Better Blogging Nouw
Presentation picture
bellarolfsson
Bella, 19 år, Voxnabruk
Hej! Jag heter Bella Rolfsson och bor i en liten skithåla i hälsingland! Är 17 år, och blir 18 senare i år. Jag har kört skoter hela mitt liv, och är uppvuxen på två ställen samtidigt skulle man kunna säga. Här kommer jag att skriva allt som faller mig in! Kramar!

 

Instagram: bellarolfsson

Örebro - '' Tror att det här kan vara början på nått stort''

hejhej, tänkte bara tala om att jag lever! Ligger i husvagnen nu vid Gustavsviks camping, kom hit idag. men jag har varit i Örebro sen i söndags, med mimmi, maud, tjonckan, majsan, manne och minna. Trevlans! vi har bott i en stuga ungerfär en mil utanför stan. Vi har varit på lek och bus landet, shoppat och varit och badat på Gustavsvik, och där drog jag på mig en fet förkylning. Så klart.

Kommer nog lite bilder sen. Men nu ska jag nog lägga mig och kolla på en Film, och försöka sova vilket kommer bli svårt eftersom att tåget går alldeles utanför husvagnen och den går typ varje halv timme. Och jag kan inte andas genom näsan.

Saknar världens absolut bästa vän!

 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

God natt

Btw, så saknar jag världens bästa Jennifer 

 

hej

Halloj, har ju inte skrivit på ett tag. Men det är ju sommar lov så! fast det pissiga med det hela är att det är så otrooooligt dåligt väder!

jaja, vad har jag gjort då, jo jag har varit med Fin-Mimmi tyå hela veckan, vi har städat presley och dragit vass, dvs tjänat lite pengar! Imorgon hänger jag nog med dom till Mora och hela midsommar helgen (Fre-lör-sön) så ska jag jobba inge supa för min del! och sen på Söndag eftermiddag så åker jag till Örebro! Skulle egentligen dit nästa Torsdag med min familj men fick hänga på mimmi och dom på söndag ist så blir det som en semester! :)

skööönt! Totalt oitressant inlägg..

Bild från avslutnings kvällen

 

Sommarlov

Skrev ju inget igår men vi säger såhär, jag mådde som jag förtjäna och jag har dragit på mig en förkylning kuuuuul.
men vad hände på avslutnings kvällen då? Jo! (hahah nu låter jag som våran träslöjdslärare.höhö) jo men vi va hos Rickard nästan hela kvällen för att det regna och va poliser överallt. Dansa röven av oss och krama en massa Randoms!
en hel bra kväll helt enkelt!

Nästa helg är det midsommar och jag vet inte vad jag ska göra, vill Till Orsa men det blir väl antagligen att bara vara på Byn eller Hemma.. Nykter det här året :)

Jag lägger in bilder sen från avslutningen och kvällen, orkar inte nu. Men ska jag plugga Teori

 Bild på mig och mina fina tjejor

 

 

 

 

12 juni

Det verkligen PISS REGNAR ute,, usch. Jaja, vi halv sju drar jag mig till kyrkan och kollar när brorsan tar examen. Sista skolavslutningen för voxnabruk, skolen läggs ju ner nu i sommar.... 
 

Och sen i morgon slutar vi!! Azum avslutningen börjar 08:30, och sen drar vi nior till skolan och käkar lunch tillsammans med Mentorer osv. Och sen på kvällen blir det väl att dricka saft med fint folk :)

Låtarna vi ska köra i morgon


 

 Less

fy fan, börjar längta som en tok nu tills på Onsdag. Då slutar jag nian och jag är så jävla lycklig att jag ALDRIG mer behöver gå tillbaka till Celsius, är sjukt glad över att få slippa viss a idioter där.
Men såklart kommer man ju sakna jävligt många och jävligt mycket...

puss, Nu ska jag sova!
 

 

Gävle

For till Gävle med Jennifer idag. Hittade ett par skor till skolavslutningen, ett GNR linne (och eftersom att det finns att köpa på HM så kommer alla ha ett sånt sen fast dom inte ens vet vilka GNR är... irriterad.) och en Maiden Affisch ;) Visar kanske bilder sen, glömer alltid bort att knäppa..
Men nu ska jag kolla på film, ciao!

Saknar färgen :((


 

 

Sthlm igår

Hade en hel grym dag på Grönan med fint folk i går, allt va bra. Förutom att det var några idioter som spotta på oss från karusellerna när vi åt.... Hur lågt får man sjunka liksom?

Klockan 2 så far mamma och jobbar och Pappa och sebbe drar på campingen och då blir jag sjäääälv, och sover nog ensam hemma i natt också.. Skönt...

Bild från igår

trött Oskar på vägen ner 

hej

Hej hej, har nyss kommit hem från byn jag och jennifer sat i Öje med nina, viktor, ole, kewin, lindelo, jesper och oskar :) Trevlans

Ska snart duscha sen blir det nog sängen för min del. haha! meeen ska ju orka komma upp klockan 05:00 imorgon för dra mot huvudstaden! :)

kraaaam

Jag och jennifer i......? 7an?