Hej allihopa! Sitter just nu i skolan och har ju tänkt på en liten sak senaste. Hur vi ungdomar hatar på varandra hela tiden istället för att hjälpa och stötta. Självklart har man egna erfarenheter och åsikter om andra, men ha inga förutfattade meningar om folk ni aldrig träffat. Alla är värda en andra chans, och vissa har sumpat sina chanser och förtjänar att sitta i sitt hörn och skämmas.
Samt att ALDRIG ta tillbaka en människa i ditt liv som har skadat dig på något sätt. Man lär av sina misstag och ibland är det rätt att sätta dom på plats, men gå inte över gränsen.

Så sprid kärlek, stötta varandra men var försiktig med vem ni ger en andra chans!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Klockan är 08:21 och jag sitter här på espresso house med tjejerna. Är ju egentligen ledig idag men behöver hålla mig underhålld så tog ett längre arbetspass idag. Vi ska jobba nere på julmarknaden på wisbystrand, jätte mysigt! Livet går som det går ibland & då är det bättre att vara med bra folk som bryr sig istället för att sitta hemma och grina. Keep up, stay strong.

Likes

Comments

Tänkte uppdatera er lite om dagen nu när jag ändå sitter på bussen & har gott om tid.


Pluspoäng till att vakna bredvid den jag älskar mest och en relativt lugn skoldag.

Minuspoäng till snö på dörrmattan, kyla och huvudvärk.

Utöver det så hade vi matte som sista lektion där vi just nu läser om lån och räntor, vilket gör mig helt vilsen?? Har definitivt bestämt mig för att aldrig ta lån då uträkningen är helt makalöst svår.
Nu på bussen hem började jag fundera på att göra om mitt rum igen (händer minst en gång i månaden) och julpynta lite. Det är väll lika bra att bli av med det?? Apropå ingenting så är jag absolut ingen julmänniska, jag är mer lik Grinchen. Har absolut ingen julkänslan och hatar den olidliga kylan.
Uppdaterar er senare när jag gjort fint, hörs. 💋

Likes

Comments

Tillbaka igen! Varit ett tag sen men nu är det dags att ta tag i den här bloggen.
En liten uppdatering om livet sen sist kommer här. Jag har börjat gymnasiet, fått massa nya vänner och varit på massa roliga äventyr. Lite kort & gott så har jag väll mognat mycket som person och fått respekt för mig själv sen i somras & förstår vilka som är värda min tid. Vi hörs snart!

Likes

Comments