Jätte snygga borstar som gör att inte håret blir flygit, som extensions borstar kan göra.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kommer att presentera några metoder i veckan, som jag kommer arbeta med.

Bild 1: Trens enkel metod, den skulle jag rekommendera om det är första gången och om du vill bara ha tjockare hår :)

Bild 2: Är microringar med silikon i mellan som gör att ditt hår inte skadas, den metoden rekommenderar jag till alla :)

Bild 3: Är en insytt trens för oss skandinaver, den är mycket tun och man sätter den på ett annat sätt istället för fläta som är mycket mer slitsamt för håret. Denna metod är mer hållbar och gör så att inte smuts och bakterier sätt bakom som det gör när man gör afro fläta. Denna metod rekommenderar jag alla och älskar den :) Det man dock kan tänka på är att det blir snyggast att ha Micro ringar på sidorna, då det är lättare att styla och sätta upp håret :)Likes

Comments

Har fixat och handlat massor med grejer till min lilla salong, känns som det börjar att bli ordning snart. Känns som grunderna börjar att bli klara för att starta eget. Jag är färdig utbildad hårstylist inom löshår nu, så mitt fina diplom är uppe nu. I slutet av månaden ska jag på kurs och efter den hoppas jag att allt är klart för att starta.

Kommer ha en invigning när det är färdigt men just nu får ni bara se lite smyg bilder. Men kom ihåg det är inte färdigt än ;)


Klart man ska dricka gott :)

Likes

Comments

Har fått hem 40st olika färger, så att man verkligen kan mixa och matcha för att få den perfekta färgen. Har även bestämt mig för att testa ett nytt hår. Jag vill verkligen jobba och hitta det perfekta håret. Hos mig ska man verkligen känna LYCKA efter sitt besök.Likes

Comments

På onsdag är jag färdig utbildad hårstylist inom löshår med tio olika metoder ☺ känns helt underbart att äntligen vara ett steg närmare min dröm ☺ kommer att fira på onsdag med en tävling!

  • 96 Readers

Likes

Comments

klippte min pappa i lördags 😊 nöjd med resultatet!


  • 97 Readers

Likes

Comments

mina två senaste kunder ☺
bild ett har 180st slingor
bild två har 220st slingor


  • 180 Readers

Likes

Comments

hårförlängning på 130 slingor :)


  • 246 Readers

Likes

Comments

köpt inte ett biligt hår eller biligt lim för då kommer du inte vilja ha i det längre än nån vecka eller så har du då tappat många slingor. Du tjänar på att köpa bra hår direkt. luras inte av att köpa europeiskt hår om du nu inte är blond. för vi har inte som tradition att klippa av håret, så tror du att vi har så mycket hår som säljs som är från Europa ?
mitt största tips är tempel hår, för dem är det traditionelt att klippa av sig håret.
plus att man behandlar inte håret lika starkt och brukar inte vara färgat från början ☺

Jag har kört med tempel hår och det håller i sex månader utan problem ☺
kommer bara att köra med hår från dem länderna.

innan så hade jag alltid europeiskt hår men det var fint i ca1-3 månader. aldrig mer detta skit hår som nästan alltid la sig ihop som stora tjocka slingor.

Tips är att satsa pengar från början ☺
  • 300 Readers

Likes

Comments

Skötsel och tips

Innan du sätter i löshår, tänk på att duscha håret grundligt så det inte finns några produkter i. Tänk på att inte duscha håret 24 timmar efter.

Innan du duschar håret så borsta igenom håret.

Duscha inte mer än 2-3 gånger håret i veckan och duscha inte upp och ner, utan du ska följa hårstråna neråt. Använd schampo och balsam som har mycket fukt i och inte olja. Torka ner åt på slingorna och inte gnugga med handduken. Du kan föna håret men bäst är att självtorka håret.

Använd inte produkter med olja i utan bara produkter som har mycket fukt i.

Använd borstar som borstar igenom håret ordentligt, borsta håret ofta så fort du ska göra nått med det.

Sov helst med fläta men önskar du platt hår så sov med en hästsvans högt upp på huvudet.

Jag rekommenderar inte att ha förlängningen mer än 6månader utan att sätta om den. Det är lätt det börjar trassla i håret. Det är för att det växer ut ca 2cm då beroende på hur fort ditt hår växer :)

När du tar ut löshåret tänk då på att använda ett medel och en tång. Det är lätt att ta ut det om man gör på rätt sätt. Slit inte eller dra ut håret!

Många som tar ut håret tror att man tappar sitt hår men det är det håret du skulle i vanliga fall tappa.Likes

Comments