Ja nu blev det en sådan paus igen som jag egentligen inte vill ha. Men ibland händer det för mycket i livet och det kan man inte riktigt rå för alltid. Nej men den senaste tiden har jag blivit motarbetad av allt, haft roliga dagar på jobbet (det är verkligen roligare att jobba nu när man känner dom flesta) gått i skolan och fått en ny läroplan för att jag ska kunna klara skolan och varit med mina kära vänner.

Annars så har det inte hänt så mycket mer. Ska åka ner till Blekinge på lovet och hoppas jag kan stanna där hela lovet för det finns risk att jag måste jobba på helgen men jobbar hårt på att få bort dom passen. Men det ska bli awesome att få träffa min älskling Ebba igen. Som jag har saknat henne! Ska också bli jätte skönt att komma bort från Stockholm ett tag.

Ja så nu känns det som att livet rullar på igen och för det mesta hänger jag med, vilket är jätte skönt men sen kommer ju också dom dagarna då jag bara vill dra täcket över huvudet och världen kan tagga långt, men antar att man alltid kommer ha mörka och ljusa dagar men man kan själv påverka hur vida dom ljusa dagarna ska bli fler än dom mörka. Och med dessa klocka visdoms ord så säger jag hejdå för denna gången. Puss.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er, har tagit en ofrivillig bloggpaus ett tag då jag haft alldeles för mycket att stå i. Har under denna korta tid hunnit köra skolan ner i helvetet, jobba med att servera massa människor var av vissa förtjänar en smäll, blivit utsedd till årets sötaste på jobbet (egoboosten var inte att leka med) haft ett och annat sammanbrott, haft kul med underbara människor och faktiskt tillslut fått sova ordentligt två nätter i rad.

Har börjat på dans också vilket minst sagt behövdes då jag bojkottat all form av träning de senaste fyra åren. Så nu har jag grov träningsvärk och undrar om jag borde stanna i sängen i morgon satt mina medmänniskor får slippa höra mig gnälla om hur ont jag antagligen kommer ha imorgon.

Ja men annars så går allt hyfsat bra nu, har fått sömnen under kontroll så nu ska vi bara jobba på mina grova humörsvägningar och mina små agressionsproblem sen är allt på topp igen, förhoppningsvis. Så nu ska jag börja dra mig tillbaka och hoppas på ännu en natt då jag kan somna och sen förhoppningsvis inte vakna varje timma, puss!


Likes

Comments