Hejsan på er, idag är det onsdag och jag började jobba 13:45 för min värdpappa var och hjälpte till på T skola för dom måste göra det några gånger under skolåret. Så då passade jag på att möta upp Hanna och Johanna och fixa naglarna så det vart gelé nagellack och jag tog i nude färgat. I måndags så lagade jag maten till mig, tjejerna och T för föräldrarna var ute på date night så jag gjorde svensk version av tacos och det verkade gå hem bland barnen. Imorgon ska jag och T åka till Astrid för att möta upp vårt lilla skandinaviska gäng och baka lite. Så vi får se hur det går och i helgen blir det umgås med Hanna och några fler för att säga hejdå lite för hon åker hem till Sverige på tisdag.. Tråkigt men vi kommer hålla kontakten och ses sen när jag har kommit hem igen. Sen så ska vi kolla ifall vi kan gå på hockey på måndag för en liten avskeds grej och göra något roligt av det.

Likes

Comments

Idag är det söndag och jag har bara tagit det lugnt idag och pratade lite med mamma och pappa. Sen så hade vi familjemöte om nya schemat, bilarna, kurser jag ska läsa osv. Så nya schemat är ungefär lika dan som jag har nu och jag har bokat Niagara falls klass som jag ska gå på 3 gånger under 3 helger för sedan i Juni åka dit. Sen börjar jag planera min resemånad lite plus ska börja planera lite mina lediga dagar. Men det är svårt för vet inte vilken helg eller så jag vill ta ledigt!!

Likes

Comments

I torsdags så hade vi 21 grader på eftermiddagen och dagen innan hade vi -5 grader så här skiljer vädret sig väldigt mycket. Igår så jobbade jag bara en kort stund för min värdmamma var hemma så vi jobbade tillsammans och efter jag hade hämtat T på förskolan vid 13:30 så slutade jag så det var skönt. Idag så ska vi åka iväg på födelsedags firande så familjen frågade om jag ville med och jag sa ja för har inga andra planer. Man blir så fin på bild när barnen vill ta kort på än!!

Likes

Comments

Hallå där, idag är det onsdag och inget speciellt har hänt. Lämnade barnen i skolan förutom Lilla C för hon har blivit sjuk så min värdpappa tog henne till läkaren och hon har fått influensa. Så i måndag mötte jag upp Johanna lite snabbt på dan och igår tisdag fick jag hämta lilla C ifrån skolan eftersom hon var sjuk. Så vi får se om hon går till skolan på fredag eller ej. För på fredag ska jag möta upp en ny svensk tjej som har bara varit här i 1 månad på en brunch. I helgen har jag inte planerat nått än men det blir väl möta upp Hannisen eftersom hon har bestämt att åka hem så vill spendera så mycket tid som möjligt med henne innan hon åker. Sen så har jag även blivit besatt och har tittat på alla 3 säsonger av SKAM tack vare Johanna som visade det för mig och Hanna när vi sågs här i helgen. Plus idag är det 6 månader sen det datumet jag lämnade Sverige för USA, Kan inte fatta att det har gått sån lång tid och så snabbt. Så jag hoppas dessa resten 6 månader går snabbt men samtidigt inte.

Likes

Comments

Hallå, torsdags och fredags var vardagen tillbaka som vanligt och inget speciellt hände vi tog det bara lugnt. Igår på kvällen hämtade jag Hanna och vi åkte till Tysons för att äta middag och gå på bio. Idag så hämtade jag Hanna igen sen så åkte bara runt och sen så hamnade vi inne i Washington körde runt lite och sen åkte tillbaka hit till Vienna åt lunch och sen nu tittar vi på film för sedan ska vi träffa Johanna senare ikväll. Imorgon är vardagen tillbaka igen och vi har fått snööö så får se hur länge det ligger kvar!!

Likes

Comments

Hej på er, idag vid 12 tiden så kom vi hem igen. Denna gång så flög vi alla upp igen. Jag har åkt på nån bakterie så igår var jag på sjukhuset och fick medicin som jag ska ta i några dagar. Men jag mår mycket bättre idag än vad jag gjorde igår. Men sista dagarna spenderades på stranden vid poolen och ett museum. Vanlig vardag börjar imorgon för barnens skola har börjat så nu blir det vanligt igen.

Likes

Comments

Gott Nytt År på er! Det är 2017 i Sverige just nu men inte här i USA än. Om ca 3h så får vi skåla in det nya året eller i alla fall oss här på östkusten. Det vart inget Disney eftersom vi är ca 1h ifrån och de kände inte för att skjutsa oss dit och vi kunde inte ta bilen.. Synd och en besvikelse men innan jag åker hem så ska jag ha besökt Disney eller Universal. Vi var på stranden på förmiddagen innan vi åkte hem till barnens gammelmormor och morfar för att äta middag där. Vi kom precis tillbaka till mosterns hus så inget speciellt nyår för mig inte.

Under 2016 så har jag tagit 2 körkort, förlorat en väldigt underbar familjemedlem.. jobbat och sagt upp mig, flyttat till USA, bilvit faster, vågade ta steget som au pair, skaffat nya vänner och allmänt bara kämpat igenom året. Nu får vi se vad 2017 har att erbjuda och vad planerna blir.

Likes

Comments

Hallå där just nu är vi utanför Orlando hos min värdpappas moster. Här har vi Wifi vilket vi inte har i lägenheten som vi hyr vilket är lite synd.. Vi började resan hit vid 11 tiden och kom fram runt 15tiden. Sen vid 17 tiden så åkte vi till årliga kusin festen där barnens gammelmormor och morfar har en "fest" där de samlar släkten ifrån gammelmormors sida så det kallar det för kusin fest med mat och dessert. Igår så var jag och äldsta i ett shoppingcenter i Tampa medan resten var på gymmet. Sen efter det så åkte vi till ett aquarium där de hittar/får tips om skadade djur som lever i vatten och sen tar med dom ger de hjälp och rehab sen släpper de ut dom i det fria igen. De har gjort en film om Winter delfinen som jag tror lite hennes historia hur hon hamnade där och hur hon fick en protes som fena och nu simmar som en fisk och inte som en delfin. Imorgon är sista dan på året och dan är inte så mycket planerat men jag tror att jag och äldsta ska åka till Disney World eller Universal Studios men vi får se. Idag var det även kallt ute det var runt 17 grader bara men vi spenderade mesta av dagen i en bil.

Likes

Comments

Hej ifrån värmen. Förlåt för ingen uppdatering men det ställe som vi hyr just nu har inget wifi och mitt internet på mobilen är slut. Just nu är jag och äldsta i ett shopping center medan dom andra är och gymmar. Vi har varit till stranden 2 dagar i rad och legat vid poolen. Det är soligt och mellan 20-32grader varje dag hittills. Vi är i St Petersburg en Ö utanför Tampa. Imorgon åker vi till min värdpappas mosters hus i Orlando. Så då kommer jag ha wifi igen. Det är inte bestämt vilken dag vi ska gå på Disney world än men som det får vi se snart.

Likes

Comments

God Jul och god fortsättning! Igår Lördag var det julafton och det kändes så konstigt att inte vara hemma med familjen och alla runt om kring. Min dag igår började med ringa hem och önska alla en god jul för sedan på eftermiddagen åka till min värdpappas föräldrars hus för att spendera natten där och åka till deras kyrka. Lite speciellt var det och för mig är inte det en kyrka utan mera som en stor lokal med scen och allt. Idag började med att gå upp vid 7 för barnen hade svårt att sova speciellt mellersta barnet. Öppnade paket ifrån strumpan och under granen. Sen börjades det med att förbereda maten. Maten var inte så speciellt en stek med potatis mos och äpple mos med ärtor och bröd. Då tycker jag thanksgiving var mer mat. Det är olika familj till familj. Nu så har vi bara packat det sista innan vi åker tidigt imorgon bitti ner till Florida för jag tjejerna och deras morfar bilar ner och det tar lite mer än 13 timmar.. Så nästa gång jag skriver så kommer jag förhoppningsvis i soliga Florida som det ser ut som nu och med 30 grader.

Likes

Comments