Hej på er!
Hoppas ni har en bra dag i solen. Man känner verkligen att våren är på väg nu och det är så skönt. Nu är jag på väg hem från jobbet, och de står städning på schemat när jag kommer hem så de ska jag fixa med i eftermiddag och jag ska försöka hinna med att göra naglarna också. Får hoppas att de inte blir allt för sent bara.

Och jag tänkte bjuda lite på några bilder från fotograferingen med Alexandra som jag hade för ett tag sen.
Bloggar mer sen, ciao

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Gokväll på er!
Hoppas ni har det bra och ni får en bra kväll.
Sitter just nu i bilen på väg till Ikea med Daniel för att köpa lite saker till mitt rum som verkligen behövs. Sov typ hela dagen men har ändå hunnit med en sväng till stan och fått med mig en väska och nu Ikea. Sen hem igen för att fixa i mitt rum och vänta på att familjen ska komma hem. Sen blir de åka till Tjörn och antagligen träffa Markus en sväng.
Igår var jag på torp med Natalie och Daniel och jag fick med mig en massa roligt! Och på kvällen var vi hemma hos Natalie för att fira Jonas som fyllde år.
Kommer bild på allt som jag köpte igår och idag lite senare ikväll.
Så vi hörs senare , ciao

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Nu sitter jag på bussen till jobbet, ska ut till lagret idag. Gjorde spraytan igår, och skulle göra den sista duschen vid 1 så är ganska trött men va gör de när de finns kaffe. Haha

Men iallafall, veckans planer är att jobba idag och imorgon ska vi handla inför torsdag (nyår) för jag, Daniel, Natalie och Jonas ska ha nyårs middag så måste handla mat till de och så ska jag städa imorgon. Blir stor städning av hela huset och måste till systemet. Och på nyår så ska jag och Natalie fixa med maten och killarna får vara uppe hos henne medan vi fixar de sista hos mig för dom är annars bara i vägen. Så vi ska käka, dricka lite och bara umgås. Ska bli så skönt att ha en nyår där jag slipper åka iväg någonstans utan jag kan bara vara hemma och ha koll på allt.
Och resten av veckan är inte planerad faktiskt, utan jag tror Daniel ska vara hos mig hela veckan om inte vi åker ut till honom. Men de får vi se då.
Men jag bloggar mer sen. Ciao

Likes

Comments