Siden at mig og Maya har lavet denne blog, syntes jeg at i ligesom skulle lære mig at kende også. Så hej venner!

Jeg hedder Isabella, men vil dog helst kaldes Bella. Jeg er 14 år gammel, og er født d. 15/12-02. Jeg går som sagt på Nymarkskolen, i 8. klasse sammen med Maya. Jeg er elite danser, så jeg træner sådan næsten hele tiden. I min fritid underviser jeg et MGP hold for 4-6-årige og et disco hold for 9-25-årige, er sammen med kæresten, laver lektier og ses dsv sjældent med veninderne. De fleste weekender står på druk eller træning, jaja det er en lidt dårlig sammensætning, men altså!

Jeg bor i udkanten af Slagelse sammen med min mor, far, søster og til dels min kæreste. Vi har et ocean af dyr, så selvskab er der nok af!

Så velkommen til mit knapt så spændene liv! <33

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hejsa med jersa, jeg hedder Maya og er 15 år gammel. Jeg bor i udkanten af slagelse med min far, og mine brødre.Jeg har også en kæreste, som bor i Næstved, Hihi.
Jeg laver ikke rigtig noget i min fritid udover at være sammen med vennerne og spise og se Netflix Hihi
Velkommen til mit mega spændende liv!

kæreste og lille mig Hihi!!👆🏻👆🏻

Likes

Comments

Hej piger og drenge, vi er to veninder der syntes at det ville være sjovt, at dele vores liv lidt med jer. Vi håber at i vil følge lidt med, og lære os at kende, og med tiden tage kendskab til vores hverdag.

Vores mening med bloggen er, at kunne dele vores små og store glæder her i livet, med andre, unden at skulle være Facebook shitpostere, haha. Her på bloggen kommer vi til at snakke om næsten alt mellem himmel og jord, og tager gerne i mod forslag, hvis i gerne vil have at vi skriver om noget specielt. <33

Som i nok kan se, så er vores Instagram linket længere nede i venstre side, hvor i er mere end velkomne til at følge os <33
Tak for at i læste med, kys! <3

Likes

Comments