Rhodesian ridgeback ! Vill ha vill ha vill ha !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Känner mig så ensam när jag inte ligger bredvid min älskling, känner mig onormal och tom. Är jag onormal ? Haha kul men är så trött med och har lila ögon KUL.
Får se hyr det går imorgon i skolan med, skiter i vilket undrar bara vad det är med folk shhhita tha same beaachhhh!
Idag var jag ledig så passade på att gå på en arbetsintervju och han verkade intresserad så ska pröv jobba där i helgen.
Ska bli kul kul kul!
Nu ska jag Nanna puss och kram !

Likes

Comments

Först tänkte jag berätta vad jag äter till frukost, vissa kommer tycka att det värkar äckligt men smaka om ni vågar det är faktiskt gott! 

no2 råa ägg.

no2 msk sylt.

no1 dl filmjölk, yogurt eller mjölk.

Där har ni min frulle som är riktigt bananers god!enlightened

Idag är en bra dag för mig jag är redan uppe halv 6 för att man tänkte käka med killen sin men så blev det, istället låg jag kvar i sängen och gjorde inget allt bara kollade i taket och tänkte. Idag har jag bara 1 lektion så det är la grymt sen ska jag träna lite gym bara för att jag är så bra! 

Igår var jag och min vän Nathalia på en konsert som våra kompisar hade med sin skola det var grymt, grym egen skriven musik och allt kan det bli bättre? När vi kommer till mölndals bro såg vi dock att en kille stod och sparka på en annan kille och kastade saker på han och vad gör man om ingen annan bryr sig jo går emellan. Det slutade med att vi ringde polisen och killarna sprang iväg med varandra utan problem men de båda var påverkade av droger av något slag, Det är helt sjukt hur vanligt det är nu, hur fan kan det vara kul att bli helt borta, det är varken coolt eller värt att ta några droger tycker det är sjukt att man gör det. 

Ha en bra dag KYSSSS!

Likes

Comments

Som vanligt får man trycka sig in på tåget för att få plats överhuvudtaget. Sen ska man skynda sig till det andra tåget man ska med, jobbigt hehe. Bor ju halvt hos min kille och då är det så lätt att åka till skolan för då är det bara en kvart nu är det 1 timma extra. Känns som att det ska bli regn idag men det hoppas jag inte för jag ska stå på torget i Kungsbacka idag så det ska de inte göra. Hatar när man inte vet vad man ska göra förutom skolan idag jag vill ju bara ha kul tänk om man kunde det hehe det hade varit underbart!
Ha en bra dag kramar kramar!Likes

Comments