View tracker

Igår besökte vi en butik vid namn Hundens hörna. Vi blev glatt överraskade av personalens bemötande. Det är en liten butik som har det nödvändiga (ej överdrivet mycket av allt) och de har dessutom ett litet hunddagis.

Vi handlade en reflexsele, svart koppel med reflex, ett gosedjur och bajspåsar (fanns med lavendeldoft, hur coolt?!). Passade även på att klippa mina klor. Vanligtvis är detta ett helvete men det gick hur bra som helst, här kommer jag klippa mina klor framöver!!

Pugs and kisses 💋

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ja vad ska man säga, mer chill framför tv:n sätter minst sagt sina spår.. Men vad gör väl det 😉🤗

Pugs and kisses 💋

Likes

Comments

View tracker

Denna fredag kommer spenderas hemma i soffan med matte och husse, för vem vill vara ute i regnet. Hoppas det blir bättre väder redan imorgon så jag kan gå på en mopsträff!

Dagar som denna längtar jag tillbaka till hösten och de fina löven! 🍁🍂🍁


​Pugs and kisses 💋

Likes

Comments

Godmorgon! Idag blir det mest soffhäng för min del, det är super slaskigt ute på vägarna och jag vill inte smutsa ner mig allt för mycket i onödan. Det kanske blir en skogspromenad senare idag, där brukar snön hålla sig kvar!

Iallafall, det är redan torsdag och imorgon är det fredag. Undra om jag får någon extra mumsigt fredagsben då... 💭 Hoppas!!

Gääässsp, ska återgå till sängen en stund till.


​Pugs and kisses 💋

Likes

Comments

OM jag är lycklig att snön är här!?! Äntligen slipper jag traska omkring i slasket och får istället leka i snön och jaga snöbollar! ☃❄️

​Pugs and kisses 💋

Likes

Comments