Det typiskt svenska att sitta ute trotts det är galet kallt ute, nä vi sätter på oss filtar, jackor och kör igång ett element ... LOL! Men iaf så var det så sjukt trevligt! Håller tummatna för att värmen ska hålla i sig. YES!

I dag ska jag tyvär bara göra lite mindre roliga saker, städa, plugga och ifs spela in en ny video... det är ju kul! Vad det blir får ni se i morgon.

Puss!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag har stretat en ny kategori på min YT-kanal, som heter makeup time med Bellis och där kommer jag bara köra en massa sminkinspiration. Hoppas ni gillar det, å glöm inte tummen upp eller kommentera. Alltid kul att få respons.

Puss!

Likes

Comments

Jag satt och lekte lite med nagellack, det var en sjukt lång tid sedan jag hade lack på naglarna! jag har haft bygds naglar i ett år nu, men nu har jag börjat att bygga mina egna naglar med gellack hemma, sparar 500kr i månaden på det, och då kan man ju använda sig av lack igen! YAY!

Jag blev inspirerad av sommarens härliga rosa neoninka färger, tyvärr kan jag inte ange vilka lack jag använde för de är så gamla att de inte säljs längre, lol! Så ni får helt enkelt kopiera färgerna istället.

Puss!

Likes

Comments

Äntligeeeeeen fungerar in gamla dator och jag kan fixa till coola headers igen! YAYYYY!

Så nu ligger det en daily vlog till uppe på min youtubekanal. Don't miss out! Å ni som inte följer, ni måste göra mig glad och börja följa mig! Ni som följer; I love you to the moon and back! Kawaiisar är bäst!

Puss!

Likes

Comments

Hej alla fina läsare!

För ett tag sedan så rensade jag ur min garderob, vilket var så skönt! Nu är allt organiserat och allt syns! Ni som följer mig på Youtube har sett inlägget där men för er som inte följer mig (FÖLJ MIG!) haha! Nä men då tänkte jag att jag bloggar lite om det här.

Som ni ser så är det mesta som hänger i min garderob i svart eller vitt ... finns några hel-glittriga paljettklänningar i turkos och silver men annars SVART ... Jag har börjat gilla puderrosa/nude färger så det förra inköpet blev faktiskt ett par blåa clutch med puderrosa och orange medaljonger, en overzise tisha i nude och en croped hoodie i puderrosa. Vilka jag nu har haft på mig typ varje dag sen jag fick dem.

Så vem vet vart detta slutar? Nu ska jag iaf förbereda för en ny inspelning som är liiiite hemlig, jag annonserar en nyhet på min Youtube i dag ;) in och titta! Bara att klicka på länken nedan.

Pussar till er alla fina läsare!


Likes

Comments

Jag vet inte, men just collegetröjor och slitna jeans gör något med min fashionista-själ. Det är så nonchalant daily snyggt, och man kan dressa upp med snygga coola accessoarer. AWESOME! Ska se om jag inte kan copa stilen i dag.

Puss!

Likes

Comments

Igår passade jag på att insupa lite solsken och samtidigt hänga med mina bästa, Johan och Sofie! Så härligt!!!! Tyvärr bor jag i ett kallt land så det blev bara några timmar innan det blev så kallt så hi fick ge upp och traska hem igen. Blö! Men inte klaga, i dag är det också fint väder och jag ska passa på att vara ute i dag med!

Puss!!!

Likes

Comments

Hej kawaiisar!

Jag vet, det har aret en låååång tid sen jag skrev ngt, jag har funderat många gånger på att faktiskt sluta blogga och bara fokusera på min Youtubesida, men eftersom jag kände att det inte blev ngt bra slut så har jag låtit kontot vara öppet. Vilket var bra för nu känner jag att jag har mer enregi för att orka med båda kontona!

Puss!Likes

Comments

Heeeeeej kawaiisar!

Allt bra med er denna Tisdags eftermiddag? Själv sitter jag och har lite ångest inför i morgon... måste åka ner till Malmö och det var så längesedan vi var i skolan nu, jag har ju pluggat men mestadels hemifrån så det känns lite konstigt, pressat och jobbigt att faktiskt åka till Malmö i morgon.

Men i dag förutom plugg har jag hunnit med att spela in några videor till veckan som självklart kommer upp på min Ytkanal.... förlåt men nu blev det YT igen. Men det är ju typ det och plugg som jag pysslar med på dagarna så jag kan ju inte ljuga för er.

Så nu ligger iaf en ny smink-haul ute på min kanal som ni kan komma till HÄR ! Jag bjuder på humor, kärlek och en massa prat om sminkprodukter.

Puss!


Likes

Comments

Nya inlägg

Instagram @hreijnow