Idag har vart en grymt bra dag, har träffat min lilla korv Ebba och sen har jag jobbat. Hade en grymt bra dag på jobbet med mina underbara kollegor. Fick träffa Petra idag också vilket gjorde mig jätte glad då det var länge sen vi sågs. Vi har spenderat dagen med att jobba och smida galna planer. Och sen orkade jag i vanlig ordning inte åka hem.

Just nu ligger jag i sängen och kan som vanlig inte sova. Men måste verkligen för imorgon är det skola och jag ska upp om några timmar. Har dock bara en lektion imorgon så det är bara jätte skönt! Nej nu ska jag ta och försöka somna på riktigt, ha det bra så hörs vi imorgon!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej igen, nu blev det sådär fruktansvärt länge sen jag uppdaterade igen, och jag har egentligen ingen bättre ursäkt än att livet hände. Och nu har vi hunnit en hel sommar och höst ifrån varandra, men jag har haft så många saker att göra att bloggen helt enkelt glömdes bort. Men nu tycker jag det är dags att återuppta den igen, har mycket mer fritid än tidigare så det gör det mycket lättare att blogga. 

För tillfället är jag faktiskt tyvärr sjuk och har haft feber sen igår, tror dock det börjar gå över men är fortfarande lite små krasslig. Får se om jag kommer gå till skolan imorgon eller stanna hemma och vila satt jag kan bli frisk. Ligger just nu i sängen och lyssnar på Band of Horses och drömmer mig bort en aning samtidigt som jag kollar runt lite på olika bloggar. Är sjukt trött men kan inte somna vilket är lite irriterande men kan inte göra så mycket åt det. Jag är bara dömd till att för evigt inte kunna sova på normala tider. 

Men till något annat och mycket roligare så har jag funderat på lite olika projekt jag skulle vilja göra och har beslutat mig för att försöka påbörja dessa lite smått. Håller även på att planera sommaren lite, så som det ser ut nu så blir det Emmabodafestivalen följt av mitt första besök på Medeltidsveckan. Är sjukt taggad! Jag och Ebba går också in ordentligt för det här som kallas träning snart också, kommer bli intressant då jag oftast skippar det mesta som har med träning att göra, men nu är det dags för att ta tag i det på riktigt. Känns lite onödigt att ha ett gymkort som drar pengar varje månad utan att faktiskt släpa mig dit också. 

Och med detta lite smått onödiga babblande säger jag godnatt!

Likes

Comments