V. 34 Vecka 34 gjorde jag inte så mycket på mitt gymnasiearbete, hade precis börjat skolan och det var många nya intryck och mycket som hände. fick höra om och om igen om att jag behövde börja planera både livenight och gymnasiearbetet och detta gjorde mig bara stressad och gav mig mer idetorka än vad jag redan hadde.


V. 35 Den här veckan satte jag mig ner och bestämde mig för att komma fram till vad jag skulle göra för arbete och hur jag skulle genomföra det. Jag gjorde som en workshop då jag satte mig ner och gick igenom alla olika idéer jag skulle kunna tänka mig att göra, hade väldigt många idéer men alla var ganska orimliga eller för krångliga för att genomföra. Det enda jag visste var att jag ville göra mitt gymnasiearbete själv då jag arbetar bäst ensam. Jag kom fram till min ide, att bli av med min scenskräck. Det kändes som att det var på tiden och det skulle bli ett intressant gymnasiearbete att genomföra som skulle kunna hjälpa både mig och andra. När jag hade kommit fram till en ide började jag fundera på hur jag skulle genomföra denna ide. Jag hade många olika idéer men kom fram till att jag igenom en blogg och videos på youtube ska dokumentera min resa och komma framåt igenom att utmana mig själv.


V. 36 Den här veckan skapade jag min blogg, döpte och designade den. För mig är det viktigt att bloggen är fint designad och speglar mig då jag kommer känna mig bekvämare med att publicera saker då. Gick fram och tillbaka mellan olika designer och portaler och kom tillslut fram till att blogga på http://nouw.com/bellasresadeluxe

Den här veckan började jag även skriva min tidsplanering och sätta ut mina första utmaningar.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments