Hästarna

Behöver faktiskt bara skriva av mig litegrann! Ikväll sitter jag hemma och gör absolut ingenting!

Jag har egentligen aldrig varit van vid att inte ha någonting att göra. Ända sen Cappagh dog (min tävlings ponny) som jag la flera flera timmar på varje dag. Med träning och ompysslad. Samt tävlingar varje månad. Sen för några månader sen gick även min storhäst Marco bort. (Ska skriva ett annat inlägg om hästarna). Och de tog mycket av min tid. Helgerna spenderade jag på hästarna. Jag var helt enkelt aktiv hela tiden. Och va med kompisar och pojkvännen när jag hade tid över.

Och jag blir typ "ledsen" av att inte göra någonting. Som varit van vid att hela tiden ha saker att göra. Som sagt min Ponny Alibaba är nu 24 år och rids mest litegrann dressyr och mest i skogen. Han blir lycklig av en liten runda och massa pussar. Men han tar inte i närheten av så mycket tid som Cappagh och Marco gjorde.

Genom att jag bor på landet har jag aldrig haft möjlighet att åka till kompisar lika lätt eftersom pendlingen suuuger och jag vill inte be mina föräldrar köra heeela tiden! Men eftersom hästarna alltid behövts tränas osv har jag bara tyckt innan att de varit skönt när jag fått en stund över. 

Nu när min sport inte är så aktiv som förut så har träningen minskat extremt. Och jag mår som bäst när jag tränar. Gillar att köra slut på mig själv och sedan se resultaten hur bra man blir. Och jag saknar detta så extremt. Men vi har verkligen inte haft turen med oss när de gäller hästarna. Självklart att förlora dom har gjort mig ledsen. Mina hästar är som mina bästa vänner och finns alltid där.

men eftersom jag mår väldigt bra när jag tränar ska jag försöka hinna rida min Goa ponnyplutt så ofta som möjligt och komma igång med Sandoc! Och umgås så mycket som möjligt med både pojkvän och kompisar då de gör mig gladare :))

Likes

Comments

Åsikter

Jag tycker verkligen att alla killar borde tänka på vad som säger till sin flickvän. Man hör både killar på stan, skolor, och kompisars killar osv skoja om saker som faktiskt kan såra ganska så mycket. Jag vet att killar gillar att skoja med varandra och med sin flickvän men det finns faktiskt en gräns. Ni måste känna skillnaden mellan när hon blir ledsen eller bara tycker att det är kul. Alla tjejer har olika gränser om hur mkt "skoj" de klarar av. Så jag tycker att ni killar ska tänka på vad ni säger. Jag säger verkligen inte att alla killar gör detta men många. Och detta är min åsikt!

Jag tror egentligen alla pojkvänner vill att ens flickvän ska vara så glad som möjligt. Men i ett förhållande ska man ha roligt och kunna skoja med varandra. Men tänk på vad ni säger. Och sårar ni henne så gör henne glad igen! Säg att du älskar henne och krama om henne, ge henne en komplimang så hon blir glad igen! Det är klart att er flickvän blir ledsen eller sur när ni skojar om saker som inte alls är roliga eller okej.

Killar tänk på detta så kommer ert förhållande att bli ännu bättre

Likes

Comments

Vardag, festligheter och skojsigt

Hejsan! Idag tog jag tåget till Kalmar efter skolan och slutade 1. Träffade Minna inne i stan. Vi har kollat på kläder och käkat massor med sushi. Hur gott och mysigt som helst! Tror vi satt en timme och bara snackade. Är så glad att min bästavän har flyttat hem igen!

Möte även upp en tjej som köpte en väska av mig. Kul att träffa någon som följer mig på insta hihi! Hon var jättesöt och trevlig ;)

Vi knäppte massa bilder och köpt massa godis vi ska ha ikväll! Blir nog även lite Jacuzzi eftersom det har varit galet kallt i stan idag. Bara massa regn!

Likes

Comments

Hästarna, Vardag

Som sagt får jag ställa klockan på 05:15 för att hinna med både mig och hästar innan skolan. Eftersom jag hinner inte fixa stallet efter skolan imon. Kommer vara ganska så trött på morgonen men de går över under dagen!
Natti natti ❤️

Likes

Comments