God kväll, idag så åkte jag och Hanna till ett outlet som ligger i Leesburg och jag fick med mig hem lite saker. Men gjorde några riktiga kap idag för så mycket jag spenderade skulle jag få 2 Ralph Lauren tröjor hemma. Här på kvällen så vart det myskväll hos Johanna så vi såg på en film och pratade om allt möjligt. Testade även hennes värdbarns hoverboard/airboard beroende på vad alla säger. Nu ska jag sova och tagga för en ny jobb vecka!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Igår Lördag så först åkte vi till svenska ambassaden för de firade 10år i den byggnaden. Så det fanns köttbullar, kanelbullar, kakor och godis gratis för oss att äta. Vi skrev öven upp oss för att vara med på Lucia så man kommer träna tillsammans 3 helger i November. Först på Ambassaden var det jag, Hanna och Stine (danmark) men sen kom även Johanna, Melissa (italien) och Astrid (danmark). Sen så åkte jag, Johanna, Stine och Astrid till China Town för det är där Verizon center ligger. Vi käkade innan vi gick in och såg Capitals vs Rangers. Väldigt spännande och bra match. Rangers vann med 3-2 men Capitals var nära ett kvitteringsmål flera gånger. Så nu kan jag boka av hockey också på min lista. Men det blir inte sista gången jag går på hockey under mitt år. 

Likes

Comments

Äntligen fredag, slutade jobba idag efter jag hade hämtat tjejerna ifrån skolan. Just nu så har jag och Hanna filmkväll hemma hos mig. Imorgon ska vi till svenska ambassaden för de har 10års firande och sen på kvällen så ska jag på hockey och se Capitals vs Rangers.

Likes

Comments

För 100 dagar sen lämnade jag allt där hemma och gav mig ut på mitt största äventyr. Började dagarna på training school i tarrytown utanför NY med människor ifrån hela världen.

Träffade underbara personer under min tid i Redwood City utanför San Francisco.

Gick in i rematch och hamnade hos min nuvarande underbara värdfamilj här i Vienna, Virginia utanför Washington DC! Har även träffat så sjukt underbara och härliga personer här som jag verkligen trivs att umgås med. Det är helt sjukt hur det redan har gått 100 dagar. Bara 265 dagar kvar på detta året!!

Likes

Comments

Ny vecka nya tag. Det var tänkt att jag och Hanna skulle träffas på gymmet idag men då skickade Hanna att hon inte mådde bra och var lite krasslig så vi sket i det. Så jag och T efter ha lämnat lilla tjejen så gick vi hem lekte ute en stund innan vi gick in och mös. Den äldsta var iväg på skolutflykt så då behövde dom vara i skolan tidigare. Efter vi hade ätit lunch så somnade T i stolen så han var väl extra trött idag. Sen så fick jag reda på att T har fått plats på förskolan så han kommer gå 3 dar i veckan istället för 2!! Saknar Annika som är på bilden, förhoppningvis så träffas hon och jag snart igen!!

Likes

Comments

(En jätte fin bild på mig ifrån frissan eller inte)

Hej på er, här i helgen så skulle jag ha träffat upp min tyska kompis men det vart inte så för hon hade glömt bort att vi skulle träffas och jag hade inte bokat med nån annan för jag skulle träffa henne.. men igår så åkte vi till farmor o farfar för att äta på resturang för barnens gamle farmor o farfar är här på besök. Idag så åkte jag till frisören för bleka mina rötter för första gången hos frisören och vart lite besviken för förväntat mig att håret ska vara samma färg eller nästan samma färg men det är 2 olika färger nu.. så om det är fortfarande såhär efter denna vecka så ska jag åka tillbaka för att få det fixat eftersom jag spenderade mycket pengar på detta som vart inte bra...

Likes

Comments

Äntligen fredag, börjar dagen med att min värdmamma kommer ner och undrar ifall T kan sova i min säng för de ska åka till jobbet och lämna stora C på simningen. Så jag hade T sovandes i min säng tills vi gick upp och åt frukost innan jag tog dom 2 minsta och åkte och hämta stora C ifrån simningen. Denna vecka så har jag jobbat och mött upp tjejerna. Idag på morgonen så åkte jag till gymmet med Hanna. Ska bara ta lugnt ikväll och helgen är lite oklar än så länge.

Likes

Comments

Idag så åkte vi till New York state för att plocka äpplen. Det har jag, min värdmamma, 2 av barnen och morfar i familjen. Min värdmamma sa varför New York kallas för the big Apple är för att deras äpplen är kända. Vi plockade en helsäck med äpplen och dom var jätte goda. Sen så åkte vi och letade efter en pumpa som vi hittade en bra tillslut. Här på kvällen gick vi ut och åt middag för sedan jag, min värdmamma och lilla C åkte och kollade på bio. Vi såg storks (storken), den var både bra och rolig för att vara en barn film. Imorgon blir det färd hemåt igen. Men vi ska stanna i DC för att äta lunch tillsammans med min värdpappa och stora C som har haft simtävling hela helgen.

Likes

Comments

Just nu sitter jag här i min värdmammas föräldrars hus i New Jersey. Vi åkte vid 10 tiden för lilla C fotbolls match blev inställd pga att det regna. Min värdmamma lämnade in kläder på kemtvätt osen åkte vi köpte dunkin donuts så vi hade det med oss på vår resa. Vi stannande i Delaware och åt lunch. Har ingen hemlängtan men ofta så tänker jag på min familj där hemma. Så alla där hemma jag saknar er så mycket och hoppas ni mår bra. Längtar tills november för då kommer mamma och pappa och de stannar i några dagar!!

Likes

Comments

​Äntligen fredag, idag var alla lediga ifrån skolan så vi åkte till en jätte stor lekpark som ligger på gränsen mellan Maryland och Virginia. Området runt om kring där hade jätte stora hus, vi alla satt typ och gapade när vi körde förbi husen. Efter ett tag så tröttnade äldsta så vi åkte till Tysons för kika lite och lunch. Innan vi åkte hem var hemma i en kvart för sedan hämta upp min värdpappa vid metron. Jag har inget planerat ännu ikväll kanske ska på bio med dom 2 äldsta barnen men vi får se. 

Likes

Comments