Jag vet inte riktigt vad som har hänt. Jag känner inte riktigt igen mig själv nu.
Jag har alltid sett mig själv som självständig, sure har fuckat ur med pengar utan att fatta varför men det fick ju sin förklaring i vintras. Då har jag behövt hjälp och jag behövde hjälp när jag blev inlagd, det är sant. 
Förutom detta så har jag, enligt mig, alltid varit en sån som tar hand om mig själv och hanterar allt på egen hand, mycket för att jag alltid känt att jag är ivägen. Jag har aldrig riktigt varit rådd, visst har social fobi och panikångest men det är inte den sortens rädd jag menar. Den rädslan jag menar är ungefär den man känner när man har sett en skräckfilm och hör ett konstigt ljud. Gud vad svårt det är att beskriva en känsla.
Jag har blivit rädd. För vad vet jag inte. Jag är så jävla rädd hela tiden. Men jag kan inte sätta ord på vad. Det är inte så att jag tror att någon är ute efter mig. (Blev precis rädd för gardinen bredvid mig, den är inte direkt ny så vet inte varför, har hängt där dom 7 timmar jag suttit framför datorn).
En rädsla för att.. Ja vadå? Det närmaste jag kan beskriva det som är en, Hur kan det vara så svårt att förklara?
Jag är rädd att något ska vara ute efter mig och att jag ska se, eller höra, någonting som avslöjar vad det än är, så att jag vet om det. Typ så men ändå inte riktigt. (Nu hör jag ljud från vänster sida och måste stå emot för att inte slänga skrämda blickar åt det hållet. Det är riktiga ljud, inget som bara är i huvet). Usch, allt det här låter så jävla dumt.​
Jag är bara så otroligt trött på att vara rädd nu. 


 

Likes

Comments

såhär kan det väll se ut ett tag, inget fancy men det är bra nog i alla fall.

Första dagen på det nya året, har inga nyårslöften utan hoppas bara på att 2016 innehåller mindre drama än 2015. Firade in det nya året med nära vänner och trots att det inte blev utgång som jag planerade var det helt klart värt. Så makalöst mysigt att sitta och slappna av med något spel och bara prata!

har samlat ihop lite bilder, de föreställer varje hårfärgsbyte jag gjort under det gångna året. Sammanlagt blir det 17 byten, inte konstigt att det gick av i våras! haha

Likes

Comments