Header

När man ligger hemma sjuk så är det av någon anledning roligt att kolla bilderna i sitt fotoalbum. Och eftersom det var så längesen jag bloggade så skrev jag aldrig om min födelsedag! Fyllde 21 år den 13 september och jag samlade ihop ett gött och fantastiskt gäng och käkade på vapiano. Efteråt fick de som kände fört ta några drinkar. Det var jättekul att alla ville samlas och det var mysigt att träffa folk man i vanliga fall inte träffar så ofta. Min fina Christina sminkade mig och fixade mitt hår så jag var verkligen jätte vacker! tänk om man kunde få se ut sådär varje dag 😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Imorse gick jag till vårdcentralen för att kolla upp vad som är fel med mig egentligen. Resultatet var hög feber, virus i halsen och öroninflammation. Så nu har jag varit och hämtat ut penicillin och örondroppar, mys pys. Och eftersom jag bara får i mig flytande kost just nu så köpte jag en tex mex soppa som ja försöker få i mig nu. Ikväll ska ja vila, och kanske kolla någon film. Sen måste jag plugga inför insulin provet imorgon som jag ska pallra mig iväg till

Likes

Comments

HEJ!
long time no see. Nyss hemkommen från London, en present jag fick av min fina Mikaela. En underbart rolig resa, dock var jag sjuk mer eller mindre hela resan men jag snodde alla Mikaelas tabletter så jag överlevde. Hon var mysig sista kvällen som blåste mig varm med hårfönen när jag hade hög feber och var kokhet men satt och skaka som ett asplöv. Att flyget blev försenat och vi fick stanna en natt till var jobbigt till en början men det blev mysigt till sist.

Likes

Comments

Hola!
Idag jobbade jag 6-14.00 sen åkte jag till stan och träffade upp Fredrika! Vi åt på vapiano och sen skulle hon dra. Jag tänkte egentligen titta på lite saker men jag gör det nästa vecka istället! Imorgon jobbar jag tidigt igen, så ikväll ska ja bara kolla lite serier och klipp!

Likes

Comments

Hola!
Idag åkte ja hem från pojkvännen och sen dess har jag mest kollat serie , varit vid affären och tagit det lugnt. Har även läst igenom böckerna lite eftersom jag börjat övningsköra.  Imorgon ska jag övningsköra med pappa och sen träffa Mikaela som jag inte träffar så ofta längre. Saknar ihjäl mig ♡

Likes

Comments

Hola!
Denna helgen har varit riktigt bra! Igår åkte vi upp till Joakims bror o hans flickvän och hälsade på. Idag bjöd ja honom på lunch och sen promenerade vi till en sjö och fiskade lite. Vi hade med oss saft och det var bara allmänt mysigt. Vi fick en liten fisk också, men som ja hoppas alla förstår så släppte vi i den igen. Jag är faktiskt ledig fram till onsdag men ja åker hem imorgon!

Likes

Comments

Hola!
Idag jobbade jag från 7.30-12.30 vilket var väldigt soft. Sen gick jag hem och packade lite så kom min pojkvän och hämtade mig. Nu har vi varit på gymmet en stund och ska strax hemåt. Ryktas om att det blir tacos ikväll, kan inget annat än längta!

Likes

Comments

Hola!
Igår på kvällen gick jag och min bror och kollade på nya x-men på bio! Den var riktigt bra , och jag och min bror hade lite delade åsikter om vilken rank de tre senaste x-men som har kommit ut har. Jag tycker personligen att first class var bäst och denna 2a och förra tycker ja lätt blev rörigt för att det var tidsresande men ja tror också att de handlar om att ja sett first class så mycket och den förra har ja bara sett en gång på bio så man kommer inte ihåg allt. Men filmen var jättebra! Och vi käkade på MAX innan som var mums som vanligt !

Likes

Comments

Hola!
Imorse gick ja till tandläkaren och var där cirka 45 minuter. Sen åkte jag in till stan och mötte upp Fredrika och vi kollade lite snabbt i några affärer och sen åt vi lunch på taco bar som öppnat i gbg. Jättegott verkligen, enda minuset var att de va ganska få sittplatser plus att man beställde framme vid baren, kändes lite som att man var tvungen att bestämma sig fort. Men mumma , och självklart roligt o träffa min crazy girl igen!

Likes

Comments