Silfra, Vardag, Tävling

Hejsan hejsan!

Några dagar sedan jag skrev här men men, tänkte uppdatera er lite om vad som har hänt sedan sist. Igår var det valborg och jag hade verkligen en bra dag. Först upp till Hunnebostrand och sommarstugan för att fira farfar som fyllde 70. <3 Älskar verkligen västkusten, bästa stället på jorden. Sedan skyndade jag mig hem till Almis för att fixa oss och sedan åkte vi till en kompis. Blev en bra dag trots att den inte innehöll så mycket hästar.

Och nu till lite tråkigare nyheter. I helgen var det dags för VSM och jag hade verkligen sett fram emot detta. Men allt som kunde gå fel gick fel om man säger så. I fredags var det uttagning i V1 och på framridningen var hon bitvis jättefin! Hon har varit så himla mjuk och lös i kroppen, helt underbar att träna. Men vi lämnade all energi och allt samarbete i collecting ring och på banan connectade vi inte alls. Den korta tölten var k-a-t-a-s-t-r-o-f och inget av det andra flöt på bra. Det bästa med visningen var helt klart övergångarna. Men men. 5.67 och nya tag till tölten trodde jag.

Men i hagen 07.30 i lördags innan vi skulle lasta och åka märkte vi att hon var svullen i ett framben. Det var som en "knöl" på ena frambenet. Även om hon inte var halt så ville vi absolut inte riskera något utan stannade hemma och strök oss från T1:an. Jättetråkigt och helgen blev inte precis som jag tänkt, hoppas bara att det inte är något allvarligt..

Igår och idag har "knölen" lagt sig men hon är fortfarande svullen i benet.. Inte halt så vi vet inte alls vad det kan vara. Men vi avvaktar några dagar och så får vi se. Idag fick hon iallafall komma in och bli borstad i typ två timmar samt så delade jag manen på henne. Därefter blev det en kort promenad på asfalten och så fick hon beta. Lycklig häst iallafall.<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon!
Idag har jag studiedag men inte en så kul sådan. Var uppe halv sju imorse och drog ut en tand :-) Very very fun and nice.

Får se vad som händer idag, får egentligen inte anstränga mig fysiskt så lär nog inte bli någon ridning idag. Men vi får se om det blir bättre lite senare. Sedan har jag även en del plugg att ta tag i så yes yes, vi höres. Hoppas ni får en finfin dag!

Likes

Comments

Silfra

Hejsan hejsan!

Vad kul att du hittat hit. ;-) Izabella heter jag och jag är en sjuttonårig tjej bosatt några mil söder om Göteborg. Går första året på naturvetenskapsprogramet och har för tillfället tre islandshästar hemma, så det blir en hel del tid spenderad i stallet vilket ni kommer att få följa här. Tillsammans med mitt fyrgångsto Silfra från Rosendal tävlar och tränar jag aktivt med målet i år på SM i Eskilstuna, vilket ni självklart kommer att få följa här.

Förutom Silfra har vi två valacker, Mökkvi från Ekdala gård och Bergur. Mökkvi är min mammas häst och Bergur ägs inte utav oss utan honom har vi just nu och planen med honom är att tävla och lite sånt där, superkul!

Hoppas ni kommer att trivas, massa pussar och kramar!

Likes

Comments