Header

​Idag är det snö och grått överallt. Känner mest att jag skulle vilja hoppa på första bästa plan till lite varmare breddgrader. Idag händer inte jättemycket, har skickat in en uppgift till skolan och väntar mest på att Herman ska sluta jobbet. Ikväll blir det myskväll eftersom jag jobbar både lördag och söndag. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hoppas ni alla fick en fin jul! Vi firade hos farmor & farfar tillsammans med två av kusinerna och deras familj. Var så himla mysigt och jag är nöjd med julafton. Vi kom hem runt midnatt och tog därför lite sovmorgon idag, välbehövligt. Idag ska mormor som fyller 60 år firas tillsammans med ett andra julfirande med bara familjen och henne hos oss. 

Likes

Comments

Här är lite bilder på vårt nya skrivbord i hallen vilket är stället vi renoverade nyligen. Var dåligt ljus så gick inte fånga så bra men hoppas ni fattar ungefär hur det ser ut. Älskar verkligen kaktusen i krukan från IKEA och min marshallhögtalare jag fick i studentpresent. Så nöjd med resultatet och så nöjd med att ha en plats att plugga vid och bara sitta med datorn.

Likes

Comments

Så här ser rasten ut idag. Sitter och kollar Youtube och bloggar lite innan nästa föreläsning. Varit i skolan sedan 9 och slutar vid 16, lagom trött men riktigt intressant!

Efter skolan är planen träning och att planera inför fotouppgiften som ska göras imorgon.

Likes

Comments

​Måndag igen och faktiskt riktigt taggad på en ny vecka. Idag började vi ny kurs som är bild och form vilket innebär att vi ska hålla på med systemkamera, photoshop och indesign!! Verkar så roligt och är så lärorikt eftersom jag även gillar att hålla på med detta på fritiden. Nu har jag precis kommit hem ifrån ett träningspass och landat i soffan. Väntar på Herman som spelar in studentradio och sedan blir det läggdags då vi börjar tidigt imorgon. 

Likes

Comments

Hej på er! Länge sedan jag postade något här, men är sämst på rutiner. Tänkte i alla fall lägga upp ett inlägg nu när jag faktiskt har en gnutta motivation. 
Idag är det fredag, tentafredag. Slutade med självförtroende på botten. Tänker inte ens försöka tänka på tentan för gjort är ju gjort som man säger ;) Efter tentan drog vi till dollarstore vilket var lite roligare och nu ikväll blir det riktigt tacomys. Jobbar både lördag och söndag vilket känns sådär när man är helt slut i huvudet men blir alltid roligare när man väl är där och dessutom extra roligt när lönen trillar in på kontot. 

Likes

Comments

Hemma efter välbehövlig vecka på Sicilien, vet inte riktigt hur det känns men aja. Drunknar i tentaplugg inför fredagen och är så stressad över det och vet inte alls hur mycket jag ska göra? Idag ska jag dock på utvecklingssamtal på jobbet en sväng vid tre och sedan hem och plugga ännu mer. Den här veckan har varit riktigt tråkig men på fredag ska vi hem till familjen vilket ska bli mysigt i alla fall!

Likes

Comments

vaxremsor & en hårmask till mitt torra och slitna hår

En browpomade ifrån Ardell jag velat testa & en penna som liknar "Brow Wiz" fast ifrån Maybelline

Detta är mina senaste inköp som jag tänkte visa upp. Så välbehövliga var dem, speciellt hårmasken då jag fått så torrt hår över sommaren. Dessutom tänker jag försöka få det i så gott skick som möjligt innan vi sticker till Italien om lite mer än en vecka då det lär slitas en del där. Brynprodukterna är lite "dupes" på Anastasia Bevery Hills men känner inte riktigt att jag har 500 kronor att lägga på två brynprodukter. Dessa två kostade cirka 200 tillsammans vilket jag verkligen tycker är rimligt.

Likes

Comments

Kolla en hur fint halsband jag köpt?! Hittade det på Etsy där det var en tjej ifrån Storbritannien som gjorde dessa själv. Har det nu som vardagssmycke och diggar det verkligen! Feminismen är verkligen ett viktigt ämne för mig och därför känns det fint att få bära med mig den som ett smycke runt halsen också!

Likes

Comments

Dålig bild men det var allt jag fick ihop idag ;)
Idag var vi i skolan två-tre timmar på en föreläsning vilket var så kul! Han som föreläste idag var så duktig och ser fram emot fler föreläsningar med honom. Vädret är fortfarande så dåligt men tog mig ändå ut på en timmes promenad i regnet imorse så klapp på axeln för det i alla fall.

Nu ska vi snart äta lite hamburgare som Herman lagar och bara ta det soft!

Likes

Comments