Vardag, Fotografering

Ser ni duvorna i trädet? Tog lite bilder medan jag var ute och rastade Zelda tidigare idag. Har bara pluggat tyska den här söndagen och tittat på lite serier (hehe). Måndag imorgon och känner väl mest bara att jag kommer vara helt död i slutet av dagen. Men men, bara att kötta.

Likes

Comments

Vardag, Fotografering

Måste skaffa en retro cykel, en såndär som man hade på 50/60-talet. Helst en i någon härlig pastellfärg, eller svart (hehe). Finns så många fina platser i mitt område som jag inte har varit vid innan, så det är bara för mig att trampa runt och se ifall jag kan hitta någon mysig plats där man kan fota/bara vara.

Hur som haver så ska jag plugga lite nu, måla naglarna, lyssna på sleeping at last, gå en sväng med vovven och senare ikväll färga håret. Om jag sover mycket? Nej, i princip inte alls...

Likes

Comments

Lever för miley cyrus!! Älskar hennes gamla och nya musik. Hennes fas då hon gick lite loco var inga problem med mig, fattar inte varför folk bryr sig eller lägger sig andras liv(??) men jag älskar hur hon har hittat tillbaka till sina country rötter för det är där hennes röst verkligen skiner enligt mig.

Har ni några roliga planer för helgen? Själv ska jag plugga och hitta på något skoj med en kompis.

Likes

Comments

Fotografering, Vardag

Nästan en månad kvar till studenten... wow. Känns overkligt då jag aldrig trodde att det skulle hända mig, att jag nu ser mållinjen men är inte riktigt dr än.

De två bilderna ni ser ovan är ett par bilder som jag tog häromdagen då mitt sista projekt i foto&bild kursen jag läser är just ett eget projekt med temat "känsla". Har funderat på om jag ska ha "grunge" som tema då det är där jag känner mig hemma, stilmässigt. Inte 100% men mer "soft grunge".

Tänkte dela med mig av fler bilder så småningom samt vad som händer nu efter gymnasiet!

Likes

Comments

Vardag

Ett lov nu är så behövligt kan jag ju bara säga men det inleds med sjuuuk huvudvärk, säkert pga dålig sömn, stress osv. Så nu idag ska jag gå ut på en lång promenad i solen med min älskade bubbis, få frisk luft och bara njuta av ledighet. Lite plugg kommer det bli under lovet men inte alls mycket då jag är så trött på skolan atm. Men det är inte lång tid kvar till studenten!! Och sådana planer jag har efter skolan.. alltså wow säger jag bara, vilken resa det kommer att bli!

Det är ju mello ikväll också, ska jag vara helt ärlig så är jag inte sådär insatt i det men det är mysigt att titta på det men min mami, vem röstar ni på? Ha en fin lördag vänner <3

Likes

Comments

Vardag

Hejsan vänner! Dem här bilderna tog jag för ett par dagar sen då solen sken ute och det var knappt någon snö på marken, but guess what. Nu är den tillbaka i Stockholm, vet inte hur ni har det ifall ni inte bor just här men här snöar det mycket. Igår så pluggade jag tyska hela kvällen och det var därför det inte kom upp något inlägg, so i'm sorry. Idag när jag kommer hem ska jag fortsätta med tyskan, träna, ätaaaaa. Min skola serverar så äcklig skolmat så det finns inte, så äta är vad jag ska göra. Ni får ha en fin fortsatt dag så hörs vi sen <3

Likes

Comments

Resa, Vardag

Men hej på er alla fina! Shit vad konstigt det känns att blogga och att ladda upp en massa bilder här, jag menar det var ju ett bra tag sen jag var aktiv här. Ska inte gå in på det för mycket men det har varit mycket i skolan (som vanligt) inte haft det där suget att blogga men nu blir det nya tag. Som i ser på bilderna så har jag varit och åkt skidor i Åre med la familia och det var så grymt jävla kul!! Har varit i Åre innan men den här gången kändes allt bara så mycket roligare.

Idag så är det söndag för er som inte visste det, hehe. Och jag ska inte göra så mycket egentligen, träna lite, plugga, städa rummet. Ganska vanlig nice söndag.

Likes

Comments