Hej Bloggen! I dag har været en rigtig lorte dag, og det er mine mandage bare normalt. Jeg har absolut intet imod at tage i skole, for at lære, men når der er problemer med det sociale, så er det sgu svært at koncentere sig.

Denne mandag stod på en masse røv syge og sure lærer, som tydeligvis ikke kan lide deres jobs. Jaja, alle elever syntes at deres lærer er røv syge, men de her har virkelig et problem med os, whatsoever. Dagen startede ud med en stille og rolig engelsk time, selvfølgelig med vikar. De efterfølgende to timer stod på dansk, som egentligt var sådan okay, indtil min gruppe fuckede op, yay. De næste to timer stod på fysik, hvor vi skulle fremlægge, og som sædvanligt fuckede min gruppe op, fuck jeg elsker skole. Den efterfølgende time, havde vi geografi, hvor vi havde nationale test, derefter havde vi en lektiecafes time, hvor mig og min veninde Maya egnetligt ikke lavede en skid. Herefter havde vi to dejlige idræts timer, som faktisk gjorde dagen lidt bedre.

Ca. 30 min efter at vi havde fri, stod dagens næste udfordring på arbejde, yay!! For at være helt ærlig, så elsker jeg mit arbejde, og vil ikke bytte det for noget andet. Efter 40 min. danseundervisning for de små, tog jeg lige 3 timers disco, zumba og crossfit, så det var jo bare dejligt! Dagen sluttede egentligt stille og roligt, og nu står aftens arbejde på lektier <3

kys til jer, for at læse med <3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hej venner og veninder! Jeg sidder her som ene mand og syntes at det ville være super hyggeligt at dele mit liv med jer - og lave en blog!

Jeg har allerede en blog med en veninde, men havde nu også lyst til at lave min egen! Så here we go, haha.

Jeg hedder Isabella, jeg vil dog helst kaldes Bella, men det er ret irrevant. Jeg er 14 år gammel og bor i udkanten af Slagelse, i en lille by kaldet Næsbyskov. Jeg går på en halvstor, temmelig kedelig og ret normal folkeskole, i en 8. klasse hvor alt ikke altid går som planlagt. I min fritid danser jeg disco på eliteplan, og plejer at bruge en del tid på det., men her de seneste år, har jeg haft så mange skader at jeg ikke har konkurreret. Jeg arbejder i samme studie hvor jeg selv danser, hvor jeg underviser i MGP for 4-6-årige og i disco for 8-25-årige. Det meste af min fritid bruger jeg dog på at være sammen med mine veninder, og lave lektier.

Her på bloggen kommer jeg ikke rigtig til at tale om noget specielt, men hvis du/i gerne vil have et emne op, så kontakt mig på min mail, som står i den venstre sidespalte!

Jeg håber at i vil følge med, og tage indblik i min hverdag!

kys <3

Likes

Comments