Missa inte min härliga tävling på Instagram!
Du har nu chansen att vinna ett personligt halsband värde 139:-
Busenkla regler sen är det klart! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

En vacker nyhet hos Bellassmycken!
Nu kan jag äntligen erbjuda det mest personliga berlocker som finns, jag gör de från grunden själv så ramen går också att få välja om man så önskar.
Priset med dessa berlocker på ditt armband/halsband kommer att vara ett par kronor dyrare eftersom att detta innebär mer material kostnad för mig. Skillnaden är inte stor, men värt att veta. :)

Just detta halsband kostar 139:- inkl frakt.

Likes

Comments

Här kommer en bild på hur halsbandet Engla kan se ut. Det är dock valfria färger och budskapsring som gäller.
Kedjan är 75 cm eller längre, det bestämmer du. Man trär halsbandet enkelt över huvudet, därför bör det inte vara för kort. :)
Detta halsband kostar 150:- inkl frakt.

I julas blev det här en väldigt uppskattad present på många håll. Beställningarna var många! Kombinationen har jag klurat på själv så det var jätte roligt att se. :)

Likes

Comments

Jag tänkte att jag skulle lägga upp en prislista härinne.
Alla priser är inklusive frakt.

Dubbelarmband:
2 längder inkl en berlock 130:-
3 längder inkl en berlock 170:-
4 längder inkl en berlock 210:-
+ 5:- vid fler berlocker.

Enkelarmband vuxen:
Text + pärlor 60:-
Text + pärlor + berlock 65:-
+ 5:- vid fler berlocker

Enkelarmband barn:
Text + pärlor 50:-
Text + pärlor + berlock 55:-
+ 5:- vid fler berlocker

Halsband:
Halsbandet Engla 150:-
Silver kulkedja 75 cm eller längre, med valfri budskapsring och handgjord ängel i valfri färg hängandes i budskapsringen.

Prislistan kommer att uppdateras allt eftersom att fler produkter kommer in. :)

Likes

Comments

Välkomna hit får jag väl börja med att säga! :)
Bloggen är under uppbyggnad och jag kommer att försöka få in allting som behövs så fort som möjligt.
Bloggen är alltså tänkt att ha både för att ni lätt ska kunna hitta information om allt ni vill veta innan ni beställer, men ni får självklart ställa er fråga direkt till mig också.
Det kommer också att dyka upp erbjudanden härinne och inspirations bilder på allt fint som blir beställt, men dock inte på allt och lika ofta som på instagram. Det är alltså därinne jag kommer att lägga upp alla bilderna samt tävlingar.
Men kanske dyker det upp någon tävling här också! :)
Instagram: @bellassmycken


Bilderna ägs utav mig och det är absolut förbjudet att använda mina bilder utan min tillåtelse.
Vänligen skicka en kommentar eller maila till bellassmycken@hotmail.com om Ni är intresserade av att använda mina bilder. :)

Likes

Comments

Jag började på riktigt förra året med smyckestillverkning. Men intresset har alltid funnits där och jag har alltid varit väldigt kreativ.
När min son var liten bebis kliade det i alla fall väldigt mycket i fingrarna, så jag beställde hem material och satte igång. Jag valde sedan att göra ett instagram konto och det har verkligen varit ett rätt val. Så mycket inspiration jag fått av beställningarna!

För ett tag sedan hamnade jag i en kris i mitt privatliv. Jag har valt att inte gå in på vad det handlade om, eftersom att det inte har någonting med detta att göra.
Men det var jobbigt, och det slet på hela familjen och vi hade mycket att bearbeta, och har väl fortfarande men det blir lättare för varje dag.
Självklart halkade man då efter, sånt händer. Jag menar normalt sett sitter jag varje kväll och går igenom beställningar, paketerar och en gång i veckan skickar jag iväg allting. Detta kräver mycket fokus, så när det plötsligt händer saker i privatlivet och man har ett barn på knappt ett år hemma, så blir det svårt. För omkring två veckor sedan blev jag tvungen att ta en paus, vara ledig några dagar. Det blev väl för mycket.

Nu är dock allting bra igen, men tyvärr kan jag ju inte bara knäppa med fingrarna så är beställningarna klara. Jag har redan börjat beta av och där är flera stycken färdiga nu, och fortsättning följer. Men det tar givetvis lite tid för mig att hinna ikapp det jag halkat efter med. :)
Därför tar jag inte emot fler beställningar förens jag går ut med ett meddelande att det är fritt fram. Detta för att jag ska kunna fokusera på dom jag redan har, så kunderna slipper vänta mer.
Samtidigt håller jag på att klura på roliga nyheter, men inom en vecka beräknar jag kunna öppna upp allt och även presentera nyheterna.

Likes

Comments