Vardag

Godmorgon fina ni!

Hade väldigt svårt att somna igår. Var nog uppe till halv 1. Söndags ångest kanske?

Sista veckan i skolan innan praktik. Idag ska vi in till Kalmar och lära oss om såromläggning. Kul tror jag! Ska bli skönt att lämna skolan och göra skolarbete i Kalmar.

Kram på er!

Likes

Comments

Hej fina ni!!

Hoppas verkligen er helg blev bättre än min. Min blev inte alls som planerat och har faktiskt varit väldigt nere.

Bakom varje blogg finns en verklighet. De är klart att man bloggar om allting roligt man gör hela tiden. Man väljer ut de roliga bitarna i sitt liv. Vilket gör att andra tror att ens liv är perfekt hela tiden. Vilket det verkligen inte alltid är. Vissa delar med sig mer om de jobbiga och andra mindre.

Kram på er!

Likes

Comments

Kläder, Åsikter

haha ja ibland kan man verkligen önska att man var rik. Njaa både för och nackdelar med det. Skulle dock vara drömmen att kunna tjäna pengar på bloggen. Ingen jätte summa men en liten så man kan köpa nya saker, fotografera och inspirera er!

Så himla tråk nu när alla mina pengar kmr gå till gymkortet. Hur snygg var inte denna kavajen? Hade lätt köpt direkt om jag inte sparade till gymkortet.

Puss & Kram

Likes

Comments

Vardag

Detta året tänkte jag att jag skulle undvika pizza och donken så mycket som möjligt. Gott är de men föredrar hellre sushi eller plankan hehe! Men iaf har lagt in på en app hur många dagar jag klarar mig utan pizza och donken.

Appen heter Dreamdays som jag verkligen rekommenderar!

Likes

Comments

Åsikter

haha jag har fortfarande inte lärt mig att dricka kaffe. Skulle kanske behövas när man går på praktik eller när man har mkt plugg. Brukar bli att jag tar varm choklad i skolan istället hehe!
Dock älskar jag frappe Caramel från donken men den smakar inte så mkt kaffe.

Kram på er!

Likes

Comments

Kläder, Vardag

Godmorgon fina ni!!

Vaknade med lite träningsvärk efter fyspasset (stav) i skolan igår. Känns bra! Har även hunnit städa mitt rum som var behövlig! Snart ska Baba ut och ridas. Sen får jag se hur dagen fortsätter hehe. Bjuder några bilder på en av min favorit outfit. Älskar verkligen kappor hihi!

Likes

Comments

Åsikter, Skönhet

Choker är ändå en sjukt snygg detalj. Har köpt en men passade inte alls i de hehe. Men skulle vilja ha en tunn svart man knyter. Så himla snyggt! Iaf på andra. Gillar de som är tunna!

Likes

Comments

Vardag

Hejsan!!

Hade 3 min på mig att gå under bron och upp till tåget. Var en uppförsbacke med stora stenar så man ska kunna gå där. Men var så fruktansvärt mycket is och envisades med att gå upp där. Kom lixom ingenstans bara gled tillbaka hela tiden. 

Så vände och skulle gå ner och då höll jag på att halka ner haha. Bara gled! Fullt med människor på hela stationen oxå. Sååå pinsamt! Fick ge upp och gå vägen eftersom den var inte riktigt lika isig.

Glöm inte kika mitt förra inlägg med en fråga till er!

Likes

Comments

festligheter och skojsigt, Vardag, Åsikter

Jag längtar till efter praktiken då jag äntligen köper mig ett gymkort. Där ni får följa min träning med mängder av bilder och övningar. Skulle även vilja lära mig att skriva enkla saker som är superbra att äta.

Just nu har jag klickat in att min blogg tillhör kategorin "personligt" kanske kommer den då ändras till "Träning och hälsa" men jag tror inte riktigt det hehe.

Kommer fortsätta vara personlig och skriva om mig och min vardag. Ska även försöka men finare bilder! Mååål med 2017.


Fråga till er! Vad tycker ni om att läsa om? Och vad för bilder gillar ni?

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon!

Vaknade idag och var väldigt svullen i ögonen. Mitt vänstra var helt sjukt. Har ganska små ögonlock men de var typ 4 gånger så stort som vanligt. Kunde inte heller sätta in linsen så fick vänta till ögonen lugnade sig.

Så stress morgon var det igen, typiskt! Idag ville jag bara stanna hemma. Ser faktiskt hemsk ut. Gick ju bra o sminka sig i stress o hinna äta och packa idrottsväskan. Tog faktiskt ingen bild på ögat för de var så himla extremt haha. Tur att svullnaden gick ner så himla fort. Annars hade jag aldrig gått till skolan.

Bara le o se glad ut trotts att denna morgonen blev åt skogen!

kram!

Likes

Comments