Hejsan fina!! Har lunch nu så passar på att skriva lite. Slutar faktiskt vid 4, sköönt! Känns verkligen inte som att de är helg. Ny månad nya möjligheter.

Juli är den månaden jag ska jobba mest i. O nästa vecka blir de första gången jag är på de andra stället o jobbar. Har varit där innan men glömt litegrann (hemtjänsten) o sen får jag inte heller deligering då jag inte är 18 så nån måste springa efter mig o ge mediciner..

Kramis

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vardag

Hejsan fina!!

Är riktigt trött idag!! Detta får bli ett tidsinställt inlägg. Ska jobba fram till tisdag sen blir de lite paus. Skulle egentligen inte jobbat igår men blev inringd så jag åkte dit.

Vad har ni för sommarjobb? Tkr de är så skoj o veta vad alla gör för de känns som alla har så olika jobb.

Kramis

Likes

Comments

Vardag

Har som sagt fått blåmärken som ploppar upp utan anledning så har varit inne o tagit prover på de. Hoppas att jag snart får svar eftersom de är lite halv läskigt.

Jag hoppas faktiskt att de har med mitt knä att göra så de verkligen fixar det. Jag vill egentligen ta röntgen för jag vet att något är fel med mitt knä. Man ska inte sitta på en stol en liten stund och sedan bli så halt.

Likes

Comments

Vardag

Hejsan fina!!

Fyy vad jag skäms för de ekat så himla tomt här. Ska verkligen fixa t bloggen. Vill fota ny omslagsbilden o lite o ändra om.

Jag har inte haft min mobil på några dagar därför min inaktivitet. På schemat står även jobb 5 dagar i sträck.

Vad gör ni då?? Jobbar eller njuter av sommaren? 💗 vädret är ju sådär så känns bra att lägga tiden på jobbet.

Likes

Comments

Kläder, Åsikter

Här är lite kläder som jag aldrig skulle kunna ta på mig.

1. Superutsvängda byxor

utsvängda är super snygga men sånahär ser inte bra ut. Antingen lite utsvängda hela vägen eller bara där nere. De fulaste är absolut super utsvängda korta som slutar typ halvvägs på smalbenet. Vet inte de ser bara konstigt ut haha!

2. Topp on topp

Har inte hittat en ända tröja där de är snyggt att sätta en annan på så denna trenden passar bara inte just mig. Ser typ ut som man tagit på sig fel plagg först.

3. Super v-ringade tröjor/ klänningar/ bad dräkter

Skulle aldrig kunna ha de skulle vara rädd att brösten skulle hoppa ut hela tiden haha. Hade bara gått och tänkt på de hela kvällen o hade varit sjukt stel för att allt ska hålla sig på plats. Lagom är bäst!

Likes

Comments

Vardag

Hejsan fina!! Sitter nu på tåget, blir ganska långt idag eftersom jag ska åka förbi där jag brukar hoppa av för Henrik ska hämta mig från jobbet.

Blev spontant att köpa ett sommarkort (kan åka hur mkt jag vill i hela länet. idag. Hjärtat o jag vill ses mer i sommar. Himla söt pojkvän som betalde!! Beställde även hem ett Freddy byxor.

De som oxå är bra med sommarkortet är lättare att träffa kompisar och göra spontanare som att åka in o bada osv. Biljetterna är sjukt dyra. Blir nästan 100kr varje gång fram och tillbaka.

Blev lite Gottis innan jag satte på bussen till stationen.

Likes

Comments

Vardag

Hejsan fina!! Har sovit gott och nyss varit uppe och duschat så ligger och drar i sängen innan vi äter frukost.

Vi passade på igår att handla lite mysigt och gå och sätta oss ute. Blev ändå några timmar ute. Väldigt mysigt!! Rekommenderar starkt.

Tkr de är så mysigt i Kalmar för när vi fikar oså hoppar de runt massor av nyfikna kaniner. Så himla söta menade vågar inte komma så nära! 

Vill stanna här en natt till för att isf hade vi tänkt att grilla ihop ikväll. Kanske hitta nån som vill vara med men känns som att alla jobbar eller är iväg eller på Öland osv.

Kramis

Likes

Comments

Vardag

Hejsan fina!!

Sitter just nu på tåget mot Kalmar. (Svårt att gissa haha??) Väldigt spontant... var och firade min kusin en stund. Så fick himla god mat!!

Får se vad som hittas på i Kalmar. Är faktiskt väldigt trött och alla affärer stänger vid 7 så hinner inte in och kika något. Men nått skoj ska jag väl göra som jag kan bjuda på bloggen.

Har bara typ sköna kläder på mig, väldigt lite smink så känner mig inte stads redo utan mer mys. Mkt på jobbet men de är skoj!! Alltså är verkligen nöjd med mig själv att jag verkligen försöker med engelskan.

Puss o kram

Likes

Comments

Vardag

Har en kort paus så är en trött Bella som skriver... slutar idag kl 4 så de är perfekt tid. Varit mkt på jobbet men är skoj! Ser inte fram emot att bara vara hemma några dagar nu. Tråkigt... Men ska försöka träffa kompisar litegrann men suger utan busskortet o de flesta jobbar i veckorna.

Måste oxå ut och börja jogga igen. Men mitt knä är fortfarande inte helt bra. Inte alls skoj.

Ha de bäst fina!!

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon fina!!

Idag är de lång jobb dag igen. Är faktiskt lite nervös eftersom de ska komma massor med bussar = massa folk. Så måste vara snabb vid kassan. Samt tala engelska. Men jag är sjukt dålig på de så är grym träning.

Gjorde bort mig igår eftersom jag började prata engelska med en svensk och han bara "jag kan prata svenska" så jag skämtade till de lite o bara förlåt blir lätt så här. Så han tog de ändå bra hehe...

Likes

Comments

Nya inlägg