Instagramkonto@isabellgustav

Postad i: NYTT

Den här tryckte jag hem för några dagar sedan! Holy heavens.. Den är så underbart fin att bara titta på. Jag vill nästan inte röra den - jag har inte rört den! Men snart är det dags, imorgon ska jag fixa ordning mig och då blir den använd. Så otroligt sjukt att man kan bli till sig så mycket av en sminkprodukt. Lär ju aldrig behöva köpa ett läppstift igen! Men det kommer man ju göra ändå...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: NYTT

Blev lite sugen på en lång klänning om jag ska vara ärlig. Sedan fick jag sug att köpa någonting till midsommar! Hittade runt 4 klänningar, varav en var slut i min storlek (samma som den första bilden fast en röd/brun färg) och den andra hade näst intill halva kommentarsfältet klagat på, så den blev det absolut inte. Jag hade stora problem med att bestämma vilken av dom här jag ville ha. Så jag klickade hem båda, någon av dom kanske inte ens sitter bra så då kan man ju alltid skicka tillbaka den. Men yes, NYA KÖP. Köpte även nipplecovers, men det är ju kanske inte lika intressant.

Likes

Comments

Hej allihopa! Sorry för en dålig uppdatering men ni är väl vana vid det här laget. (ha-ha)
Jag sitter här och har typ ångest och mår jättedåligt. Det är så att jag tog mina tabletter igår, och dagen efter mår jag så himla illa och kan knappast hantera min vardag för att jag mår så dåligt.
Här kommer det värsta. DET ÄR RUNT 30 GRADER UTE - OCH JAG KAN INTE DELTA. Förstår ni hur brun man kan bli? Hur fräsch man kan känna sig? Men nope, inte jag. Men det är ingen fara, det ska fortfarande vara varmt imorgon.. So it's okay. Jag beställde läppstift i förrgår också, så står det att det tar 2-4 arbetsdagar att levereras.. Så jag kände mig hoppfull och trodde att det skulle komma idag. Men NEJ. nejnejnej, absolut inte. Det SKICKADES UT idag. Efter två arbetsdagar liksom. The pain in my ass is huge. Trust me.
Jag färgade håret i onsdags också. Skulle göra mitt hår ljusare och få bort utväxten lite granna men ändå behålla min bayalage, asså ärligt. Jag betalade 2500kr och jag ser inte mycket skillnad, I WAS SO MAD.. Asså visst, ljusare är det väl.. Men ahhh, nej jag vet inte. Jag är nöjd, men jag är inte fullt nöjd. Jag är inte DÄR liksom.. Där jag vill vara. Menmen.. Så min vecka har sugit apa. Imorgon ska jag färga mitt löshår också, så it fits. Får la se hur det går, kanske går åt pipsvängen det också haha. Hade inte det varit kul? Borde filma mina fails.. Kanske vore något att titta på.

Likes

Comments

Postad i: NYTT

Beställde mig en flaska återfuktande gel, ögonkräm och ett nytt läppsyl från kicks.se förra veckan.
Jag kände lite att turen var med mig (!!) för dom hade ett erbjudande från Clinique. Det vill säga - om man köpte produkter från deras märke för minst 600kr så fick man en gåva. Gåvan man fick var en necessär som innehöll massa godheter! (Perfekt för en som mig som älskar miniprodukter! + att väskan var supersöt.)

Likes

Comments

Postad i: NYTT

Eftersom mamma har flyttat till Stockholm har jag och killen tagit över lägenheten. Så nu är alla hans saker här. Ska bli så skönt att slippa pendla med alla saker fram och tillbaka - antingen är det han eller jag som får göra det. Sen köpte vi en ny säng också i helgen, lite nya täcken, kuddar, en lampa, handdukar och annat nödvändigt. Det här är dock bara tillfälligt tills vi hittar en lägenhet i stan.

Försökte hitta före och efter bilder men hittade bara dessa så man ser ett ungefär hur det va innan. (Glömde ta förebilder... go me!)

Gardinerna passar inte in men dom kommer hi nog inte ha sen när vi flyttat ändå 😂👌🏻

Likes

Comments

Nya inlägg