PERSONLIGT

HEEEEJ!

Är så trött! Har varit på festival å tydligen så orkar minkropp inte såmyclet längre, ha ha! Jag är så seg! Men ska iaf försöka att fixa lite saker på stan i dag, kan ju ta det i morgon med, men jag vill inte bara stänga in mig, så apoteket och resorb kanske?

IAF!

Popaganda var superduper bra! Så många awesome artister, coolt folk å skönt häng... meeeeeen efterfesten var ju nästan bättre. Vi blev bussade ut till Nobelberget, å vem spelade där, jo Maja Francis!!! Helloooo, jag blev så lycklig :) <3

Så en superduper bra idé Anna U! Tack så mycket!!!

Så nu blir det kaffe, makeup, ev inspelning av en haul å sen stan.

Puss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som ni kanske vet eller inte, så är jag nu iaf i Stockholm. Så what to do när solen strålar och värsta utlandsvärmen hälsar på, jo så klart att spendera kvällen med bästa syster på en fransk bollbana vid Årstaviken. Så mysigt det blev, hela kvällen trotts att det började regna mot midnatt. Men men ute är NAJS!

I dag ska jag ta en runda på söder, vet inte riktigt vart dock. Sen ska jag möta upp bästa Anna å sen blir det sommarens sista festival. <3 Som jag längtar!!!!

Så puss!

Likes

Comments

PERSONLIGT

Hej! .

Det finns även ett klipp på min YTkanal från när jag var på Bakken med mina älskade, bara att skrolla ner i sillänken till vänster och klicka på filmen.

Puss!

Likes

Comments

INSPIRATION, PERSONLIGT

Jag har kommit på att ju mer man faktiskt gör, detsto mer ork får man ... ja låter ju knas men så är det iaf! Jag jobbar ... som de flesta andra gör, duh! Men är sjukt trött när jag kommer hem, ost för att lägga mig så har jag börjat att göra saker som får mig att bli glad. Mestadels genom att hänga med folk som gör mig glad. En enkel ekvation. Så det är liksom det som är tricket, häng med folk fast du är trött, du kommer bli piggare, må bättre, bli gladare och bara stråla av energi.

Litet tipps så här en fredagsmorgon. PUSS!

Likes

Comments

INSPIRATION, MAKEUP

Har jobbat lite på olika fantasy inspirerade makeupstylar och här är en av dem, en sjöjungfru inspirerad look med färgerna grönt, blått och brons.

Jag har använt mig av produkter från Färg, ByIzz, Viva La diva och Crylan.

Puss!

Likes

Comments

INSPIRATION, PERSONLIGT

Skulle vilja ta upp det där med att våga ta för sig av tja allt! När jag är omkring vissa personer så känner jag att det är mer ok att vara sig själv och då blir det liksom en bra teel'n omkring en, som en positiv aura som verkar smitta av sig till andra. Vilket i sin tur ger en awesome gruppkänsla. Så bar ut och ÄG!

Puss å glad midsommar!

Likes

Comments

PERSONLIGT

Heeeeeej kawaiisar!

Hur har ni det? Det är ju onsdag och mitt i veckan feeling eller lill lördag, så härligt! Solen skiner och livet leker. Jag har en sån skön känsla i kroppen som jag inte vill ska försvinna, jag tänker mjölka varenda sekund av denna dagen!

Vad tycker ni föresten om min rosa peruk? Me love it! Men det är lite varmt med peruk just nu, så kör lite av och på just nu. Men till Hösten kan det bli lite mer peruker, på fritiden iafI dag ska jag börja planera en ny låt och en musikvideo till cool. Så en massa kul att pyssla med i veckan.

Puss!


Likes

Comments

Nya inlägg