Header

I går var jag på VIP event på H&M med min fina mamma å bästa Moa. Jag fick tag på en sjukt cool kappa, en awesome klänning och en hatt ala 20-tal. Innan eventet gick jag och mamma på pinchos och åt, det var så mysigt!
Iaf så ber jag lite om ursäkt för att bilderna är så suddiga, min kamera krånglar så jag fick ta bilder ned min mobil. Men bättre med en suddig bild än ingen!
I dag ska jag hitta på lite saker efter vfu:n men de tänker jag inte avslöja nu, det får ni läsa om i morgon.
Puss!!!

Likes

Comments

​God morgon kära läsare!

I dag är det onsdag, halva veckan gått och snart helg igen. YAY! I dag vill jag prata lite om vitaminer ... Åh vad tråkigt tänker ni, å tja det är det väll MEEEN så viktigt! jag har börjat att ta "en om dan" ett vitamintillskott som finns på apoteket, å efter två veckor kan jag säga att shit vad jag mår så mycket bättre än vad jag gjorde innan. Jag går upp på morgonen med glatt humör, orkar med en hel dag på jobb/skola och efteråt orkar jag med att hitta på saker och även fixa och dona med saker hemma! Helt amazing! 

Nu vet jag inte om folk brukare vara så men jag har inte haft denna energi sen typ, aldrig! Så heja vitaminer!!!! 

Framåt mot en underbar onsdag! Puss! 

Likes

Comments

I går mötte jag, Johan och Kim, upp Moa och Tom på Pitchers och käkade lite, sen drog vi vidare till bishops, det var så sjukt trevligt! Det var ett tag sedan jag var ute nu, så igår fick jag verkligen passa på att mysa. Ni vet den härliga känslan när man gjort sig extra fin, går ut och äter god mat och träffar härliga människor. I LOVE IT! Jag har nog ett litet beroende förhållande till den känslan <3

I kväll blir det middag med familjen Björklund-Hansson och förhoppningsvis lika mysigt som i går.

PUSS ALLA KAWAIISAR!


Likes

Comments

Morning lovers!
I dag är det torsdag, tänka sig! Snart är det helg igen, vilket ska bli awesome! I kväll ska det planeras halloween party med bästa Ellie <3 ska bli så kul! Jag verkligen älskar halloween. Som makeupartist å cosplayer får man verkligen leva ut.
Så solen skiner och jag åker till min VFU med hopp och en positiv känsla sprudlandes i kroppen.
Önskar er alla en awesome Torsdag, PUSS!!!

Likes

Comments

Ibland kan det kännas som att man nästan går under av allt som händer runt om en, man hinner inte fokusera på mer än de lite tråkigare bitarna fast man egentligen skulle må bra av att lägga fokus på de positiva sakerna. Tyvärr är det just dem bitarna som faller bort och man har hamnat i en negativ spiral ... Jag säger inte att jag är där men om man säger så här, jag längtar till jul-lovet! 

Så i går tog jag mig tiden att bara stanna upp i några sekunder och se mig omkring, insupa atmosfär och frysa ett ögonblick. Det var skönt! Det borde alla testa ibland om det känns jobbigt. Bara stanna i ögonblicket och låta allt runt om bara försvinna. Så i dag tänker jag på det momentet och jag är där igen, om jag skulle behöva fly vardagen lite.

Hoppas att ni får en fin Tisdag! Puss!

Likes

Comments

God förmiddag! I dag vill jag skriva lite om vikten att ta sig tid att lyssna på sin kropp och vilka signaler den ger. Just nu känner jag själv att jag inte riktigt lyssnat på min egen kropps signaler, vilket min omgivning fått lida av. Det tycker inte jag är okej! Så i dag tog jag mig själv i kragen och lyssnade, vad behöver jag för att må bra och orka vara den Goa glada positiva tjejen heeela dagen enda fram till 22.00 och inte bara 9-16. Hela vecka har varit en äeda stor svart blurrig sörja, kroppen värker och skallen bankar.

Jag har nu köppt vitaminer och kosttillskott, börjat laga ordentlig frukost: kligröt med frukt och soygurt. Jag försöker att samla mina tankar och vända negativ energi till positiv. Ta vara på alla små mysiga stunder ned mina fina där hemma och bara få vara.

Ett litet steg på vägen.

Likes

Comments

God morgon!

I dag vill jag lyfta lite tankar om att gå "stylad" på sitt arbete eller inte. Jag utbildar mig till förskollärare och många som jag träffat hävdar att man inte kan ha på sig de kläder man vill, just för att det blir kladdigt och kanske ngn spiller etc. Själv tänkte jag precis så, tills i somras när jag jobbade extra på en förskola, då jag arbetade i de kläder jag brukar ha på mig i skolan och andra vardagar när jag inte arbetar i förskolan.

Jag vill hävda att det absolut går att gå stylad till förskolan, jag mår till och med bettre och känner att mitt självförtroende höjs när jag går lite "stylad" till min praktik eller jobb. Då hävdar några kanske att man måste gå upp tidigare, å ja det får man göra MEN det är så värt det! Jag går upp en halvtimme tidigare än vad jag skulle behöva annars, inte mycket.  Jag brukar dessutom lura mig själv genom att ställa klocka en timme innan jag egentligen ska upp, då kan jag få snosa 30min utan att det gör ngt ;) bra ett tipps.

Självklart menar jag inte att man ska gå over the top eller som när man ska på fest, men smink på! Styla frissan och ngt lagom fashionista på kroppen. Så får man helt enkelt ha ett bra tvättmedel eller se till att vissa av dessa outfits blir ens arbetskläder ;)

Bra boost för ego och välmående!

Puss!

Likes

Comments

Bas: Fetbas FÄRG + translucent puder FÄRG

ÖGON

Bryn: Chocklad FÄRG

Highlight: Vanilla FÄRG

Intensitet + glob + lock: Peppar FÄRG

Eyeliner: Geleyliner black FACE

Dropp: Peppar FÄRG

Läppar: Autumn red ByIzz

Blod: Kryolan

Halssår: Vax Kryolan, blod Kryolan, mörkare partier svart eyelinerpenna och svart flytande eyeliner H&M

Likes

Comments

Twitter
@Bellis_KW