Hej. Idag har jag en sånn där jobbig dag då jag inte riktigt vet vad jag vill. Samma sak vad gäller blogginlägg, det finns så mycket jag vill berätta samtidigt som det finns mycket jag kanske inte borde berätta, har helt enkelt bara en väldigt konstig dag.

Ja så igår spenderade jag dagen med att spela fruit ninja så ja satt och skrek svordomar blandat med lyckotjut i klassrummet. Sen var jag med Love ett tag och snackade lite efter skolan, efter det så åkte jag hem och åt och kollade på en av dom bästa filmer som gjorts (Bring it on) medans jag väntade på att Pontus skulle höra av sig satt jag kunde åka till han. Sen gjorde jag det och lätt att underhålla som jag är lekte jag med kompis (en av hans hundar) i mer än en timme. Ja och dig vet jag inte riktigt vad jag gjort, ska däremot jobba sen vilket ska bli skönt för då slipper jag tänka på allt som händer just nu. Ha det!

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon, eller kanske det är godeftermiddag nu? Vaknade i alla fall ganska nyligen och har spenderat tiden sen dess med att gnugga bort gårdagens smink och bygga ihop en måltid bestående av bacon, ägg, ost och majs (det blev godare än vad det låter) så nu sitter jag helt proppmätt och letar efter kraften för att städa bombnedslaget som kallas mitt rum.

Ja annars då? Jo gårdagen spenderades med att bli lite för full (igen) vilket resulterade i att jag hamnade på kanske den skevaste festen jag någonsin varit på, vet inte riktigt om man kan kalla det fest heller i och med att dom flesta hade dragit lagom tills jag kände för att anlända. Sen blide det donken och införskaffning av cigg. Sen bar det av hem där jag kom på min mobil med att försöka hålla mig vaken.

Ja och idag mår man som man förtjänar kan man väll säga. Är inte så jätte bakis utan bara otroligt seg. Får se också vad som händer idag, har just nu ingen aning om vad jag ska hitta på men har planerat saker med 3 stycken olika så nått kul blir det. Sen tänkte jag också gå in på det faktum att ca 100% av mina inlägg är mobilbloggar och ja det finns en anledning till detta. Jag har nämligen en dator som är ca 10 år gammal och därför inte riktigt vill fungera som alla normala datorer som är nyare. Och jag har tröttnat på att sitta och skrika diverse könsord till den medans jag pekar finger åt allt den gör så jag för bådas säkerhet har den fått bli filmdator endast, så ja nu vet ni det. Ska ta tag i mitt rum nu som ser ut att ha blivit städat senast 1980 (vilket är ironiskt då jag städa det senast förra helgen) så ifall ni inte hör ifrån mig på ett tag så vet ni att det är för att jag försöker tämja mitt rum.


 

Likes

Comments

Tjenare, är just nu på en fest. Idag har jag jobbat och igår sov jag hos Pontus. Vi fick idén vid klockan 4 på natten att vi skulle supa och det gjorde vi också haha. Blev ganska full och det slutade med att vi låg mitt på vägen och kollade på stjärnorna klockan typ 5. Sen vid klockan 6 hick vi och la oss vilket var hyfsat smart för vid 16 dagen efter skulle jag tagga till jobbet för att hinna i tid. Det här är ett ganska onödigt inlägg men jag hade ganska tråkigt så jag kände för att skriva haha. Skriver antagligen imorgon igen om det händer något intressant, puss!
Likes

Comments

Hejsan, skrev inget igår vilket jag är medveten om, men efter att ha blivit totalt motarbetad av min mobil och skrivit om samma inlägg 3 gånger kände jag att jag och mobilen behövde en paus från varandra. Jag svär att ibland är den bara ute efter att jävlas med mig.

Annars har jag inte gjort så mycket, har shoppat upp onödigt mycket pengar, börjat träna, varit i skolan och varit med kompisar. Just nu har jag världens segaste genomgång av någon form av ekonomi. Är faktiskt inte så insatt för tillfället så helt ärligt vet jag inte riktigt vad vi håller på med men det innehållet siffror och diagram och ordet företag upprepas mycket så jag sättet mina pengar på ekonomi.

Började ännu en dag av motarbetning med att bli försenad till skolan, halka utanför min ytter dörr och ramla på folk i bussen när busschaffören slirade fram på snorhalt underlag i 180. Efter skolan ska jag åka och jobba, så medans alla människor med ett socialt liv är och festar eller är hemma och myser ska jag fritera pommes och servera random människor där många av stammisarna har en skruv lös. Tagga fredag!
 

Likes

Comments

Är det bara jag som är så sjukt irriterad på den onödiga debatten som pågår? Jag menr nu får väll ändå alla ta och skärpa sig lite. Det folk menar är alltså att vi ska ta bort våra traditioner för att dom kan anses rasistiska? Wait what? Vi skulle aldrig kunna åka till en annat land och tvinga dom att använda våra traditioner istället för sina egna. Vårt land måste sluta vara så jävla fegt! Missförstå mig inte nu, jag har nolltolerans mot rasism men ibland så går det ju till en överdrift. Var någonstans är pepparkaksgubbar rasistiska? Var är bruna och vita bönor rasistiska? Blir så irriterad på detta. Eller ta facebookgruppen "Ut med alla svenskar i Sverige". Så folk vill alltså att alla vi som är svenska medborgare ska lämna landet? Dom som kommer vara kvar då är illegala invandrare, var någonstans går den logiken ihop? Alla som bor i Sverige har väll rätt att vara här vare sig man är född här eller inte? Människa som människa. Bara för att man ser olika ut på utsidan så anser folk att man är olika värd, det är bara så jävla fel!

Sen SD skjut er själva snälla. Det ända ni gör är att skapa osämja i samhället med era rasåsikter. Sen när vi ändå är inne på ämnet, politiken i allmänhet kan ju bara dra åt helvetet. Alla partier har nästan samma åsikter men inget av dom partierna som har styrt har gjort samhället fungerande. Istället så ökar klasskillnaderna och ingen hjälper dom som verkligen behöver hjälp. Vi måste sluta fokusera på alla hemska saker i andra länder och börja kolla på vad som händer i vårt land, det land vi förorsakar genom att ingen bryr sig om någon annan. Allt handlar bara om pengar som läggs på fel saker. Det här måste få ett slut, nu!

Tummen upp för folk som bryr sig om andra, personer som krigar mot orättvisor och dom som mår dåligt men fortsätter kämpa för sin och andras skull.

Tummen ner för övervakningssamhällen, skendemokratin vi lever i och idiotiska rasdebatter som bara förvärrar situationen.


Likes

Comments

Hej, funderar på ifall jag ska börja blogga igen. Har ju redan en annan blogg men den blogg portalen ät halvt efterbliven så jag känner inte riktigt för att använda den. Sitter just nu i skolan och har idrott. Jag, Jennifer och Amanda håller på att planera vår idrottslektion som vi ska hålla i och snart är det lunch. Haha så ah har ganska tråkigt haha.

Så vi får se om jag väljer att blogga här eller inte. Hejdå.
Likes

Comments