Tjenixen bloggen! Livet rullar på och jag försöker anpassa så att jag hinner med allt jag vill under dygnets alla timmar. Får vara försiktig med hur mycket jag planerar samt gör om dagarna, sömn, träning, kostvanor m.m. för att kroppen ska hålla denna gången. Men det känns otroligt skönt! Jag mår bra, psyket och kroppen likaså. Mer än så begär jag inte. Så för mig är livet helt underbart. 😃

UPPDATERING TILL BLOGGEN: jag har nämligen fått äran till att bli/utbilda mig som spinninginstuktör för Nordic Wellness. Hur kul är inte detta? Åh! Dessutom kom fina Hannas Öberg förbi jobbet i veckan och undrade om jag eventuellt ville bli ambassadör för mitt älskade företag Celsius. Vad svara jag på det tro...? 😏

Så som sagt, livet rullar på. Det kommer bli rutin på bloggen igen. Jag saknar den och jag saknar er.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Jag måste bara tala om hur STOLT jag är över mig själv. ​På alla sätt och vis. 
Jag har haft en väldigt bra vecka, med grejer som jag inte brukar kunna hantera, men ändå tagit mig i genom det. Jag älskar att vakna upp, jag älskar att kunna somna med en bra känsla i magen och ingen ångest med ett bultande hjärta som gör ont för varje slag. ​Det är ingen överdrift - det är faktiskt så det känns. Och det är hemskt. 

Denna veckan har varit den bästa (psykiskt) på snart två år. Förstår ni då hur bra det känns?


​En sista sak. Om ni ser att någon behöver hjälp, så dela med dig, räck ut en hand och tala om att du är där och MENA det. Kramas, ge närhet, le, ge personen komplimanger och stöttning. Det är så himla viktigt. Det gjorde jag igår, på ett magiskt sätt. Och det betydde så mycket, för väldigt många. Så jag ger DIG en styrkekram för att kunna ge denna vidare. Var någons ängel.🌟

Likes

Comments

Här är det - "Berget" med mina kosttillskott.
Tycker ni att det ser mycket ut? Det tyckte jag i början. Men tillslut vänjer man sig och bara tar dem. Särskilt när jag märkt en sådan ENORM skillnad på mitt mående. Kan ärligt talat inte beskriva med ord hur mycket bättre jag mår i kroppen nu mera. Den känns balanserad.

Jag gjorde som sagt en hårmineralanalys. Där skrev jag i hur jag mina symptomer osv. Efter några veckor fick jag hem provresultatet där det stod vad jag hade för mycket av i kroppen och för lite. Det var helt enkelt ganska mycket som spökade. Jag tänker berätta om varje produkt. Vad det är, varför jag tar den och hur ofta jag tar den.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KELP-ALG: I mitt provresultat fick jag svar på (vilket jag redan trodde...) att jag hade TYP1 av låg sköldkörtel. Med detta menas att jag behöver se över min kost, hur balanserad den är och att jag måste äta ofta för att hålla kroppen igång och undvika trötthet, lägre ämnesomsättning etc. Jag vill verkligen inte stoppa i mig Levaxin i framtiden, därför tror jag stenhårt på denna produkten som hjälper till att bibehålla en normal produktion av sköldkörtelhormoner och dess funktion. I kelp-alg finns det JOD, som även vanligtvis finns i salt. Jag tar en varje morgon.


B-50 (B-KOMPLEX): I mitt provresultat syntes det även att jag hade varit utbränd. Binjurarna var slitna och jag hade stressat väldigt mycket. För att försöka avbelasta mina binjurar så mycket som möjligt och låta kroppen ha fyllda depåer av mina "stress-vitaminer" tar jag dagligen B-komplexet som innehåller olika sorters B-vitaminer. Dessa vitaminer är svåra att få i sig via kosten och rekommenderas därför att ta dessa tillskott.


Kalium: Jag hade brist på kalium och kände därför av att jag var väldigt trött, hade hormonrubbningar, depression, domningar i hela armarna, njurbesvär, glömska, dålig mage. Ja, massor haha! Denna tar jag varje morgon.


​Super Zink: Zink är bra för immunförsvaret och ämnesomsättningen, bildningen av DNA/RNA och behövs för tillväxten.Zink ingår i produktionen av flera hundra enzymer, ex. progesteron. Zink är även inblandad i produktionen av flera hormoner, ex. hormonomsättningen i sköldkörteln, hypofysen och könsorganen (bl.a. prostatan) och ökar frisättningen av testosteron och produktionen av spermier. Är även bra för bukspottskörteln. Zink behövs för produktionen av proteiner och samverkar med hormonet insulin för omsättningen av kolhydrater. Zink är bra för hudens, naglarnas och hårets välbefinnande. Bra mot akne (finnar), ögon och hjärna samt fungerar sårläkande. Zink förbättrar även den mentala förmågan, tankeverksamheten. Zink behövs för upptaget av järn och utnyttjandet av A-vitamin. Zink är en antioxidant. Tar en på morgonen.


