INSPIRATION, MAKEUP

Har jobbat lite på olika fantasy inspirerade makeupstylar och här är en av dem, en sjöjungfru inspirerad look med färgerna grönt, blått och brons.

Jag har använt mig av produkter från Färg, ByIzz, Viva La diva och Crylan.

Puss!

Likes

Comments

INSPIRATION, PERSONLIGT

Skulle vilja ta upp det där med att våga ta för sig av tja allt! När jag är omkring vissa personer så känner jag att det är mer ok att vara sig själv och då blir det liksom en bra teel'n omkring en, som en positiv aura som verkar smitta av sig till andra. Vilket i sin tur ger en awesome gruppkänsla. Så bar ut och ÄG!

Puss å glad midsommar!

Likes

Comments

PERSONLIGT

Heeeeeej kawaiisar!

Hur har ni det? Det är ju onsdag och mitt i veckan feeling eller lill lördag, så härligt! Solen skiner och livet leker. Jag har en sån skön känsla i kroppen som jag inte vill ska försvinna, jag tänker mjölka varenda sekund av denna dagen!

Vad tycker ni föresten om min rosa peruk? Me love it! Men det är lite varmt med peruk just nu, så kör lite av och på just nu. Men till Hösten kan det bli lite mer peruker, på fritiden iafI dag ska jag börja planera en ny låt och en musikvideo till cool. Så en massa kul att pyssla med i veckan.

Puss!


Likes

Comments

PERSONLIGT

Hej kawaiisar!

I dag är det måndag igen, ny vecka ny a tag! Det ska bli awesome väder, iaf i Skånedelen så ut och hoppa! Själv ska jag jobba i dag fram till em, sen håller jag semester till v.27 vilket betyder mer fokus på bloggen och min Ytkanal, yay!!!!

Jag har redan en massa awesome inlägg planerade till er fina läsare. Så stay tuned!

Ps. Håller även på att designa en ny heder och göra några små förändringar på bloggens design. <3

Puss!

Likes

Comments

PERSONLIGT, RESA

Nu har jag landat hemma i Sverige igen, lite trist eftersom jag bara blev störskär i Warszawa, men men jag har redan börjat planera in en ny resa dit ... iaf! Här är min haul från resan.

PUSS!

Likes

Comments

Nya inlägg