandra istället för att trycka ner dom. En dag kanske ni aldrig kommer att se dom. Finns för varandra istället, visa att ni bryr er. Och visa även respekt för dom på andra sidan jorden. Alla har det inte lätt även om DU kanske tror det. Nu ska jag tillbaka till pluggandet. Trevlig advent på er!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag måste skaffa mig en fritid detta funkar ju inte längre. Går ju in i morsans fotspår herregud.. Och jaa min mamma bloggar trotts hon är 37..😁

Nej men gör man nada av sitt liv får man ju ta det som kommer typ...

Ligger då hemma sjuk (förkyld) o har allmänt tråkigt.. Har suttit hela dan med mamma o pratat med spöken. Aa de är nån app som man frågar saker och sen svarar den typ. Vet jätteskevt men kul.

Såå otaggad på imorn oxå.. Svenskauppsats i 3 timmar som är betygsgrundande.. Jag är lixom sjuk och orkar mig inte ta mig från sängen till soffan. Så hoppas jag kan sova inatt så jag kommer upp imorn. Vill ju också ta tag i skolan även om det inte känns som prio ett utan typ sjuttielva,,,😒

Flyttat från helveteshuset också så nu är jag officiellt Svalstabo. Men Svalsta är fanimej mer döende än Bergshammar...

Asså inte ens en clown skulle vilja komma hit.. haha nej men vafan händer clowner mig hit o clowner mig dit har folk verkligen ingenting vettigare att göra än att skrämma barn o göra illa andra människor?? Då är jag nog glad att jag faktiskt sitter här o skriver istället..

Bor inte heller hos pappa som jag gjorde av diverse saker.. Jag tog äntligen beslutet och fick faktiskt säga till själv vad jag ville och allt för att jag skulle må bra, det har funkat upponer men men..

Men gud jag som alltid vill skriva såhär fett långt om allting sen nu får jag hjärnsläpp.. Antar att de inte va viktigt..😂

Har nu duschat och ätit för er som ville veta, o väntar.. Hört att de som väntar på något gott väntar aldrig för länge, börjar tvivla på de.😂😂


Vet inte vad jag ska skriva mer och vet inte ens hur jag kom in här eller nånting. Men som sagt har man inget liv kan man ju blogga lixom.. Nej nu ska jag gå ut o leta clowner hadeee 😜.

Likes

Comments

Hej..

Det var ett tag sen sist.. Märker mer och mer att jag inte är den typen som väljer att skriva när jag inte har något bättre för mig, även om jag älskar att skriva haha.

Tänkte faktiskt visa en sak jag gjorde i svenskan. En inlämningsuppgift som skulle handla om när man kände sig stark. Det första som ”poppade” upp i mitt huvud var ju mitt liv. Jag tänkte och tänkte och det slutade med att jag skrev dagen innan inlämning om mitt 2015. Tänkte visa den är nedanför så förstår ni.

”Första Januari 2015. Då visste jag inte att det resterande året skulle vara det värsta men ändå det bästa år någonsin.

Mitt liv har varit lite som en berg och dalbana, det gick uppåt ena sekunden och andra sekunden gick det utför. Det började redan när jag var liten då jag började förstå mer vilket (ursäkta språket) helvete jag levde i. Men under 2015 kom alla känslorna hela hela tiden.

I maj åkte jag till Thailand och kom hem en vecka senare. Det var då allt det jobbiga började.

Vi fick betygen från vårterminen och det var ju inte de bästa och det tyckte inte mina föräldrar heller. Sommaren var nog den bästa tiden under året. Jag och min bästa vän umgicks med nya människor som snabbt blev våra närmsta vänner som vi var med varje dag. Än idag är vissa av dem väldigt nära.

När skolan började gjorde jag och min dåvarande pojkvän slut och det var där allt började gå utför. Jag började göra illa mig själv, sov dåligt under nätterna, grät varje kväll osv. Tillslut kom det fram hur jag mådde osv. Fick prata med kuratorn på skolan som ordnade en tid hos BUP åt mig, mamma och pappa eftersom det aldrig varit bra mellan oss tre.. Under mitt liv har jag inte haft det så bra hos pappa. Mamma och pappa har heller aldrig kunnat komma överens om hur och när jag ska bo hos vem.

Vi bestämde hos BUP att jag skulle få åka hur jag ville, när jag ville till någon av dom.

Dock så känner jag att jag inte kan åka till tex mamma när jag känner för det, då pappa alltid ska få det till att det är synd om hans familj för att jag tydligen inte vill vara där.

Under höstterminen försökte jag verkligen i skolan men med tanke på hur jag mådde kände jag inte att skolan var prio 1. När jag fick betyget innan jul hade jag 4 F.

