Vardag

Godmorgon!
Idag har jag studiedag men inte en så kul sådan. Var uppe halv sju imorse och drog ut en tand :-) Very very fun and nice.

Får se vad som händer idag, får egentligen inte anstränga mig fysiskt så lär nog inte bli någon ridning idag. Men vi får se om det blir bättre lite senare. Sedan har jag även en del plugg att ta tag i så yes yes, vi höres. Hoppas ni får en finfin dag!

Likes

Comments

Silfra

Hejsan hejsan!

Vad kul att du hittat hit. ;-) Izabella heter jag och jag är en sjuttonårig tjej bosatt några mil söder om Göteborg. Går första året på naturvetenskapsprogramet och har för tillfället tre islandshästar hemma, så det blir en hel del tid spenderad i stallet vilket ni kommer att få följa här. Tillsammans med mitt fyrgångsto Silfra från Rosendal tävlar och tränar jag aktivt med målet i år på SM i Eskilstuna, vilket ni självklart kommer att få följa här. Förutom SM planerar vi även att åka på SM i geidingekeppni och eventuellt lag-SM, så om allt går som det ska blir det nog en kul sommar!

Förutom Silfra har vi två valacker, Mökkvi från Ekdala gård och Bergur. Mökkvi är min mammas häst och Bergur ägs inte utav oss utan honom har vi just nu och planen med honom är att tävla och lite sånt där, superkul!

Hoppas ni kommer att trivas, massa pussar och kramar!

Likes

Comments