Header

fick hem mina nya glas från kosta boda. Deras serie "all about you".

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej!

Idag ska jag ta det lugnt och pyssla om mig själv lite. Igår la jag i en färgbomb i håret så nu känner jag mig iaf fräsch i håret! Jag gjorde det för jag skulle ta kort till mitt personalkort som jag var och fixade förut idag. Efter det var jag och åt lunch med några kollegor. Så ikväll tänker jag ta lång dusch, ansiktsmask och massa annat fix.

Bilder jag tagit på Orust.

Likes

Comments

Pepparkakor eller lussebullar? Lussebullar

Skumtomtar eller knäck? Knäck!

Ischoklad eller marsipan? Gillar inte marsipan så får säga Ischoklad men är inte jättemycket för det heller. Några stycken går an!


Köttbullar eller prinskorvar?
Köttbullar.

Julkorv eller julskinka? julskinka.

Lax eller sill? LAX

Revbensspjäll eller Janssons Frestelse? Revbensspjäll (men äter de aldrig på jul?)

Paradis eller Aladdin? Aladdin!


Sylta eller leverpastej? INGET

Glögg eller julmust? Om jag måste välja så julmust!

Rödbetssallad eller dopp i grytan? Rödbetssallad.

Ris a la malta eller risgrynsgröt? Risgrynsgröt

Äpplemos eller senap? Äpplemos :)

Hemma eller borta? Brukade alltid fira jul hemma men de senaste åren/året har vi firat ihop med släktingar på pappas sida.

Ge eller få? Båda! När jag va yngre var de mest att få. Nu tycker jag nästan att det är roligare att ge.

Mysteriet på Greveholm eller dieselråttor och sjömansmöss? Mysteriet på greveholm !

Chokladkalender eller paketkalender? Chokladkalender,

Plastgran eller äkta? Det är mysigare med riktig men i vår familj har det alltid varit plast!

Arne Waise eller Ernst? Arne Weise

När vill du att första snön ska falla? Aldrig.. Eller ok, dagen innan julafton och sen får den gärna försvinna 2 dagar senare.

När tycker du att det är dags att pynta? Brukar börja 1 advent

Finns det något du vill göra mindre av denna julen?
Jobba hahah. ( Inte för att jag jobbar julafton detta året, men oskönt att man kanske blir schemalagd då framöver)

Vilket färgtema tycker du passar bäst på julen?
Rött och guld!

Kan du komma på något negativt med julen? Hmm det finns nog en hel del men inget jag kommer på , på rak arm.

Blir du oftast mättad när julen är slut eller vill du ha mer jul? Hade önskat att den var liiite längre men är nog ganska mätt på den!

Vad brukar framkalla mest stämning på julen/december? snö, julpynt och julmusik!

Leker du i snön, åker pulka eller bygger snögubbar?
Nope!

Vilken är din favorit julfilm? Filmen ELF har alltid varit min favorit som brukar visas runt julafton. Så jag antar att det anses vara en julfilm?

Klär du dig fint på julen? Ja!
När öppnar du dina julklappar? Efter Kalle Anka! Men förra året och detta blir det innan Kalle då jag och pappa åker till släktingarna efter Kallle !

Julönskningar? Mindre ångest.

Vilken är din favoritjullukt? Pepparkaka och risgrynsgröt

Vad heter din/dina favoritjullåtar? Tänd ett ljus tycker jag är lite trallvänlig.

Konstigaste julklappen? Förra året fick jag en tavelram med ett pussel i. Min bästis hade alltså pusslat och limmat på det på papper och sen i ram (ni kanske hajjar?). Det var ett pussel som föreställde 3 pudlar.

Vad är viktigast på julen? Att ingen är ensam.

Hur är din jul?
Ska som sagt fira hos pappas släkt!

Likes

Comments

Igår var jag och pojken min på bio. Jag överraskade honom med att se Allied och den va super bra. Nu är jag på jobbet och slutar 20.30 idag. Är väldigt seg idag, så får se när jag slocknar.

Likes

Comments

Hej!
Var med pappa på torget en stund och kikade lite. Sen köpte jag i vanlig ordning på naked juice bar, denna gången blev det dock en smoothie och inte en juice! Sen hade jag ett paket att hämta ut också och det var en parfym jag beställde för några dagar sen. Nu har jag närmare 20 stycken parfymer, allt ifrån Ralph Lauren , juicy couture till Beyonce. Om några timmar kommer pojkvännen hit, då ska vi äta thai.

Likes

Comments

Godmorgon!
Är ledig idag igen innan jag går på ett långt jobb pass imon. Vaknade ändå till alarmet idag igen för ja är och shoppar lite. Just nu sitter jag på naked juice bar och dricker en juice. Är ute efter en present till min mamma som fyller år snart! Hittills har ja bara hittat lite julklappar (dock är jag klar med alla julklappar sen långt tillbaka så jag fattar inte varför ja fortsätter köpa !!!)

Likes

Comments

Godmorgon!

Jag är ledig idag men fick ändå vakna till alarmet då jag hade tid hos tandläkaren. Haft problem med en tand i över ett år nu men ingenting har hjälpt. Så idag kom vi fram till att det kan vara spänningarna från att jag biter ihop tänderna hela tiden, så jag fick prova ut en bettskena idag som är färdig om 2 veckor. Är väl inte jätte happy men om det hjälper så kanske jag äntligen kan äta på båda sidorna.. Sen har jag tvättid ikväll också, så min lediga dag blev plötsligt rätt upptagen!

foto från Orust förra året.

Likes

Comments

Hej!

I helgen har jag varit på bio både fredag och lördag (kan starkt rekommendera Hacksaw Ridge.) Och jag har sovit över hos min pojkvän hela helgen vilket har varit super mysigt. Igår hade vi middag med några i hans släkt och det var trevligt , och god mat! Men nu är jag hemma igen, och ska nog bara kolla serie och fixa lite i rummet. Imorgon åker jag förövrigt till Ullared! Ska bli skitskoj

Likes

Comments

Hej!

I helgen har jag hittat på lite olika saker. I fredags åt jag ute med min bror för pappa var på konsert. Det var mysigt att ha lite ensamtid med brorsan. På lördag småfirade vi fars dag lite grann då vi ville bjuda pappa på frukost i stan men vi kunde bara denna helgen ihop typ. Men trots att det blev tidigt så vart det lyckat! Sen åkte jag till min pojkvän efteråt, det är tråkigt att vi ses så sällan nu när han också har skaffat sig ett jobb, men det är bra att han har gjort det naturligtvis. Idag har jag tagit tag i något jag behövt ta tag i länge. Nämligen mina kläder... Nu har jag samlat ihop otroligt mycket påsar som ska skänkas bort, tror det blev sex stycken tillslut. och ännu är mina garderober fulla. Men men, vad finns det att säga?

Likes

Comments