Belliblonkan

Axelpress i maskin - 4 set, 10, 10, 10, 10 reps
Lateral lift i maskin - 4 set, 8, 8, 7, 7 reps
Drag till hakan med v-handtag i kabelmaskin - 3 set, 15, 15, 15 reps

Situps - 3 set, 10, 10, 10 reps
Upphöjda sidoböjningar - 4 set, 5, 10, 10, 10 reps
Liggande benlyft - 3 set, 10, 10, 10 reps

Drag till hakan med v-handtag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Kostupplägg en vanlig vardag

Frukost: Havregrynsgröt med ett ägg som är toppad med blåbär och äppelmos

Efter träningen: Riskakor med bönor alternativt avokado på

Lunch: Kyckling, sötpotatis eller ris tillsammans med grönsaker

Mellis: Kvarg med färska blåbär

Middag: Sallad bestående av gröna blad, tomat, keso, nötter, avokado och stekt ägg

Men sedan är självklart vissa middagar mer speciella än andra. Förra torsdagen spenderade jag och F kvällen på en restaurang, och min fantastiska måltid bestod av två hela kycklingfilér, potatismos och grönsaker. En perfekt måltid då man vill fuska från dieten men inte kliva för långt utanför ramarna.

Likes

Comments

Jag blir irriterad när folk inte visar respekt och empati för sina medmänniskor.

Idag fick jag arbeta på en annan arbetsplats än vad jag är van vid. Inte nog med att arbetsplatsen var ovan, det var dessutom andra sorters bilar där än vad jag är van vid. Dom flesta bilmodeller har sin egna anordning när det handlar om hur man får i backen, vindrutetorkare osv. Jag tror att jag aldrig har behövt köra en BMW förr, men det finns en debut för allt. Min debutdag för BMW var idag. Jag skulle hjälpa till att backa ut en bil. Jag får inte i backen och vänder då på klacken för att fråga om råd. Jag möts av gapskratt, seriöst och långvarigt gapskratt!

Jag vet att jag inte kan allt, som tur är, men jag kan många olika saker. Vilket jag tror stämmer in på alla. Självfallet dog inte mitt självförtroende av att någon skrattade ut mig, men jag vet att andra människor kan bli oerhört osäkra då sådant händer. Att alltid försöka respektera och vara omtänksam mot sin omgivning kommer man riktigt långt på.

Lyft andra människor, tyng inte ned dom!

Och från det ena till det andra vill jag dela med mig av dagens benpass och sprida lite träningsmotivation!

Frontböj - 6 set, 10 reps
Utfall i smithmaskin - 5 set, 5, 3, 10, 10, 10 reps
Liggande pone curl - 4 set, 10, 10, 10 när det blev tungt sänkte jag vikten så att jag lyckades göra 10 repetitioner.

Stretching.

Likes

Comments

..New shoes once a year and then
out to play ball so we could ruin them..

​Detta är det nyaste tillskottet till min samling av skor. Jag har aldrig haft Reebok skor för, men hoppas verkligen att dom kommer passa mina fossingar. Ni kan hitta dom HÄR.

PUSS & KRAM

Likes

Comments

Lördag

Lördagen började med en smarrig chiafrukost och en lång promenad genom vackra kvarter.

Mamma, pappa och Viggo kom på besök och vi tog direkt en färja över till Djurgården. Där traskade vi runt en smula innan vi satte oss ned på en uteservering. Min smarriga middag blev en toast toppad med kantareller, bacon och persilja.

Söndag

Min söndag bestod av MYCKET! Många ärenden kunde vi uträtta, både hämta ut olika paket och besöka kungens kurva. Jag hann även med en mysig fika på Vete-Katten med en fin vän. Därefter satte jag mig på tunnelbanan hem för att fixa matlådor inför veckan och gå en sista promenad för helgen.

Ladda nu upp ordentligt inför en härlig och fartfylld vecka kära vänner, PUSS & KRAM

Likes

Comments

Som ni säkert har märkt vandrar jag fortfarande på moln av lycka över min nya bostad. Men som allt positivt som sker i ens liv finns det självklart saker som man måste arbeta med, och detta gäller även den nya lägenheten.

Uppgift nr. 1 i detta drömboende var att måla om loftsängen. Den gick från att vara brun och höra hemma i en friggebod till att vara ståtligt vit och verkligen passa ihop med resten av lägenheten.

Tyvärr tog jag inte så många bilder på hur det såg ut innan. Jag måste även erkänna att eftersom lägenheten har så högt i tak är den väldigt svår att fotografera, men efter att vi ägnade två hela dagar till måleri blev det ett enormt lyft!

Näst på listan av saker vi ska göra är att införskaffa ordentliga garderober, en frysbox och sätta upp bra förvaringsmöjligheter i hallen.

Likes

Comments

Marklyft med endast stången som uppvärmning - 3 set, 10, 10, 10 reps

Ett marklyft på 60 kg

Och sedan BOOOM.. ett marklyft på 70 kg. Det var första gången jag försökte mig på ett person bästa över huvudtaget i marklyft. Kanske inte den bästa tekniken, och jag kanske skulle ha klaratat att ta lite tyngre

om jag hade fått ett bättre grepp. Men hur som helst känner jag mig oerhört stolt över att jag vågade!

Sedan fortsatte jag ryggpasset med:

Marklyft (30 kg) - 3 set, 10, 10,10 reps

Rodd i maskin - 3 set, 10, 10, 10 reps

Lats drag i kabelmaskin - 3 set, 10, 8, 8 reps

Hantelrodd - 3 set, 10, 5, 5 rep

Avslutning: crosstrainer i 5 minuter

Likes

Comments

Antingen lägger man lite mer tid i nuet på vila, återhämtning, planering, matlagning och välmående eller kommer man behöva ta sig tid senare till sjukdom och att återuppbygga sin hälsa. Vad väljer du?

Ett tips är att se dyrare och bättre matvaror som investering till en bättre hälsa, så behöver man inte lägga pengar till sjukvård senare i livet. Att köpa dom där extra grönsakerna och nötterna idag kan vara än bättre användning av sina pengar än att behöva lägga dom på knäskydd och salvor mot smärta senare.

Att träna regelbundet och ha en genuint bra grund motion hjälper din kropp att motstå mer. Mindre sjukdom och mindre smärta, det är ett liv som jag säger JA till!

Likes

Comments

Planen var att gå till gymmet efter jobbet och köra rygg, men usch så otaggad jag kände mig! Solen sken, jag är fortfarande helt kär i min nya lägenhet och därav bestämde jag mig för att slå två flugor i en smäll, och inte spendera två timmar på SATS.

Först begav jag mig ut på en 42 minuters promenad med podden onsdagsbubbel i lurarna, och nu har jag planterat bakändan i soffan. Men ska strax börja fixa och trixa här hemma, och ha sommar med Ernst i bakgrunden.

Hoppas att ni har en trevlig kväll, PUSS & KRAM

Likes

Comments