Hej på er,

igår bloggade jag inte eftersom jag kände mig lite hängig och halvsov från 20:00-22:00 och sen somnade jag. Jag håller nog på att bli sjuk men jag hoppas att jag inte blir det för jag har en presentation imorgon i Svenska så det skulle inte vara så bra om jag var sjuk...

Jag har spenderat min hela söndag med att titta på "How i met your mother" och "New girl" och läst "Down the rabbit hole". Jag älskar New Girl, det är den bästa serien som finns och jag har tittat om den för många gånger, farligt många gånger... Hehe... Min favorit karaktär är Winston, vem älskar inte Winston?

Snart ska jag äta middag och sen har jag tänkt att jag ska ta ett bad med Snow White badbomben från Lush, mata och rasta hamstrarna och öva på min presentation till imorgon och kanske lägga fram kläder till imorgon. Intressantare blir det inte.

Jag hoppas att jag inte blir sjuk så att jag kan gå till skolan imorgon. :)


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej hopp,

jag tänkte att jag skulle starta upp den här bloggen igen. Jag har raderat alla gamla inlägg så jag startar om den här bloggen på nytt.

Först kan jag väl börja med att presentera mig själv, jag är en tjej som brinner för djur och för deras rättigheter. Djur är väldigt viktiga för mig och är en väldigt, väldigt stor del av mitt liv. Dom senaste åren har jag börjat intressera mig för djurs rättigheter och liknande och är nu väldigt insatt i ämnet. Jag är en "sån" person som vill göra så mycket men vet inte riktigt hur, det liksom tar stopp. Det kan bero på att jag är så ung som jag känner att jag inte kan ändra något men det är ju helt fel, det är klart att jag kan. Ett exempel var när jag var på djuraffären för att köpa hamsterfoder åt mina fyra hamstrar och såg en kanin i sin pytteytte bur med en träbro, vattenskål och vattenflaska springandes i cirklar runt, runt. Jag fick ont i magen och gick hem och planerade hur jag skulle göra för att kaninen skulle kunna bo i mitt rum (mitt rum är iallafall bättre än den där hemska buren). Jag gick tillbaka till djuraffären och kollade om han fortfarande var kvar, det var han, men precis när jag skulle gå därifrån kom det en familj in och sa till kassörskan att dom skulle vilja köpa en kanin och han var den ända kvar så jag tror faktiskt att dom köpte honom. De gjorde mig jätteglad eftersom att man såg att han inte mådde bra. Och jag är väldigt glad att jag har föräldrar som förstår mig och varför jag vill rädda en massa djur som gick med på att jag kunde få "rädda" den där kaninen. Men jag förstår att kanske inte alla har föräldrar som vill ha så många djur eller några djur alls i hemmet men det finns ändå saker som man kan göra för att göra livet lättare för djur som har det svårt. Var jag vill komma är att jag har en stor passion för djur och vill göra livet bra för så många djur jag bara kan men det är så klart svårt, men jag gör så gott jag kan. :)

Jag gör mitt bästa i skolan och jag satsar på så bra betyd som möjligt för att ha så stor chans att komma in på naturvetenskapliga programmet på gymnasiet sen så att jag kan utbilda mig till veterinär eller liknande senare i livet. Jag vill också ha höga betyg för att kunna bli något som har djurinriktning utomlands (om den meningen makes sense), till exempel djurvolontär eller liknande.

Hoppas den "presentationen" om mig själv räckte. ;)

XOXO

Likes

Comments