Wow kan jag bara säga. Dessa 2 dagar på touren så har vi simmat med sköldpaddor och delfiner och båda två vilda ute i havet. Solen skiner och det är 28 grader. Stora vågor som kommer till och från men än så länge väldigt härligt gäng. Umgås mest med en svensk tjej och en tysk tjej men sen så umgås alla som är med på denna resa. Lite brun har man blivit så vi får se hur jag ser ut slutet av veckan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hallå där, just nu sitter jag på Honolulu flygplats och väntar på mitt flyg till Kona (big island) för ska ha semester i 1 vecka och resa runt hela big island med Au Pair Adventures. Som sagt så jag inte Au Pair längre.. så sjukt har varit här i 18 månader tiden har bara sprungit iväg. Ska försöka blogga för har fortfarande sim kortet i min mobil fick ha det utav familjen plus fick lite extra pengar utav dom som tack för all hjälp. Min värdpappa beställde en Uber till mig imorse och sa hejdå till barnen för de gick upp när jag gick upp. Vår hund vart ledsen igår och idag för hon kände av att jag skulle lämna men ska tillbaka dit och hämta resten utav mina saker.

Likes

Comments

Idag har det snöat hela dagen och enligt amerikanerna så har det varit en jätte stor storm. Vilken det inte va det snöade och blåste lite inget mer än det. Så vi stannade inne hela dagen för skolorna var stängda och vi kunde inte gå ut förens här vid 5-6tiden. Så vi gjorde pepparkakshus, byggde lego och mer. Det blir ingen DC här i helgen för de behöver mig på lördag kväll vilket suger rent ut sagt för vill kunna säga hejdå till gamla familjen och grann familjen plus vänner.. men vi får se hur jag gör får väl åka dit mina sista dagar här.

Likes

Comments

Gott nytt år på er alla. Igår så åkte vi till ett köpcentrum först för att kolla i butiker osv. Sedan så åkte vi tillbaka till Chris hus för att ta en nap osen börja fixa oss. Innan vi åkte iväg till en utav Chris kompisars hus för att fira nyår där. Jag hade en jätte rolig kväll och det var bara amerikanare förutom oss fyra tjejer.

Likes

Comments

Hallå där just nu ligger jag på en soffa i Pennsylvania för jag ska nämligen fira nyår här med 3 kompisar och Emelies kompis vänner. Jag har jobbat hela veckan för tjejerna har jullov. Igår fredag så åkte jag till DC och Emelie. Vi prata om allt som har hänt de senaste månaderna och sen gick vi ut. Det var typ samma folk ute som vanligt och alla var glada över att se mig igen vilket var kul. Idag så började vår resa upp hit till Pennsylvania och vi stannar här tills måndag. Men ska åka till DC nästa helg oxå för att säga hejdå till gamla familjen och umgås mer med Emelie innan det är dags för mig att åka hem..

Likes

Comments

God fortsättning, igår på julafton så ringde jag hem och pratade med familjen och bara tog det lugnt och hjälpte till sen på kvällen att lägga alla julklappar under granden osv. Idag var stora firandet här och jag har jobbat hela dagen. Men fick några presenter ifrån familjen och mor/farföräldrarna. Här på kvällen så spelade vi ett spel och jag vann. Den enda personen som inte har engelska som modersmål vann. Bebisen har kommit och det vart en till liten tjej som heter Sarah. Vi får se hur morgon dagen blir. Till helgen blir det nog fira nyår med Emelie i Pennsylvania men måste bara dubbel kolla allt med henne. Har bara 2 helger kvar här innan jag åker!! Fått min flygbiljett hem så åker den 25:e januari på kvällen och landar i Sverige på förmiddagen den 26:e!! Det är så nära nu, måste börja packa lite och se vad jag ska ta med och vad som ska slängas.

Likes

Comments

Idag är det tisdag och ett steg närmare jul. Idag efter jag hämta C på skolan så åkte hon och jag till ishallen för att åka skridskor. Hon gör framsteg vilket är bra. I helgen så umgås jag med Amanda och Pauline speciellt mycket med Amanda eftersom hon är hemma i Finland just nu över jul och nyår så jag körde hennes bil hem till hennes värdfamilj ifrån flygplatsen. Här så kommer bebisen senast på fredag har min värdmamma bestämt. Så mycket jobb kommer det bli men farmor och farfar är här nu också. Har bara 3 jobb veckor kvar innan jag är Done och åker till Hawaii!!

Likes

Comments

Igår så pratade jag med min LCC och värdmamma om att jag känner jag gör så mycket saker över det normala och vad jag egentligen får göra. Som Au Pair får du bara göra saker som är relaterade till barnen. Vilket jag inte alltid gör här. Så tog upp det och såklart så vart min HM offended och arg men allt är ”bra” nu. Får stå ut dessa sista veckorna. Det blir inget DC i helgen för känner kan inte ta ledigt nu efter detta så får åka i början av januari istället. Jag ska jobba på julafton för dom är troligtvis fortfarande på sjukhuset för hon ska ha barnet nästa vecka (dom ska sätta igång henne eller kejsarsnitt). Det är det som händer här borta allt är inte dans på rosor som Au Pair tror det är inte många som skriver när dom har problem med familjen.

Likes

Comments

Just nu ligger jag här i Amandas säng tittar på film och har ätit pizza. Jag har jobbat hela dagen, så ser verkligen inte emot att jobba nästa vecka men får stå ut några veckor till!! Veckan har rullat på som vanligt och igår så snöade det hela dagen så nu är det lite vitt på marken. Jag och minsta tjejen dekorerade en Turkey i fredags.

Likes

Comments

Lite bilder ifrån senaste veckan/veckorna. Har umgåtts med Amanda och Pauline som vanligt. Ätit på dumpling & noodles, tittat på film och ätit glass det är typ det enda vi gör när vi umgås. Vi åkte in till city i söndags för att se granen. Idag så fick vi brandkåren på besök här hemma efter arbetarna gjorde något så larmet gick så då kommer barnkåren för det är kopplat till vårat larm.

Likes

Comments