Med ett fyllt kylskåp som både innehåller frukt i olika sorter, cider, frukost och färdiga matlådor är det skönt att bara kunna slappna av och inte behöva tänka på det hela tiden ;) Bör dock köpa ett flak nocco för det är sparsammare än att köpa på macken hela tiden hahaha

Sitter nu med ett glas rosé i köket och ska redigera lite filmer i imovie som sedan några ska upp på min youtube-kanal bara för att förvara någonstans, Ska även sitta med lite bildredigering på ett par bilder jag fotade innan sommaren som fortfarande är på kameran. Kanske slänger upp någon bild här sen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår var jag, mamma och mormor på Lundby och plockade jordgubbar, älskar självplocket för då får man både äta jordgubbar under tiden man plockar, och man har jordgubbar med sig hem :) Det började regna när vi åkte dit men det försvann, hann plocka , under lite duggregn men ändå inte så farligt, regnet kom och öste ner när vi skulle upp till bilen så mamma sprang i förväg och hämtade bilen.

Väl hemma kom regnet mer och mer och det bara öste. Jag och mamma väntade en stund hemma, med kaffe och serier, innan vi åkte till Ingelsta för att köpa skor. När vi kom hem igen valde vi att sitta kvar i bilen några minuter för det både blåste, regnade och haglade, även blixtar och åska kom, så inget vidare kul väder men skönt iallafall att vi inte plockade gubbarna när det var som värst ;)

Var ledig igår så resten av dagen spenderades i soffläge med Bones-tittande fram till cirka 01 när jag gick och la mig, svårt att upprätthålla en bra dygnsrytm när man jobbar natt hela sommaren :p

Likes

Comments

HIttade lite bilder i arkivet från den tiden när jag red in denna fining <3 Godina var på dessa bilder 4år tror jag, så ett år sedan för nu är hon 5 och går i verksamheten.

Likes

Comments

Fina Biggen från ridlägret förra året <3 Här vann vi dressyrtävlingen och han är såå fin

I år blir det inget ridläger för min del, dels för att jag känner mig gammal ;) men också för att det är mycket upprepning på teorin osv där vilket gör att jag inte riktigt lär mig någonting nytt tyävrr då det är ett himla bra ridläger annars med bra hästar och fina människor. Nybygget är det ridläger som jag verkligen trivdes på men får se om jag kanske jobbar lite där nästa år eller så, det återstår att se, skulle va skönt att komma bort från stan och andas lite häst <3


Hade jag haft egen häst hade det varit annorlunda, och då hade jag även haft tanken på att åka på terrängläger på Varby Gård istället, (om jag hade haft en hopp/terräng häst och inte dressyr då kanske) men det lägret kräver egen häst så det gick inte i år tyvärr :(

Likes

Comments

Fick rida bästa ponnyn innan de åkte på betet <3 lite "hoppning", men snarare markarbete/bomjobb men det va kul att rida henne lite <3 ska förmodligen rida henne i första omgången av div2 ponnydressyren då tilda ska på fälttävlan och de behöver en ryttare. men sedan blir det barrebus i mängder

! v 29 & v30 blir det troligen lite ridning på både lily och barabas vilket blir behövligt och mysigt, ska ta med kameran då tönker jag och fota lite allmänt ute på Valstad, så fint där

Likes

Comments

Endast några bilder från årets bråvalla festival, fotade inte så mycket. Tyvärr blir det ingen festival 2018 pga för mycket sexuella övegrepp/våldtäkter så de väljer att ställa in vilket är sjukt tråkigt då det är en väldigt bra festival!


Träffade några nya fina vänner, och fick tid att umgås med en av mina bästa vänner, tack för att du finns <3

Likes

Comments

Fotograf är Jenny Hagenblad, (tephra.com) och bilderna togs 28/5-2017 på Holmtebo Stuteris öppet hus med engelska ridklasser och utställning.

I slutet av maj var det det årliga öppet huset hos Holmtebo Stuteri i Valdemarsvik, men detta år med en tvist, ridklasser och utställning. Jag deltog med Lily i alla olika klasser, det fanns engelsk ridklass, working hunter pony samt utställningsklassen.


Till att börja med var det en väldigt varm dag och jag var tacksam över att Lily hade en box som hon fick komma in och vila i mellan klasserna. Började dagen med Working Hunter pony (läs mer här! ) där hon var förvånansvärt pigg och alert, trots att jag redan utan sporrar vilket brukar behövas. Vi kom på en 2a plats med kommentarer som: ridbar, god framåtbjudning samt trevlig hopponny som letar hinder. Det var kul att höra, senast vi red denna klass ( i somras på Connemara mästerskapet kom vi 1a men med mindre tuff konkurrens).

Fortsatte dagen med den engelska ridklassen (läs mer här !), Lily kändes ganska ridbar i gruppridningen och dessa connemaror är väldigt lugna då ett tält lossnade och de flesta hästar lyfte knappt ett ögonbryn (om de skulle haft några), men i det enskilda blir hon såå seg och typ dör så det var tufft. Det allmänna intrycket blev: Trevlig modell på ponny som för dagen har något lågt tempo. Jämfört med klassen innan var hon alltså seg här haha, det kan vända fort ;)


Dröjde ett par timmar innan det var dags för utställningen men det var skönt då Lily dels hann äta mat, vila men också att svetten skulle torka så det gick att borsta bort. Fick 8, 8, 8, 8, 8 = 40p och guld och kom även på en 4dje plats, och gick vidare till BIS (best in show) men blev utslagen där. Fick kommentarer som: god rastyp, välmusklad, välformat kors, taktmässig & rörlig skritt, taktmässig och vägvinnande trav. Är mycket nöjd med Lily i utställningen då hon dels för ovanlighetetens skull hade energi + öronen framåt när domaren dömde interiören så hon såg lite glad ut, yeey!


Mycket lång dag med en mycket duktig skruttponny och ett bra avslut på vår karriär tillsammans då jag går över på storhäst helt och hållet nu, rider henne kanske någon gång ibland bara för att <3

Likes

Comments

Min kompis Klara var snäll och fotade lite studentbilder på mig och Barabas dagen innan min student :) Älskade häst som kommer åka tillbaka till sin ägare om ett år troligen så nu ska vi ha jävligt kul detta år <3 bästa hästen

Likes

Comments

För en vecka sedan var jag och ett par kompisar i grannstaden Söderköping för att avnjuta en glass i det fina vädret <3 Hade en perfekt dag och god glass.

Likes

Comments

Hej på er och glad midsommar! Hoppas ni får en underbar midsommarhelg, det är min plan iallafall! Ett tag sedan som jag skrev här ordentligt men har inte orkat haha. Sitter just nu i köket och äter frukost (ja, en väldigt sen frukost men jobbade faktiskt natt) och kollar lite bloggar, fixar bilder osv,


Planen idag är att jobba 16-19 och sedan ta bussen ut till Kolmården där det blir lite firande med några vänner, imorgon är det tillbaks till stan för lite jobb igen, sedan jobbar jag söndag-tisdag och därefter ledig i 6 dagar för Bråvalla Festival.

Min sommar kommer bestå av mycket jobb men det är kul så jag säger inte nej ;) Jobbar lite drygt 150h i juli men har då heller ingen semester alls den månaden utan det har jag haft i juni och har några dagar i augusti.


Nu under veckan kommer det komma ett gäng med bilder-inlägg vad jag har haft för mig på senaste tiden då det är mycket roligare, enligt mig iallafall, att kolla fina bilder än läsa långa romaner haha ;)

Fotografen är Jonas Andersson, och bilden är tagen 20/5-2017 <3

Likes

Comments