Header
View tracker

Har under de senaste veckan fått återkommande frågor från släkt och vänner vad jag önskar mig i julklapp och har inte haft något bra svar men med lite vidare eftertanke har jag nu hittat ett par saker som jag tror hade fallit mig i smaken. Då jag under den senaste perioden haft lite problem med huden efter att haft en period med bra hud känner jag att det snart kan vara dags att införskaffa sig lite hudvårdsprodukter, och vad passar då bättre än att önska sig det i julklapp?

Har tidigare hört mycket bra om Dermalogica på flertalet bloggar och youtubekanaler och har nu hittat deras produkter hos babyface.se som jag har skrivit det här inlägget med och som dessutom hade bra pris på produkterna.

Är nu sugen på att testa deras ”Clear Start” serie som ska rikta sig mot just ungdomar med blemmor och kvisslor vilket jag och många andra i min ålder har problem med.
Eftersom jag också är ganska ny på deras produkter tror jag att det blir ett kit med flertalet produkter från just ”Clear Start” serien får bli det jag skriver upp på min önskelista!


Har ni tidigare provat produkter ifrån Dermalogica? Lämna gärna en kommentar och berätta vad du tyckte och om ni har några tips på produkter jag borde testa!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag vet att jag är cirka sämst på att uppdatera men nu är jag tillbaka! Har haft så mycket att göra med skolan, elevkåren & innebandyn att jag inte haft tid med cirka någonting. Dessutom driver jag UF som jag verkligen vill få igång nu vilket har gjort att jag valt att fokusera på det. Men nu är jag back on track, så vi hörs nog här oftare!

Likes

Comments

View tracker

Äntligen höstlov, efter en period full av stress behövdes en liten paus. Även om jag kommer spendera några timmar under lovet med skolarbete känns det rätt skönt att kunna sova ut på morgonen och vara uppe nån timme längre på kvällen. Idag har jag bara suttit inne och tagit det lugnt på ett ungefär, precis som det ska vara! Hann också fota dessa bilder i min nya klänning idag, vad tycker ni?

Likes

Comments

Blev en lugn dag i skolan idag då vi haft en dag i studion. Detta på grund av att vårt monologarbete vi haft i teaterkurserna börjar gå mot sitt slut och idag har vi blivit filmade. För mig gick det helt okej och nu sitter jag och väntar på möte med elevkåren och efter det blir det pluggkväll. Hinns det med blir det även gym ikväll!

Likes

Comments

​Efter ännu en väldigt händelserik vecka behövdes en lugn helg. Så i helgen har jag och Herman bara tagit det lugnt hemma hos mig och idag avslutade vi det hela med ett spabesök för att dämpa söndagsångesten.
Har bara hängt i olika bassänger, varma källor och bara njutit till fullo. 
Nu är jag redo för sista veckan innan lov & på tisdag ska jag även testträna med ett innebandylag då jag är så sugen på att börja spela igen, woho! 

Likes

Comments

​Sitter i skolan och arbetar med svenskan nu, en uppgift som faktiskt är okej och ganska rolig.
Idag går jag bara till runt två också vilket känns skönt då jag & Herman ikväll åker hem till mig och det ändå är en resa på nästan två timmar. Ska verkligen bara ta det lugnt hemma i helgen, inget speciellt inplanerat med andra ord. Men nu ska jag fortsätta plugga, hörs under kvällen! 

Likes

Comments

två senaste ifrån instagram

​Så var det återigen måndag och jag är så trött. Nu är skolan verkligen igång igen och jag är så stressad över allt just nu, det är alla vanliga ämnen och så gymnasiearbete på det. Är verkligen en sån person som stressar upp mig lätt vilket är en dålig egenskap jag har men har köpt en kalender nu så förhoppningsvis kan jag få mer koll på allt! 

Likes

Comments

Visst är mitt nya mobilskal ifrån iDEAL så snyggt, älskar verkligen mönstret! Hittade det inne på Gekås när jag var där igår för endast 99:- vilket är värsta kapet med tanke på att de brukar kosta runt 249-299:- Så nu är jag nöjd & har snyggaste telefonen också! 

Likes

Comments

​Saknar redan sommaren, men försöker ändå se lite positivt på hösten som är på väg. Spendera halva dagen i sängen, dricka varm choklad och gosa ner sig i stora tröjor låter faktiskt inte helt fel. 
Hade tänkt packa ner lite från höstgarderoben i resväskan inför London på onsdag men nu ser det ut som det bjuds på mellan 24 och 26 grader och sol de flesta dagarna, så vi får se hmm...

Likes

Comments

I fredags var det äntligen min tur att ta körkort bara fyra dagar efter min födelsedag! Klarade både teorin och själva körningen på första försöket vilket var så skönt!
Efter skolan hämtade jag pojkvännens bil och körde runt haha, sån sjuk känsla!!
Igår firade vi bästa evelina som fyllde 18 och idag jobbar jag mellan 12 och 20 men det går!

Likes

Comments