Ja nu blev det en sådan paus igen som jag egentligen inte vill ha. Men ibland händer det för mycket i livet och det kan man inte riktigt rå för alltid. Nej men den senaste tiden har jag blivit motarbetad av allt, haft roliga dagar på jobbet (det är verkligen roligare att jobba nu när man känner dom flesta) gått i skolan och fått en ny läroplan för att jag ska kunna klara skolan och varit med mina kära vänner.

Annars så har det inte hänt så mycket mer. Ska åka ner till Blekinge på lovet och hoppas jag kan stanna där hela lovet för det finns risk att jag måste jobba på helgen men jobbar hårt på att få bort dom passen. Men det ska bli awesome att få träffa min älskling Ebba igen. Som jag har saknat henne! Ska också bli jätte skönt att komma bort från Stockholm ett tag.

Ja så nu känns det som att livet rullar på igen och för det mesta hänger jag med, vilket är jätte skönt men sen kommer ju också dom dagarna då jag bara vill dra täcket över huvudet och världen kan tagga långt, men antar att man alltid kommer ha mörka och ljusa dagar men man kan själv påverka hur vida dom ljusa dagarna ska bli fler än dom mörka. Och med dessa klocka visdoms ord så säger jag hejdå för denna gången. Puss.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments