Denna vecka har rullat på som vanligt med jobb och i fredags så kom barnens moster och hennes man hit så jag har spenderat hela helgen hos Emelie. I fredags så gick jag ut och åt med några tjejer för att fira för jag har varit här i 1år, åkte hem packa innan jag åkte till Emelie och vi skulle kolla på film men jag lyckades somna. I lördags så åkte vi till en "vattenpark" i Manassas och var där tills vi var tvungna åka hem till mig för jag behövde jobba en kort sväng igår kväll så det vart beställa pizza och titta på film. Åkte hem till Emelie och fixade oss för sedan utgång och såklart så hamnar vi alltid nånstans långt bort så vi kom hem till henne vid 7 tiden imorse. Hade även månadens idag vi tittade på utomhus bio på National harbor i 31 graders värme och gassande sol!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Wow jag kan inte fatta det 1 år sen idag så stod jag där på Arlanda och sa hejdå till mina föräldrar för att ge mig ut på mitt största äventyr och innan så tänkte jag shit 1 år det är så lång tid men senaste månaderna har bara sprungit förbi. Kan verkligen inte förstå att jag klarade det och att jag inte ska åka hem än. För jag har ju förlängt med min nuvarande i 1 månad osen ifrån och med den fösta augusti ska jag börja leta efter en ny. Till alla som funderar på att åka gör det för tiden springer verkligen förbi och du får vänner för livet. Jag är tacksam till mina båda familjer hittills som jag har haft, till min familj hemma, mina vänner och även våran granne som vi har här för hon har hjälpt mig så mycket med barnen och allt överlag. Har så många fina minnen som jag kommer ta med mig livet ut och man kan tro att det är en dans på rosor men det är inte. Men vissa saker som att gå på bio på arbetstid eller att umgås med sina vänner medan man jobbar är nog inget annat jobb som man kan göra det på. Detta har varit väldigt lärande och upplevelse rikt och är så glad över att jag vågade åka för hade pratat om detta som 9an ända tills jag åkte.

Likes

Comments

I tisdags så var det USAs National dag även känd som 4 of July. Fick ledigt hela dan så jag åkte in till the mall inne i DC med Moa för sedan möta upp 1 till svensk tjej, 1 ifrån Holland, 2 ifrån Italien & 1 ifrån Kina. Vi satt precis framför Washington monument och såg över till Lincoln memorial där de sköt fyrverkerierna vid 9 på kvällen. Hade en jätte mysig eftermiddag/kväll och veckan har gått fortare för det är redan fredag imorgon.

Likes

Comments

Då var denna helg snart över och har inte spenderat alls mycket tid hemma för i fredags efter jag slutade jobba så åkte vi hem jag duscha innan jag åkte till Emelie för sedan utgång. Kom hem vid 6 på morgonen. Igår lördag så åkte jag och Emelie till Georgetown för att åka båt. Sen funderade vi på ska vi se på bio eller gå ut. Det slutade att vi gick ut igår oxå och kom hem till Emelie vid halv 7-7tiden tur så sov jag här. Idag åkte vi till en strand men det kostade 17 dollar för att vara på en liten yta så det slutade med att vi åkte tillbaka hit till Emelie och nu så vet vi inte vad vi ska hitta på. Imorgon är det en ny jobb vecka och 4th of July på tisdag!!

Likes

Comments

Äntligen fredag och denna vecka har varit första veckan på sommarlovet så det har varit full fart hela tiden. Vi har legat vid poolen och varit hemma och lekt med grannarna. Just nu så myser jag och T framför tv:en medan tjejerna gör sig redo inför simträningen som dom har varje morgon. Helgen har jag inget planerat ikväll blir det nog gå ut och på söndag kanske åker jag och Emelie till Virginia beach!!

Likes

Comments

Då var denna helg snart över. I fredags på midsommar så ringde jag hem och prata med familjen som var uppe på vårt landställe i Dalarna där vi alltid firar midsommar så det kändes konstigt att inte vara där. På kvällen så åkte jag till Emelie tills hennes värdföräldrar kom hem innan vi åkte till National Harbor och bara mös. Igår låg jag vid poolen och på eftermiddagen/kvällen så åkte jag till Erika och firade midsommar med ett par gäng svenskar. Vi var där hela kvällen satt ute och mös innan vi gick ut och kom hem där vid 5 tiden till Erika sov nån timma innan jag tog bilen hem och bara tagit det lugnt. Börjar jobba här nu vid 3 i ca 1-2h för äldsta fyller år imorgon så då ska hon och några kompisar på bio och min värdmamma landar här igen vid 4 tiden så det är därför jag ska jobba. Lite synd för hade möte idag och hade behövt pratat med min kontakt person om lite saker!!

Likes

Comments

I lördags så åkte jag till Pennsylvania och för att se hur Amish har det. Vi satt för det mesta i bussen och hade en guide som visade oss runt.
Igår så åkte jag och Emelie till en park där vi såg planen komma in för att landa på landningsbanan som låg precis breved parken. Efter det så åkte vi till Arlington Cemetery där fallna soldater ligger osen fick vi även se vakt avlösning.

Likes

Comments

Dagarna går ändå rätt så fort. Denna vecka så varje eftermiddag så går vi till poolen dela för äldsta har träning och vi har bra väder. På dan så har jag och T gjort olika saker ibland till poolen och ibland bara vara hemma och göra olika saker. Imorgon är det fredag och helg!!

Likes

Comments

Hallå där, igår kväll så kom vi hem efter en underbar helg i Canada och Niagara fallen. Vi började resan upp på fredag morgon och kom fram på kvällen. På lördagen var det dags att utforska och jag köpte ett paket där man fick åka båten ut till fallen och gå på en bro/grotta där man fick komma nära ett av fallen. Är så glad att jag tog klassen för det var verkligen vackert där och själva staden var som ett mini Las Vegas men jag gick inte ut nån dag för var så trött på kvällarna!!

Likes

Comments

Eftersom det är nationaldagen idag så vart det en Sverige tröja på T idag. Vi började med att lämna av tjejerna i skolan innan vi åkte hem bytte om och väntade på poolen skulle öppna. Vi åt lunch innan vi åkte till poolen och spenderade en tid där. Just nu ligger jag i min säng och tittar på olika youtube klipp innan det är dags att göra sig redo för natten. Imorgon på kvällen ska jag möta upp Emelie och Sandra för vår starbucks kväll som vi har börjat med och planera in en resa till North o south Carolina. På fredag åker vi till Niagara fallen tidigt på morgonen och vi eller alla som jag känner ska bo på kanadensiska sidan så vi kan säga vi har varit i Kanada också. Så det ska bli spännande och roligt!!

Likes

Comments