Jag är ganska blyg utav mig och sånt här trodde jag inte att jag skulle göra för några dagar sen men man måste ju försöka övervinna sin rädsla. Jag är förfarande lite nervös fast det är ju inte så konstigt tanke på att jag började ju med min blogg igår hehe men än så länge så är detta riktigt roligt att skriva sin egna blogg. Jag älskar ju att skriva.
2017 började jag att skriva min egna bok som inte är riktigt klar än men jag hoppas att den blir det snart vill så gärna få ut den och jag vill se om andra skulle tycka om den lika mycket som mina nära och kära gillar den 😁

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

mycket kan hända i ens liv och man vet aldrig när och hur det händer. Ibland så tänker man nä det där kommer aldrig att hända mig men händer det. Många har sina motgångar i livet men man har även sina framgångar. Det är viktigt att man inte ger upp för lätt även om livet inte är någon dans på rosor. Men för att nå det man vill i livetmåste man jobba för det hur svårt det än är 😊.

Ni dom strävar efter något stort och även litet må lyckan vara med er ☯

Tänk på att du är värdefull precis som du är

Likes

Comments

Detta är första gången jag bloggar så jag är lite nervös 😁 men detta ska nog gå bra hoppas jag. snart ska man börja skolan igen efter jul lovet. Det ska bli otroligt skönt att få göra något igen än att sitta hemma hela dagarna.
Nästa vecka ska jag även börja att gymma och det är ja också lite nervös över 😂 men det ska nog gå bra det med

Likes

Comments