Header

I förrgår var de ju min födelsedag, det firades med att ja o familjen gick på bio och såg DET (It). Bara för att skoja till det så köpte jag och pappa varsin clownnäsa haha. Det var rätt kul för personalen på biografen kom fram o pratade och sen var de folk som smygfota och man hörde folk viska osv. Filmen var bra iaf , det var skönt att det inte var så mycket fjortisar på bion för har bara sett skräck på bio en gång innan och då skrek dom som stuckna grisar haha. Igår kväll hade jag tråkigt och åkte till min pojkvän, nu ligger jag och kollar film medan han är på jobbet , sen ska vi åka hem till mig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

SNART är det min tur att fylla år. Bara ett par timmar kvar. Ju äldre man bli desto mindre lycklig känner man sig? kan väl kanske också vara för att 22 inte är någon direkt ålder. Eftersom jag fyller år på en onsdag så firade jag med mina vänner i lördags, supermys!

Likes

Comments

Hej!
Måndag = mycket bra på Tv:n. Klockan 20 börjar idol som jag ska sitta bänkad framför. Vid 21.00 börjar både Gws mord och programmet med Carina Berg så ett av dom får jag se i efterhand. Ph börjar ju vid 22 också 😍 Idag har jag varit ledig och pluggat lite på ett prov som jag har på onsdag. Imon är jag också ledig och tänker att jag behöver plugga en hel del!

Likes

Comments

Hej!
Nu får tiden har jag rätt mycket fritid så ska försöka hinna med att sköta en blogg som har fler inlägg än 1 per månad. Tidigare så jobbade jag och gick i skolan en del men som läget ser ut just nu jobbar jag varannan helg och tillfällen jag blir inringd och annars går jag i skolan en dag i veckan så låt oss hoppas att jag kan hålla detta vid liv. Med tanke på att jag inte ens kan hålla odödliga blommor vid liv så är jag glad så länge det här håller haha.

Vad har hänt sen senast ? andra terminen i skolan har ju börjat! Skönt att komma tillbaka efter sommaren som bara bestod av jobb och några dagar på Orust. För en vecka sedan var jag på kryssning i Tyskland med pappa också , var faktiskt mysigt att sova på en båt och blev inte åksjuk (woho).

I helgen ska jag jobba , vilket betyder att det blir en lugn kväll hemma idag. Min pojkvän kommer hit lite senare, just nu har han lite grabbkväll. Hoppas någon hänger kvar och läser om min vardag som är lika trist och grå som vanligt. Förresten? Jag och min bff var på Ullared igår, så jävla spontant. Fick mig verkligen på bättre humör. ♡

Likes

Comments

Hej alla vänner och ovänner !
Hade ni en bra midsommar ? Det var några dagar sedan nu, men jag har jobbat och inte känt att jag orkat blogga tyvärr. Idag är jag ledig och passar på att ta det lugnt , vill bara dela med mig av att jag hamnat lite efter och började kolla på senaste säsongen av skam igår och kollade klart den på en dag. Visst är jag nördig?

Likes

Comments

Hej alla vänner och ovänner !
Ligger i sängen och kollar på Ikeas hemsida , där kan man verkligen drömma sig bort och i tanken köpa allt dom har. Jag har inga planer på att flytta detta året direkt , vill bli klar med skolan först! Men även om det är fallet så är det alltid bra att köpa på sig saker som är nödvändiga eller som man vet att man vill ha och är rädd att det kanske inte finns kvar när man väl flyttar. Jag har iofs fått väldigt mycket flytta-hemifrån saker dels på min student men också lite då och då av nära och kära. Men jag kollar på tallrikar, glas och bestick på ikea just nu och tänker att jag köpet det inom den närmsta tiden. Så ledsen jag skulle bli ifall det var slut när det egentligen behövs köpas!

Likes

Comments

Hej alla vänner och ovänner!
Nu på morgonen har jag städat lite eftersom jag och min pojkvän har varit ensamma hos hand pappa denna helgen och hans pappa kommer hem idag ville ja röja upp lite och få undan disk och skräp. Efter det var jag uppe i affären och köpte lite frukost som ja sedan serverade och väckte Joakim. Så nu är vi mätta efter god frukost och jag ska alldeles strax in i duschen för idag är det kalas för Joakims syster.

Likes

Comments

hej alla vänner och ovänner !
har varit och jobbar två dagar och nu tar jag helg ! Åkte till min pojkvän direkt efter jobbet ikväll när jag slutade 22! bokade in en ansiktsbehandling som ja ska gå och göra nästa månad tillsammans med min kompis och kollega , ska bli mysigt och det är behövligt !

Likes

Comments

Hej vänner och ovänner!
Idag ska jag och pojkvännen och leta present till hans syster som ska ha kalas på söndag! Just nu sitter jag och kollar tv och får antagligen vänta en stund till då älsklingen sover lite längre än nödvändigt! igår firade vi med skumpa att jag har fått sommarlov. Sen börjar jag visserligen jobba  snart men det blir lite ledighet innan! 

Likes

Comments

Hej alla vänner och ovänner!
Idag har jag varit och slösat lite pengar som vanligt. Har också tvättat så tycker ändå att jag ska få lite vuxenpoäng.

Levis t-shirt , Adidas t-shirt och en supermjuk rosa tröja från h&m.

Likes

Comments