Hej!

Jag har tänkt att försöka lägga upp två dagar i veckan, onsdag och torsdag. om jag inte lägger upp någon vecka så lägger jag upp en extra dag. Ibland kanske jag hoppar över men ska försöka.

Ha det bra <3333

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Idag ska jag berätta om när jag blev förföljd.

Klockan var ca 23.30 och jag min bror min mamma och vår hund var på en middag med en annan familj. Jag min bror och hans kompis skulle gå ut och gå med hunden. Vi hade gått en bit när några män ropade efter oss. Vi vände oss om och såg att dom ca 2 meter långa männen springer mot oss. Vi började springa men problemet var att det var is på marken så vi höll på och ramla hela tiden men det var inte så långt till vår pappa så vi hann hem till honom men han brydde sig inte och sa att vi fick gå tillbaks själva och det var rätt så långt hem. Så vi tog en omväg vid en åker som låg bredvid sjön dom lämnat oss vid. Men det var ett fåtal träd emellan så vi lyckades.

Förlåt om det var lite flummigt men vi ses snart igen <333

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag tänkt att berätta fem saker jag stör mig på. Finns inget bättre sätt att starta året på än negativitet (haha)

1. Människor som äter kött och klagar på folk med pälsar och skin osv. När man slaktar ett djur TYCKER JAG att man kan lika gärna ta vara på allt. Jag kanske inte tänker på någon annan lösning men det är min åsikt atm (Ändrar sig kanske)

2. När man tappar mobilen i ansiktet eller surfplattan, det händer mig hela tiden.

3. När andra kommenterar en hur jag lär min hund trick och så vidare, visst jag kanske är lite för snäll men det är så jag lär min hund.

4. När man läger en vingad eyeliner som ser hemsk ut och man måste ta bort allt smink.

5. När tex en dator inte funkar och man ska visa för någon och då funkar det, eller är det bara mig det händer?


Hoppas ni haft en trevlig jul, hade bra <3333

Likes

Comments

Hej!


Jag heter Izabelle och är tretton, och i denna blogg kommer jag göra tags, life updates mm. Hoppas ni vill ta del av de <333 Kommer inte vara jätte aktiv till en början men blir mer aktiv senare. Ha en trevlig kväll❤️


Likes

CommentsHej! kommer inte direkt att skriva något på min blogg för att jag har inte listat ut hur man gör en bild till en fil

På datorn, lägger upp något när jag listat ut det.


Ha det bäst <3


Välkomna till min blogg

Likes

Comments