Header

Blev en lugn dag i skolan idag då vi haft en dag i studion. Detta på grund av att vårt monologarbete vi haft i teaterkurserna börjar gå mot sitt slut och idag har vi blivit filmade. För mig gick det helt okej och nu sitter jag och väntar på möte med elevkåren och efter det blir det pluggkväll. Hinns det med blir det även gym ikväll!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Efter ännu en väldigt händelserik vecka behövdes en lugn helg. Så i helgen har jag och Herman bara tagit det lugnt hemma hos mig och idag avslutade vi det hela med ett spabesök för att dämpa söndagsångesten.
Har bara hängt i olika bassänger, varma källor och bara njutit till fullo. 
Nu är jag redo för sista veckan innan lov & på tisdag ska jag även testträna med ett innebandylag då jag är så sugen på att börja spela igen, woho! 

Likes

Comments

​Sitter i skolan och arbetar med svenskan nu, en uppgift som faktiskt är okej och ganska rolig.
Idag går jag bara till runt två också vilket känns skönt då jag & Herman ikväll åker hem till mig och det ändå är en resa på nästan två timmar. Ska verkligen bara ta det lugnt hemma i helgen, inget speciellt inplanerat med andra ord. Men nu ska jag fortsätta plugga, hörs under kvällen! 

Likes

Comments

två senaste ifrån instagram

​Så var det återigen måndag och jag är så trött. Nu är skolan verkligen igång igen och jag är så stressad över allt just nu, det är alla vanliga ämnen och så gymnasiearbete på det. Är verkligen en sån person som stressar upp mig lätt vilket är en dålig egenskap jag har men har köpt en kalender nu så förhoppningsvis kan jag få mer koll på allt! 

Likes

Comments

Visst är mitt nya mobilskal ifrån iDEAL så snyggt, älskar verkligen mönstret! Hittade det inne på Gekås när jag var där igår för endast 99:- vilket är värsta kapet med tanke på att de brukar kosta runt 249-299:- Så nu är jag nöjd & har snyggaste telefonen också! 

Likes

Comments

​Saknar redan sommaren, men försöker ändå se lite positivt på hösten som är på väg. Spendera halva dagen i sängen, dricka varm choklad och gosa ner sig i stora tröjor låter faktiskt inte helt fel. 
Hade tänkt packa ner lite från höstgarderoben i resväskan inför London på onsdag men nu ser det ut som det bjuds på mellan 24 och 26 grader och sol de flesta dagarna, så vi får se hmm...

Likes

Comments

I fredags var det äntligen min tur att ta körkort bara fyra dagar efter min födelsedag! Klarade både teorin och själva körningen på första försöket vilket var så skönt!
Efter skolan hämtade jag pojkvännens bil och körde runt haha, sån sjuk känsla!!
Igår firade vi bästa evelina som fyllde 18 och idag jobbar jag mellan 12 och 20 men det går!

Likes

Comments

Idag blir jag myndig och det är sjukaste känslan, känns som igår när man gick och sa att det var tre år kvar liksom. Är så glad över att jag blivit firad av både släkt & vänner i helgen och ikväll väntar ytterligare lite firande men då hos min pojkvän <3. 
Har fått så mycket fina presenter och köpte även ytterligare en till mig själv igår, men ska filma en sådan video nu i veckan så håll koll på det! Kram.

Likes

Comments

​så här vill jag klä mig i höst/vinter, neutrala färger och lager på lager! 
Är så taggad på London om en och en halv vecka så jag äntligen får shoppa massa nytt till garderoben.
Vi hörs senare, antingen innan mitt kalas för släkten eller efter allt ihop, kram!

Likes

Comments

På måndag är det äntligen dags för lilla mig att fylla 18 och jag ser så mycket fram emot det. Speciellt ser jag fram emot körkortet och det börjar verkligen närma sig uppskrivning och uppkörning (panik!!). 
Imorgon så kommer släkten hem till oss och jag ska få fira tillsammans med dem och äta bästa tårtan som mamma bakat <33 Sedan kommer mina kompisar på lördag och jag längtar så mycket efter att träffa dem.
Alltså hör ni ens hur bra helgen kommer bli, lovar att fota massor!! 

Likes

Comments