Men på något sätt kände jag bara att det kunde bli bättre. Efter årskiftet nu har det bara blivit bättre. Jag är mer aktiv på lektionerna, jag orkar mer, försökt att bete mig hemma osv. Visst jag har mina dagar då jag känner att jag inte orkar mer. Men det har ju alla.


Varför jag tycker att 2015 är då jag kände mig stark är för jag att jag orkat med alla situationer som förekommit. Jag har orkat fortsätta kämpa för att klara mig igenom det jobbigaste perioderna. Det må komma tillbaka men jag kommer fortsätta kämpa för jag vet att jag är stark nog att klara det. Jag tänker inte låta min familj och mina vänner förstöra för mig. Jag går min egna väg och lyckas med mitt liv. Sen får man ju se vad som kommer emellan, men jag vet ju då att jag är stark nog att orka det. Alla kan lyckas bara de tror på sig själva. Att de är starka nog och går genom det jobbiga perioderna men de kan ändå lyckas rätta till det på något sätt vilket jag håller på att jag göra nu. Det behöver inte ta en kvart, tjugo minuter att fixa det. Det kan ta allt från en dag till flera år. Det som man behöver tänka på är att aldrig ge upp. Det tycker jag är nummer 1 till att må bra. Det fick mig upp på “banan” igen.”

Well som sagt jag är inte den bästa på att skriva och jag söker verkligen inte uppmärksamhet. Utan jag är bara stolt över mig själv och hur jag har orkat. Och jag är även sjukt glad att jag har min familj och mina vänner, de personerna som gör mina dagar älskar er enormt mycket💓

Annars då? Jo det går bättre.. Som det står där uppe går det bättre i skolan, börjat sova bättre om nätterna och tom börja äta frukost.. Allt för att få en grund till att må bättre.

Första deltävlingen på Melodifestivalen också.. Tja vad ska man säga.. Inte varit så inne i programmet på senaste år men kollar ju fortfarande. Tyvärr blir det ju mer och mer kaos än förr.. Visst jag är 14 år och har sett mello sen typ 2007 men det är ändå en stor skillnad.

Okej okej byter ämne nu haha.. Nej men har inte mycket mer att skriva.. Men tänk på det där som står där uppe. Ge aldrig upp. God natt 💗

Likes

Comments

Hallå där!

Just nu sitter jag på lektion och har svenska. Vi håller på att skriva noveller så jag passade på att skriva lite här.

Det var ett tag sen sist. Jag har inte haft orken till att skriva då denna period varit sjukt upp och ner.

Men det har inte hänt något speciellt. Var hos BUP för en gångs skull i måndags. Har haft rätt mycket men ändå lite i skolan då mitt huvud inte orkar. Försöker verkligen så gott de går. Det är så skönt att jag kan snacka med "bt-lodarna" de förstår en precis och finns alltid för en. Förstår mig inte på folk som ser ner på dom. Började bråka med mina föräldrar igår om de haha men ja.. 

Slutar min lektion nu har idrott så jah tagga haha nej men hadee

Likes

Comments

Hej alla söta!

Hade tänkt att börja blogga igen och nu på riktigt. Gjorde det när jag var mindre och det var inget man kunde ta seriöst. 

I alla fall, jag heter Belinda men alla mina vänner och även mina lärare har jag märkt kallar mig Bella. Jag är 14 år och bor i den lilla ryktspridande staden Nyköping. Går i 8:an i den nybyggda skolan Alpha. Musiken är verkligen det jag brinner för, jag spelar både gitarr och piano. Går inte på någon sport men ska börja gymma med min bästavän. Vad finns det mer att berätta?? Aa de kommer ju komma mer vid varje inlägg och så, så ni lär ju känna mig allt mer under tiden. 


Skolan har precis börjat, de suger för jag hade verkligen det bästa sommarlovet. Träffade så sjukt många nya människor som betyder såå mycket för mig idag. De gjorde verkligen min sommar. Men det finns två som verkligen gjorde allt. Mathilda och Anton. Min bästavän och mitt ex. Anton och jag var tillsammans i nästan tre månader sen funkade det inte mer. Men vi är fotfarande vänner och träffas varje dag då vi går i samma klass haha. Mathilda är två år äldre än mig och hon är verkligen som en syster för mig. Vi finns alltid för varandra och berättar verkligen allt. Tyvärr träffas vi inte så ofta då hon började i Norrköping men hon bor fortfarande kvar här som tur är. 

Så ja nu vet ni lite om mig i alla fall. Ska försöka vara så uppdaterad som det går.

Nu ska jag in i duschen och sen packa lite för sen kommer Mathilda och hennes mamma och hämtar mig så ska jag hem till dem. Rensa tankarna typ. Mitt internet är snart slut på min mobil så de lär bli något inlägg imorn. Men vi hörs puss hej

Likes

Comments