Jag har ju praktik på onsdagar och idag har mina handledare sattit upp 2 kunder på mig 1 klipp och en klipp/färg, så otroligt kul! Älskar mitt yrke och ångrar inte på 1000000 att jag valde denna linjen så glad är jag. 

Nu ska jag fixa mig PUSS O KRAM HOPPAS NI HAR EN BRA DAG!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Inatt drömde jag något riktigt konstigt, hah vi alla gör la det någon gång... Min familj dog och sen så gick jag och deppa och så tydligen dog de inte utan de var bara på skoj så kom de med roliga dräkter o jag va så sur så vakna jag av att jag sparka foten i väggen :O knäppt va de och hela ansiktet va blött hahah. 

Ikväll tränade jag mina små smottningar i handboll var irriterad idag pga att jag tar starka tabletter osv så de känns inte så bra hehe så är grino. Sen gick jag till cafét och gav mamma sällskap hihi och nu är jag hemma ska snart upp och ta en tårtbit som är min hehe. TJOCKIS hah elleeee? ;) 

PUSS PUSS SOV GÖTTLikes

Comments
Likes

Comments

Är fof riktigt yr och vet inte riktigt va jag tänker på. Kollar tv och käkar mitt godis från lördags hihi. Nu ska jag kolla vidare :)
PUSS


Likes

Comments

Godmorgon, idag är de inte bra allS har ont i knät har inte sovit är yr och känner ett tryck från huvudet ser suddigt gråter och bara ligger kvar i sängen. Ingen skola för mig idagg, hoppas vi inte har något alltför viktigt!
Nu ska jag gå och lägga mig igen försöka iaf!
PUSS PUSS OCH KRAMISARLikes

Comments

Hejsan på er alla, nu sitter jag med syrran o fikar lite. Vi skulle in till stan och köpa bikini till Ida men vi hitta ingen snygg som passa o va bra aå istället köpte jag något hihi ;)
Men skriver sen pusspuss!Likes

Comments

Det har varit en kort dag i skolan och nu blir det gymmet med frida. Kul ska de bli, vet inte vad jag kör idag alls men får se. Ikväll ska jg jobba o kanske träffa H men får se haha.
Hörs sen puss!


Likes

Comments

Fasen va gött med dn cola på morgonen, jag är så trött va! Jg sitter på tåget med söta Jummi så gullig är han.
Min dag är tråkig, skolan är tråkig haha ne men trött är men så stannar tåget vafan? Ååå kör bara jag orkar inte.
Pusspuss onördigt blogginlägg, men ville säga godmorgon sötnosar!

Likes

Comments

Min dag har varit helt underbar, tycker det är så kul att få vara ifrån skolan och klassen... Ta inte detta negativt, bara det att jag inte orkar med allt drama som är i skolan. Är inte så lätt att gå med tjejer när man alltid varit en pojk-flicka tro det eller ej men jag har alltid älskat sport och gillar vissa saker killar gillar.. Är lite av kille på insidan haha eller hur ska man ta det men true true. Hittade sjukt snygga kläder som jag hittat på olika sidor Grymt snygga!!!!

Var bara tvungen att visa så här ser ni och ni måste även lyssna på en grym tjej som äger på att sjunga!

PUSSPUSS

 

 

 


Likes

Comments