Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sweater och kjol från VILA, skor Nike air force

Likes

Comments

Blev en spontan lunch med bästi idag, vi ses inte så ofta men varje gång vi gör det så är det som vi pratade igår bara att vi har så mycket att prata om. Ännu bättre är ju att hon ska bo hos sina föräldrar hela sommaren så vi ska nog hinna ses lite mer nu 👍

Likes

Comments

Första gången i år man kan gå i kjol utan att frysa ihjäl 👌 nu dags för lite jobb!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej hopp känns som att de är lite tomt här för tillfället, men dem senaste dagarna har det hänt så mycket! Min syster fick barn häromdagen, världens sötaste pojk Lennox, har en känsla av att han kommer bli lagom bortskämd av hela familjen. Längtar så tills jag får träffa honom! Igår va de middag hos vänner och idag målning, nu är det vin som gäller resten av kvällen 👌

Likes

Comments

Hejsan hejsan, känns så sjukt deppigt just nu, det bara regnar hela tiden och sommaren känns jätte långt bort! Hur sjukt är det inte att det är midsommar snart?!


Idag unnade jag mig själv lite vardagslyx, slutade jobbet innan lunch och åkte in till stan för att färga och klippa håret. Tanken är väl att bli lite ljusare i håret men de va ju väldigt mörkt så får färga de i omgångar, men som de känns nu så är jag väldigt nöjd, ganska naturlig färg.
När jag va klar hos frisören så åkte jag och shoppade, blev en hel del som ni ska få se :)
Bilden ovan är min garderob, den är dock inte klar ännu, vill att den ska bli lite mysigare så ska fixa en lampa och en matta.
Hoppas ni har en bra kväll 😘

Likes

Comments

Vilken bra kväll det va igår, cykelfesten va jätte rolig och vi fick så roliga gäster hit på efterrätten. Idag är det mindre roligt.. Men men, ligger och kolla på barnfilmer och äter godis, lär bli kvar här resten av dagen :)

Likes

Comments

Vilken perfekt dag jag haft, började med att jobba några timmar sen hem och fixa innan jag åkte till Falkenberg för att shoppa lite och hälsa på min bror. Sen jag kom hem har jag fixat här, gjort iordning alla blommor jag köpte idag och städat lite. Hittade jätte fina lampor till hallen, kommer bild när jag fått upp dem på plats. Nu ska jag fortsätta med min städning så det är snyggt och prydligt imorgon för då är det cykelfest som gäller.

Hej hopp!

Likes

Comments