V. 41

Denna vecka har jag först och främst valt låt till mitt sång uppspel vecka 47, det börjar bli väldigt många konserter som jag ska va med på nu men det är väl lika bra så utsätter jag mig för allt på en gång haha. Jag skall göra om Without you med Avicii till en mer rockig balad istället för house, ska bli jätte kul, har även valt ut musiker till detta projekt. Detta projekt ska bli otroligt lärorikt men det är extra läskigt då jag inte har något att följa. Har lixom inget rätt och fel hur jag ska sjunga och göra utan allt det ska jag skapa själv. För mig och Kassandra har vi inte kommit jättelångt i Everglow, hon måste lära sig pianot innan vi kan öva och sånt tar ju lite tid. Vi är i alla fall otroligt taggade. Den här veckan har jag även tagit mycket mer plats i min ansambel, jag sjunger utan att tveka och det är en helt OTROLIG känsla då jag aldrig gjort något liknande. Det är verkligen inte så läskigt som jag har trott, i och för sig är vi bara några få personer men för mig är det ett jättestort seg då jag i ettan och tvåan stod tyst och inte vågade ta en enda ton. Det är så kul och sången går mycket bättre när jag vågar. Resten av den här veckan ska jag planera hur och vad jag ska redovisa vecka 34 samt hur jag skall lösa det faktum att vi skall ha lämnat in allt vecka 46 men de flesta uppspelen är vecka 47 eller senare. Mycket tänk och mindre göra den kommande veckan helt enkelt!
Såhär känner jag när jag ställer mig på scen. Som att allt jag gör kommer avgöra hela min framtid och vad alla som tittar någonsin kommer tycka om mig. Som en massa monster som sitter och dömmer mig. Jag vill inte känna så längre. Jag ska bli av med detta. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

V. 39

Den här veckan har jag tyvärr inte lyckats jobba så mycket på mitt gymnasiearbete. Har haft otroligt mycket att göra och därför har jag behövt prioritera och då jag ligger bra till med mitt gymnasiearbete så satte jag inte det först.

Idag bestämde jag mig för att jag ska vara med på öppen scen v.45, mitt mål är att nästa vecka bestämma låt, hitta ett band och anmäla mig. Jätte läskigt men otroligt bra att utsätta mig själv för det. Funderar på att filma detta och låta det vara min slutpresentation på projektet då det känns otroligt hemskt att behöva stå och sjunga i ett litet klassrum framför min klass som slutprojekt, det är mycket läskigare än att stå för en lite större publik där man inte känner alla. Vi får se hur jag gör eller om jag väljer att utföra båda. Ska även fundera på det nästa vecka.

V. 40

Jag har precis varit och anmält mig till öppen scen! Jag och min vän ska köra Everglow med Coldplay, endast piano och min sång. Sjukt nervöst och läskigt, känns så naket att bara sjunga till ett piano men det här är ett av mina största mål under mitt gymnasiearbete. Att våga uppträda. Jag valde att ha en nedtonad akt där min sång hörs istället för att ha ett helt band. Mycket läskigare men om jag klarar det blir jag otroligt stolt över mig själv. Den här veckan har jag blivit lite sjuk och har därför inte kunnat sjunga eller utföra någon av mina utmaningar men nu kör vi öppen scen!


​Såhär ska det se ut när jag har öppen scen

Likes

Comments

Igår var jag på bar med min vän Kassandra, vi upptäckte när vi kom dit att dom hade karaoke och bestämde oss då för att sjunga! Vi sjöng Another one Bites the Dust och Take a chance on me. Har några små videos från baren men lyckas inte föra över dom så uppdaterar detta inlägg igen sen när jag lyckats lista ut hur jag ska göra! 

Likes

Comments

V. 37 Den här veckan skrev jag klart min tidsplanering, det blev mycket tydligare för mig då om hur mycket tid jag har på mig och vad jag måste lyckas med på den korta tiden. Ca 12 veckor är inte så lång tid att komma över en scenskräck man har haft hela livet men jag ska göra mitt bästa. Jag satte ut dom flesta av mina mål, väldigt tuffa allihopa men ska försöka klara så mycket som möjligt,

V. 38 Den här veckan sjöng jag karaoke med min kompis på en bar. Detta kan låta som en jätte vardaglig sak för dom flesta men för mig var det en otrolig utmaning. Min kompis var med och sjöng så man kan säga att jag på så sätt sjungit framför henne samt att jag har börjat nynna och små sjunga runt mina närmsta kompisar och familj. Något jag ALDRIG vågat göra förut. Även om jag inte hördes så mycket under karaoken då min kompis tog i stenhårt så var det ändå en utmaning att stå där framför alla. Det var otroligt kul! Har insett att jag har tappat lite utav min sångteknik under sommaren, och för att våga sjunga framför folk måste jag ha all sångteknik jag kan. Jag har på grund av detta börjat jobba mer på tekniken igen och försöker öva hemma trots att mina föräldrar är hemma. Jag skulle anse att veckans utmaning är lyckad! Har den här veckan även skrivit några blogginlägg där jag berättat vad jag har gjort.


Likes

Comments

V. 34 Vecka 34 gjorde jag inte så mycket på mitt gymnasiearbete, hade precis börjat skolan och det var många nya intryck och mycket som hände. fick höra om och om igen om att jag behövde börja planera både livenight och gymnasiearbetet och detta gjorde mig bara stressad och gav mig mer idetorka än vad jag redan hadde.


V. 35 Den här veckan satte jag mig ner och bestämde mig för att komma fram till vad jag skulle göra för arbete och hur jag skulle genomföra det. Jag gjorde som en workshop då jag satte mig ner och gick igenom alla olika idéer jag skulle kunna tänka mig att göra, hade väldigt många idéer men alla var ganska orimliga eller för krångliga för att genomföra. Det enda jag visste var att jag ville göra mitt gymnasiearbete själv då jag arbetar bäst ensam. Jag kom fram till min ide, att bli av med min scenskräck. Det kändes som att det var på tiden och det skulle bli ett intressant gymnasiearbete att genomföra som skulle kunna hjälpa både mig och andra. När jag hade kommit fram till en ide började jag fundera på hur jag skulle genomföra denna ide. Jag hade många olika idéer men kom fram till att jag igenom en blogg och videos på youtube ska dokumentera min resa och komma framåt igenom att utmana mig själv.


V. 36 Den här veckan skapade jag min blogg, döpte och designade den. För mig är det viktigt att bloggen är fint designad och speglar mig då jag kommer känna mig bekvämare med att publicera saker då. Gick fram och tillbaka mellan olika designer och portaler och kom tillslut fram till att blogga på http://nouw.com/bellasresadeluxe

Den här veckan började jag även skriva min tidsplanering och sätta ut mina första utmaningar.


Likes

Comments