View tracker

festligheter och skojsigt

På stranden på Mallorca kan verkligen allting hända. Jag och natta var nere och badade. När vi gick upp var vi tvungna att gå en bit för att komma till våra solstolar. Så när vi gick på stranden såg vi en kille som var extremt blek och skojade att han hade antagligen precis kommit dit.

Och samma sekund fick vi se...haha de va helt sjukt han hade dragit upp byxorna så pass mycket så toppen av snoppen stack ut. Haha!
Starkares kille men sjukt pin. Han undrade nog vad vi garvade åt när vi gick förbi.

Skrevt minne verkligen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Hejsan! Har inte riktigt haft lusten att blogga idag. Jag jobbade vid 10 till tre. Sen tog jag tåget till en kompis. Vi har haft huuur skojsigt som helst och kommer ha ännu mer kul ikväll. Tagga även att bada jacussi!

Egentligen skulle jag vara med min pojkvän idag men de blev inte så. Så blev super glad när min kompis skrev.

Kram!!

Likes

Comments

View tracker

Vardag, Resor

Tänkte faktiskt att jag skulle skriva ihop ett inlägg om hur mitt 2016 har varit. Jag lovade mig själv 2015 innan de blev 2016 att jag skulle göra 2016 till det bästa. Hur gick de egentligen? Hmm början av mitt år började inte direkt så bra. Allting har gått både upp och ner. Men har ändå haft massor med skoj och resan till Mallorca med min bästavän toppade mycket.
Tänkte jag skulle dela med mig vad som hände i början av året i ett lååångt inlägg snart!

Likes

Comments

Vardag, Träning

Hejsan!!
Slutade skolan idag kl 1 och har pendlat som en galning idag. Alla bussarna kom inte osv som de skulle så har fått vänta och frysa huuur mycket som helst. Så kl 3 var jag äntligen hemma! 2 timmar på att bara åka och stå och frysa. Usch! Är fruktansvärt trött på detta.

Men iaf när jag kom hem så var jag ute och sprang. Kom till den punkten där man tror att man inte orkar mer men känslan när man kommer över det ​så härligt!! Lyckad träning! Var så halt så sprang med spänd mage för att hålla balansen hehe!
Slutade Spring turen med några övningar. Massor med mjölksyra i benen. 

Skulle även ridit men när jag tog ut Sandoc på banan märkte jag att de var stenhårt och is så fick ta in han direkt. Stackarn...

Nu ska jag plugga sönder! Kram!
Bjuder även på en väldigt svettig osminkad Bella efter springturen!

Likes

Comments

Kläder, Skönhet

Har letat och letat efter denhär Gant pikén så länge. Hittar den verkligen ingen stans inte ens på Gants sida. Sjukt snygg iallafall hade passat perfekt till vita jeans och höga stövlar. Eller typ blå jeans. Åhhh vill ha hehe!

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon! Idag var jag verkligen sugen på att äta rostat bröd men vet att jag hinner bli jätte hungrig innan lunchen på de så gjorde en lite mörkare macka och stekte ägg. Är sååå mätt!

Gillar egentligen inte ägg gulan men jag blandade ägget eftersom de gula är de nyttigaste så jag skulle få i mig de oxå. Och de blev faktiskt jätte gott! Tog även lite salt på. Och även ekologisk juice att dricka.

Kram!

Likes

Comments

Hur gjorde jag när jag inte ville bo hos min pappa längre?
Som sagt tänkte jag dela av mig hur jag "gjorde" när jag slutade bo hos min pappa. Tror att det är flera som känner igen sig i detta och därför kan de underlätta att jag berättar hur jag gjorde.

Som sagt var det flera år sedan så jag minns inte exakt. Jag bodde varannan helg hos pappa i kanske ett år och sedan slutade jag helt. Jag berättade för honom helt ärligt att jag trivdes bättre hos mamma av olika anledningar som jag inte vill dela med mig på bloggen. Såklart blev han ledsen men ville mitt bästa.
Mamma och "bonus" pappa som mer är som min pappa nu, var ett stöd när jag berättade för pappa.

Att ha någon att prata med underlättar alltid. Min mormor har även alltid stått mig väldigt nära och säger allting till henne. Rätt lika vi två hehe! Men iaf de är viktigt att vara ärlig och tänka på de som gör att man mår bra.
Mår du bra presterar du bättre i skolan och är gladare osv.

Likes

Comments

Åsikter

Liten mysig bild ändå hihi. Trotts att vintern inte är min favorit årstid så är den ganska mysig ändå.


Likes

Comments

Vardag

Något som verkligen underlättar när man bloggar eller har slut på idéer är att man har anteckningar i mobilen där man skriver upp direkt om man kommer på en bra idé.
Ofta kommer jag på bra idéer så glömmer jag dem när jag väl ska skriva så då är de perfekt att ha anteckningar. Kolla min lista långa lista, massa spännande hehe.

Likes

Comments