Idag är det skola igen! Nya tag helt enkelt igår var det ridning och jag hade så ont i svanskotan att jag typ ville hoppa av ;) Hursomhelst så har jag längtat till skolan (förmodligen är jag den enda i min skola som gjort det haha) och det ska bli roligt att träffa all personer i skolan igen senast så dansade vi runt en gran med hela skolan och 6-orna fick sina betyg. Hejdå ses imorgon kl.8:00!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej igen! Idag är det nog bara en vanlig dag men jag är sjuuuukt trött. På torsdag börjar skolan igen och jag e faktiskt ganska taggad. Har även börjat prata med några som ska till Isle Of Wight i sommar så det känns jättebra. Jag ska städa lite och chilla & kanske hämta en kasse ved. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag men ja. Jag ska försöka skriva inläggen dagen innan och så läggs de upp aoutomatiskt på så sätt får jag mer tid och sånt om jag inte skulle hinna en dag så kommer det ändå ett inlägg. Jaja jag gör som sagt detta för min egen skull för att jag tycker det är kul men man blir ju alltid glad av någon som lämnar en kommentar:)
Men ni ska jag vila städa och lägga in i kaminen så vi hörs imorgon kl.8.00 igen!

Likes

Comments

Hej! I förrgår fick blev det bestämt att jag ska på språkresa till Isle Of Wight i England. Eftersom jag ör super intresserad av språk så är detta perfekt hoppas jag. Jag kommer åka själv i 3 veckor och bo hos en värdfamilj. Jag reser den 10 Juli och det ska bli så kul. Hoppas på nya äventyr att kunna berätta om hemma och skriva om här.
Min kompis undrade hur det kom sig att jag skulle på språkresa och det tänkte jag berätta. Det är såhär att jag och min mamma pratade om att jag skulle bli utbytes stunden i U.S.A när jag blir 14 år och då föreslog mamma att jag skulle testa på språkresa innan dess så vi pratade ett tag och sedan bestämde vi att jag skulle åka till Isle Of Wight i 3 veckor och bo hos en Engelsk värdfamilj vilket är det bästa för att då kan man uppleva kulturen mer och se hur en Engelsk familj lever och sånt det ska bli jätte spännande och jag längtar väldigt mycket.

Likes

Comments

Hej! Vad kul att du hittat hit hoppas du vill läsa här ibland. Jag gör bloggen för min egen skull men du får gjärna följa min blogg ändå. Jag kommer berätta lite om saker som händer detta året men det kommer med tiden, jag ör inte den bästa skrivaren men jag gillar det verkligen denna blogg kommer vara en blogg genom mitt liv o både up and downs lämna gjärna en kommentar om du hittat hit så blir jag glad hoppas just du kommer vilja fortsätta läsa min blogg. Detta var ett väldigt kort inlägg men det kommer fler både långa och korta aja hejdå!

Likes

Comments