​Super Magnesium: Magnesium behövs för hjärtat, musklernas och cellernas funktion. Behövs för bildandet av DNA och RNA. Är även bra för nervfunktionaliteten, leverns funktion, immunförsvaret, hormonsystemet och matsmältningen och anses motverka cancer. Magnesium är en antioxidant. Sen jag började med magnesium så har min kvalité av sömnen blivit SÅ MYCKET BÄTTRE. Jag får inte kramp eller domningar i benen vid träning eller domningar i armarna under natten. Tar denna varje morgon och om jag tränat hårt, tar jag även en på kvällen innan läggdags. 


​TNT - Vitaminer & Mineraler: ​Jag bara ÄLSKAR denna produkten. Istället för att köpa ett tillskott av mineraler och en av vitaminer, så har jag allt komplett i en och samma burk, med bra innehåll av vardera. Jag har inte mycket mer att säga om detta mer än att det finns allt i en balanserad mängd. Bra för alla!


​OMEGA -3+: ​Sist men inte minst har vi den klassiska fiskoljan.Vi behöver fiskfetter för optimal hälsa i hjärnan och kroppen i övrigt. Omega-3 har i vetenskapliga studier visat på en rad positiva hälsoeffekter som:

  • sänkning av blodfetter och blodtryck och minskad risk för hjärt- och kärlsjukdomar

  • bibehåller blodkärlens elasticitet (bra för blodcirkulationen)

  • hjärnans kapacitet förbättras

  • ökar mängden serotonin (en må bra-substans) i hjärnan och lindrar depressioner

  • bekämpar inflammationer i hjärnans celler och blodkärl

  • cellmembranen blir mer mjuka och elastiska

I denna produkt finns även vitamin D  och koppar. 


Likes

Comments

​GOD MORGON MINA VÄNNER!
Idag vaknade jag upp, hungrig, men inte ett dugg sugen på gröt...Vad hände där?! ​Jaja, tur man hade lite annat hemma dådå.😃 Idag blev det kvarg med varma blåbär, ett tärnat äpple och kanel. Till detta varmt vatten med en citronskiva och som därmed matchar ihop smakerna av Celsius Citron Lime. 💛💚

Jag önskar er en härlig torsdag!

Likes

Comments

​Jag tror att jag spricker av glädje. ​Igår bestämde jag och min fina vän Stephanie att vi bara där bang boom bokade en resa till Kos i Grekland. Lönen sa JA, Steffi sa JA, magkänslan sa JA och tajmingen sa JA och då blev det såklart JA. Helt jäkla underbart! Dock bär det inte av förrän i mitten av maj. Men väntan och spänningen är också en del av grejen. Löve it.😏

Likes

Comments

Förlåt för detta videoinlägget. Inte alls som jag tänkt mig. Spelade in det på gymmet igår, men allt försvann så det fick bli detta - eftersom att jag lovade att publicera det denna veckan. Det är ju inte många timmar kvar på detta dygnet... Håller det jag lovar! Hoppas det uppskattas ändå! 😃

Likes

Comments

Charmig bild? Haha! Inte den bästa, meeeen! 😃

Jag har varit SÅ trött denna helgen. Riktigt trött. Trots väldigt många timmars sömn och mycket (lite för mycket...) koffein. Jag har klarat veckan och jobbet bra. men i fredags eftermiddag sa det bara totalt stopp. Well, well! Det är en sådan årstid nu. Jag har många kunder som kommer in och är totalt förtvivlade över hur trötta de är just nu.

Under denna årstiden rekommenderar jag ALLA att ta extra tillskott av D-vitamin. Helst året runt. Men under dessa mörka månader behöver vi extra mycket. Gärna i samband med fiskolja (omega3) och så klart tillskott av vitaminer och mineraler. Tar ni detta har ni en bra grund till en frisk kropp. I fredags köpte jag även med mig ett tillskott av rosenrot. Jag har sålt massor utav detta tillskott i flera veckor nu och haft flera kunder som kommit förbi butiken och varit så positiva till rosenrot och dess effekt.

Var inte rädda för att ta till kosttillskott. Håll bara koll på att de är naturliga. Denna t.ex. är helt naturlig och är från en ROT - rosenrot.

Rosenrot är en växt som växer i bl.a. svenska fjällen och har använts lång tillbaka i tiden som läkemedel för att bota sjukdomar. Idag används det som kosttillskott för att ge uppiggande effekt, lindra nedstämdhet och öka mental prestationsförmågan.

Det är extra populärt under vinterhalvåret när många känner känner större motgångar och väldigt många känner av de positiva effekterna redan efter 1-2 veckor.

Likes

Comments

Mör i kroppen efter dagens cirkelträning och spinning. Nu bär det av till kusinerna för god mat & mello. 
Önskar er en trevlig kväll. Oavsett vad ni gör i kväll - se till att göra det för att du mår bra utav det! 😊​

Likes

Comments

Då var det torsdag igen. Det betyder veckans andra och sista lektion. 😄

Likes

Comments

Jag har SÅN JÄKLA (himmelsk...) träningsvärk i hela under kroppen. 👏 Det är lite fightigt att försöka sig på ett pass när man har träningsvärk. Men efter lite stretch och uppvärmning brukar det faktiskt funka!

Med det ville jag säga god morgon. Nu ska jag ge mig ut på en liten mini promenad. Fåglarna kvittar utanför, så det är faktiskt lite vår känsla över det hela. 😊

Önskar er en trevlig dag!!

Likes

Comments