Hallå där, här händer det inte så mycket än att man jobbar och försöker träffa vänner när man är ledig. Hösten har kommit hit men under dan så kan vi fortfarande ha upp mot 22grader. Imorgon så ska jag åka till Long Island för att ta en kurs över hela helgen och det är den enda jag behöver ta för att få alla mina credits. Så förhoppningsvis så är den inte allt för tråkig. Äldsta är ledig ifrån skolan idag så lilla ska ej gå till hennes eftermiddags skola så jag ska ta dom till parken och biblioteket. Tur så har jag mormor med mig. Jag kommer stanna här hela min förlängnings period så jag kommer hem i sluten av januari/början av februari.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är det en ny vecka och jag jobbade som sagt i Lördags och såklart så vaknar barnen kl.6 bara för att man börjar när de vaknar.. Men det gick bra och slutade typ direkt när jag kom hem så det var skönt. Sen efter jag hade slutat så kom Amanda och hämtade mig för vi lagade mat ihop i lördags och hade typ en chill fest med mig, Amanda, Aron och Pauline. Så vid 3 tiden på morgonen så somnade jag på soffan och sen vakna när Aron gick vid 7 tiden. Vi hängde hos Amanda hela söndagen. Igår så var det Columbus day så barnen var off ifrån skolan så jag och Amanda tog mina och hennes yngsta till SkyZone vilket är en trampolin park, åt lunch och allmänt hängde innan vi kom hem där vid 4 sen så var det chill fram tills jag slutade. Idag så började jag jobba som vanligt åkte till starbucks för att säga hejdå till Aron som åkte hem till Tyskland idag innan jag tog minsta till hennes eftermiddags skola. ​

Likes

Comments

Äntligen är det fredag men jag har inte helg än. Jag ska nämligen jobba imorgon ifrån och med tjejerna vaknar tills kl.14 på eftermiddagen. Under veckan så har vi haft starbucks nights typ varje kväll. Igår vart det på morgonen och på kvällen. Men roligt har vi i alla fall. Vi har runt 25 grader fortfarande och det är oktober!!

Likes

Comments

Hallå där, länge sen jag skrev något men det har varit fullt upp. Har jobbat, träffat vänner och har haft starbucks nights plus i lördags så gick jag ut med Sofi i city och partajade lite. Förutom det så är livet bra. Familjen vill ha mig ända tills mitt visum går ut i januari så det blir att jag stannar här tills januari. Jag har umgåtts mycket med Amanda, Pauline och Aron så det är skönt att man har fått några nära vänner. Just nu ska jag möta upp en tjej ifrån mitt cluster för att bara att träffas upp.

Likes

Comments

Idag är det som sagt Tisdag och jag jobbade bara på morgonen och sen så har jag varit ledig hela dagen. Jag mötte upp Amanda på dinern för lite lunch sen så till affären för att handla hem lite saker som vi behövde. I lördags eftermiddag så följde jag med familjen på barnkalas och när vi kom hem så åkte jag ner till Starbucks för att möta upp några andra au pairer innan vi hamnade hos mig tittade på film sen vid 2 tiden på natten så bestämde vi oss att åka till donken. Så somnade väl där vid 4 på morgonen. Söndags så åkte jag och Amanda in till City och bara mös och åt. Vi gjorde inget speciellt. Igår hade tjejerna irish dancing så jag tog dom dit efter skolorna. Så vi får se vad resten utav veckan bjuder på. Vi har även kanon väder med strålande sol och upp mot 30 grader här dom senaste dagarna!!

Likes

Comments

Det är lördag och helg igen. Igår efter jag hade hämtat tjejerna vid skolorna så mötte vi upp Amanda och hennes barn i parken. Vilket var så skönt vi har inte träffats på hela veckan. Sen på kvällen så gjorde jag och barnen hemlagad pizza och det vart en stor succé. Idag här på morgonen så träffade jag min gamla familj igen vilket var så roligt men det kändes konstigt kanske bara för nya au pairen var med. Men mitt lilla hjärta T kom ihåg mig och lös upp när han såg mig och sa babba och tjejerna var så glada. Behövde verkligen se dom igen och det kändes bra att se dom även fast det var bara snabbt.

Likes

Comments

Torsdag idag och imorgon är det fredag osen är det helg!! Ska inte jobba något alls denna helgen vilket är skönt. I tisdags så var äldsta ledig ifrån skolan så då tyckte föräldrarna att minsta skulle få va ledig oxå.. men vi åkte till LEGO land och hänge där i några timmar. Igår var det vanlig dag osen så på kvällen fick vi gäster så det vart en sen kväll. Mormor i familjen har oxå kommit hit nu och ska stanna ett tag. På lördag ska jag träffa min förra värdfamilj (som jag längtar) inne i City osen ska jag och Amanda nån utav dagarna åka till Primark i Connecticut.

Likes

Comments

God morgon igår så vart det in till city igen. Jag och Anna började med en brunch i soho innan vi åkte ner till 9/11 memorial. Vi gick på museum där de har massa med olika saker ifrån den dagen. Det mesta är ifrån world trade center vilket kan man förstå. Det var väldigt mäktigt att se det och nu kan jag bocka av det på min lista av saker som jag vill se/göra. Det är måndag igen och jobb väntar hela veckan men farmorn är här så vi får se hur det blir.

Likes

Comments

Veckan har rullat på har fått sovmorgon hela veckan så har börjat med att hämtat minsta ifrån förmiddags skolan. Idag så började med att vaknade upp hos Anna efter hade sovit där igår sen åkte vi till mig för var tvungen att lämna bilen. Sen åkte vi in till City och mötte upp Frida och Elin. Vi gick till en food festival ute i Brooklyn men det var ganska dimmigt över till Manhattan så vi fick inga bra bilder. Imorgon så ska jag och Anna in till City igen så får se vad vi hittar på.

Likes

Comments

Idag är det onsdag och halva veckan har gått. Tjejerna går i skolan men den minsta har bara gått på förmiddagen men imorgon börjar hon sin eftermiddags skola. Äldsta går i skolan hela dagarna så nu kommer tjejerna sluta samma tid men på olika skolor. Idag på eftermiddagen så hade vi Playdate med Amandas barn vilket tjejerna älskar för dom gillar verkligen Amandas yngsta värdbarn och han gillar tjejerna. Vilket är perfekt för mig och Amanda så vi kan prata medan dom leker!! Snart slutar jag då ska jag duscha osen möta upp en svensk tjej som bor här i Bronxville så det blir spännande.

Likes

Comments