Jag har sagt ett tag nu att jag behöver nånting. Känslan har varit glasklar, men lite svår att beskriva med ord. Egentligen var det ganska enkelt; jag saknade en hobby. Något att förlora mig själv i. Något jag älskar att göra och som jag ständigt kan växa i. Så i slutändan dammade jag av en gammal hobby och förstorade den något. Foto heter det, det där underbara som aldrig landar i en trång låda. Det där fantastiska där rätt och fel inte existerar.

Plugg står som vanligt på schemat. Har hemtenta denna vecka och ska läsa och analysera Aprilhäxan av Majgull Axelsson. Tur att jag verkligen gillar boken 👌🏻

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godkväll!
Jag klarade ej att sluta snusa. Vi har kommit överens om att jag får ta 5 per dag 😂. Vi får väl se hur det går. Jag har tappat motivationen.

Vi fick låna ett fint skrivbord av min svägerska idag, så vi har börjat så smått på nått slags bibliotek. Är på jakt efter ett par fåtöljer nu bara. Och fler hyllor så alla böcker får plats. Misstänker att det lätt kan bli mitt favoritrum när det är klart 👌🏻.

Använde mina blåa byxor idag för första gången. Köpte dem på second hand för jättelänge sen men de har inte blivit använda. Förstår inte varför, dom är sjukt snygga.

Imorgon ska P på möte, sen på hockey i Leksand, så jag blir ensam hela dagen och kvällen. Lika bra att försöka få så mycket plugg som möjligt gjort då 👏🏻. Ska även lägga ut en hel drös med kurslitteratur till försäljning.

Likes

Comments

God dag!
Vi tog sovmorgon imorse och åt god frukost. Nu ska vi väl snart åka in på byn och låna Frankenstein på biblioteket. Pluggi pluggi.

Jag har fortfarande inte snusat. Så jävla duktig. Allt känns egentligen rätt bra just nu, men jag blir onekligen känslig och bråkig pga abstinens.

Likes

Comments

God kväll.
Jag har fortfarande inte tagit en snus, så nu har jag varit utan i en dag och 7 timmar ungefär. Det är läskigt hur en vana kan sätta sig. Jag glömmer ständigt att jag inte ska och min kropp sträcker sig efter en snusdosa som inte längre finns. Lurar i mig att allt blir sämre om jag inte får ta den där jävla snusen när jag ätit, när jag skriver eller när jag läser. Herregud så jag saknar det! Ärligt talat tvivlar jag extremt just nu. Jag vill inte ens sluta längre. Varför skulle jag det? Jag kan väl bara dra ner på det istället? Herregud jag får väl snusa om jag vill!

Så går mina tankar. Ursäkt efter ursäkt radas upp i skallen. Ändå har jag låtit bli, och vet ni varför? För att jag tycker det är sjukt att jag ens känner så här. Att jag är så galet jävla beroende som jag tydligen är. Att nått så meningslöst kan förändra hela mig. Sick!

Och så tänker jag att okej. Jag tar en snus, och sen då? Kommer jag må bra igen då? Nä. Inget blir mysigare eller bättre för att jag har en snus under läppen. Det är bara som jag blivit ilurad efter åratal av beroende.

Jaja, nåväl. I övrigt har jag idag hoppat av en av kurserna jag läst. Det blev för mycket och dessutom har jag ju kommit på (ungefär) vad jag vill bli, och om allt går som det ska börjar jag rätt studier efter jul. Då är det ju onödigt att läsa litteraturvetenskap samtidigt, bara mycket mer jobb liksom. Jag har alltså även sökt högskoleprogram idag och får veta i december om jag ska påbörja min karriär i januari. Nervöst.

Man får liksom lov att slå sig själv på käften ibland, tvinga sig själv att ta tag i saker. Sluta snusa. Hoppa av en kurs. Sök högskola. Börja träna.

Jesus Christer vad vi tror att vi inte kan en massa saker. Men det kan vi ju. Vi kan hur mycket som helst!

Naturen är så sjukt vacker.

Likes

Comments

Utan snus. Jag håller på att bli galen. Klättrar på väggarna. Sliter mitt hår. Men nog ska det gå vägen ändå.

Hur vacker är inte hösten, trots allt?

Jag har så gott som bott i soffan hela dagen. Ska strax byta den mot sängen. Imorgon är en ny dag med massa plugg 🙄. Borde även diska och dammsuga. Blöh.

Likes

Comments

Jag blev bjuden på mat hos Jennysen igår kväll. Hon gjorde en supergod, vegansk gryta 😍. Efter det drack vi lite vin och så kom min lillebror och hälsade på. Mys!

Idag är jag dock fullständigt slut och ska sluta snusa, sluta vara full och börja gilla mig själv. Livet 😍.

Likes

Comments

En anledning till att älska hösten:

Som ni ser myste vi järnet igår. Idag jobbar P igen och jag har massa plugg att göra, så jag glömmer hela tiden bort att det är helg.

Jag sover inte så bra på senaste, eftersom jag drömmer massa mardrömmar. Inatt handlade det om spindlar. Såna som gjorde hål i ens hud och körde in sina spindeltrådar där och sen satt fast i en. En spindel kröp själv in genom hålet som sen läkte över hen. Alltså hade jag en spindel innanför huden längst ner på smalbenet. I panik slog jag sönder den varpå huden sprack och ut rann en död, hårig spindel. Förbannat äckligt!

I verkligheten slänger jag ut spindlarna. Jag dödar dem aldrig utan vräker dem bara. Jag vill inte döda nånting, vilket jag är nöjd med.

Min lillebror fyller 20 den 20:e, så jag ska fixa ihop en rolig present åt honom 😉. Ska bara hinna med det mellan allt plugg.

Likes

Comments

Jag har härmed tagit mig igenom alla litteraturvetenskapliga teorier och även lämnat in 2 uppgifter. Yay me liksom. Jag har också lagat mat men förstörde den fullständigt, den blev så stark att man vill spy. Inte yay me.

Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka hinna både tvätta mig och raka mig innan varmvattnet tar slut. Jag är inte särskilt optimistisk. 


För övrigt regnar det. 

Nisse har fått ben. Han är väldigt nöjd.

Likes

Comments

Jag har varit vaken i över en timme men ligger fortfarande i sängen. Typiskt mig. Jag har kollat Wish och gjort av med ännu lite mer pengar. Typiskt mig. Ibland förtjänar jag stryk.

Tog mig igenom halva boken om Litteraturteori igår, skrev miljoner anteckningar och kollade samtidigt en föreläsning. Jag har 3 teorier till att lära mig idag, en uppgift att skriva om dem, en novell att läsa och själv analysera och sen var det nått mer som jag glömt 😂.

Köttfärssås och spaghetti ska jag laga idag, fastän jag inte vill äta kött egentligen. Tycker den vegetariska färsen är väldigt o-god tyvärr.

Igår kom det en parfym i postlådan som jag köpt åt P. Och han kom hem med världens mysigaste tröja åt mig, så win-win 😍.

För övrigt ser jag fram emot "frukosten", hör och häpna! Jag är hungrig. Underbart. Efter den ska jag alltså ta tag i plugget och faktiskt, trots att jag aldrig haft så här mycket plugg tidigare, så är det tveklöst det roligaste jag studerat nån gång.

Gillar honom.

Likes

Comments