Header

Hej alla vänner och ovänner !
Hade ni en bra midsommar ? Det var några dagar sedan nu, men jag har jobbat och inte känt att jag orkat blogga tyvärr. Idag är jag ledig och passar på att ta det lugnt , vill bara dela med mig av att jag hamnat lite efter och började kolla på senaste säsongen av skam igår och kollade klart den på en dag. Visst är jag nördig?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej alla vänner och ovänner !
Ligger i sängen och kollar på Ikeas hemsida , där kan man verkligen drömma sig bort och i tanken köpa allt dom har. Jag har inga planer på att flytta detta året direkt , vill bli klar med skolan först! Men även om det är fallet så är det alltid bra att köpa på sig saker som är nödvändiga eller som man vet att man vill ha och är rädd att det kanske inte finns kvar när man väl flyttar. Jag har iofs fått väldigt mycket flytta-hemifrån saker dels på min student men också lite då och då av nära och kära. Men jag kollar på tallrikar, glas och bestick på ikea just nu och tänker att jag köpet det inom den närmsta tiden. Så ledsen jag skulle bli ifall det var slut när det egentligen behövs köpas!

Likes

Comments

Hej alla vänner och ovänner!
Nu på morgonen har jag städat lite eftersom jag och min pojkvän har varit ensamma hos hand pappa denna helgen och hans pappa kommer hem idag ville ja röja upp lite och få undan disk och skräp. Efter det var jag uppe i affären och köpte lite frukost som ja sedan serverade och väckte Joakim. Så nu är vi mätta efter god frukost och jag ska alldeles strax in i duschen för idag är det kalas för Joakims syster.

Likes

Comments

hej alla vänner och ovänner !
har varit och jobbar två dagar och nu tar jag helg ! Åkte till min pojkvän direkt efter jobbet ikväll när jag slutade 22! bokade in en ansiktsbehandling som ja ska gå och göra nästa månad tillsammans med min kompis och kollega , ska bli mysigt och det är behövligt !

Likes

Comments

Hej vänner och ovänner!
Idag ska jag och pojkvännen och leta present till hans syster som ska ha kalas på söndag! Just nu sitter jag och kollar tv och får antagligen vänta en stund till då älsklingen sover lite längre än nödvändigt! igår firade vi med skumpa att jag har fått sommarlov. Sen börjar jag visserligen jobba  snart men det blir lite ledighet innan! 

Likes

Comments

Hej alla vänner och ovänner!
Idag har jag varit och slösat lite pengar som vanligt. Har också tvättat så tycker ändå att jag ska få lite vuxenpoäng.

Levis t-shirt , Adidas t-shirt och en supermjuk rosa tröja från h&m.

Likes

Comments

Hej alla vänner och ovänner!
Nu är det fredag och en helg väntar, hoppas ni har roliga planer. För mig är det jobbhelg och idag jobbade jag 6-15 och efter det var jag med pappa på IKEA för att köpa en ny säng till honom. Nu ligger jag i sängen och kollar lite serie , nya säsongen av OITNB har ju släppts 😍

Likes

Comments

Hej  alla vänner och ovänner !
Sitter just nu på lektion i medicin och skriver ett arbete om bukhinneinflammation (peritonit på latin ifall någon var intresserad). Slutar 12 idag och är så hungrig så vill bara hem och äta! Åkte till min pojkvän kl 23 i gårkväll , höll på att missa bussen men det var tur att jag hann för annars hade jag behövt vänta en timme. Mysigt att sova med honom för jag kände mig så ensam!

Likes

Comments

Hej vänner och ovänner!
Nu ligger jag med matkoma efter att ha ätit min grymt goda pastagratäng om jag får säga det själv! ;)
Idag har jag varit ledig och gjort nödvändiga saker som tvättat, storstädat badrummet och röjt där (slängde 3 påsar med bara skräp och onödiga saker och finns massa mer egentligen). Imorgon ska jag till skolan men går kort dag! sedan ska jag faktiskt på studentmottagning

Likes

Comments

1. ett par skor från lager 157 , dock lite osäker på dom
2. 2 par jeans shorts med hög midja
3. en turkos juicy kofta
4. en tunn tröja från hollister med spets nedtill

Likes

Comments