Header

Jag passade på att beställa lite saker till köket, nu eftersom jag fyller år i dag ... yay till mig! Det blev lite smått och fint från H&M. Bland annat så klickade jag hem ett doftljus, servetter och en korg till köket och ett fint fat till vårt nya bord som vi snart ska åka och köpa på IKEA. Det kommer bli awesome!

Nu ska jag fortsätta att fira födelsedag med min mamma på Fahlmans kondis. PUSS!

Likes

Comments

Hej alla fina och underbara!

Jag har inte skrivit på evigheter, och det har berott på att jag har haft galet mycket i skolan och jobb... så jag har tyvärr inte orkat blogga. För när jag bloggar vill jag lägga ner energi på att göra inläggen och bilderna bäst! Så nu ska jag försöka göra mitt yttersta för att ge er underbara läsare de mest awesome inläggen och bilder.

Bilden ovan är iaf från mitt födelsedagsparty som jag hade på Mogwai med mina fina och underbara vänner. Det var awesome! Vi var tretton personer som intog Mogwai och stannade till stängning <3 GOD MAT OCH UNDERBARA MÄNNISKOR ÄR JU INTE FEL ...

Puss!


Likes

Comments

Fick en förtidig julklapp i helgen från Colourpop, helt awesome nyans, zebra! Ska genast testa den!

Å jag veeeeet, förlåt att jag inte har bloggat på ett tag och framförallt inte om mitt hår. Jag skäms! Det fick bli lite andra planer på färgen/na ... lovar att fixa en bra bild till i morgon <3

Så tills dess får ni ha en awesome måndag, å vet ni... snart är det julafton.

Puss!


Likes

Comments

God morgon alla där ute!

Nu ska jag snart iväg till bästa Eva Anderesen och få min ombre, äntligen! Kan ni gissa vilken färg det kommer att bli? Det är en färg som jag faktiskt aldrig har vågat mig på innan, i mitt eget hår. Dock har jag haft en peruk i denna färgen ... Jag lovar att blogga om det i eftermiddag men så länge får ni vara i ovishet eller försöka gissa vilken färg det blir.

Sen ska jag även blogga om dagens present och det var minsann inte ngt dåligt! Så vi höres i eftermiddag! Tills dess ...

Puss!

Likes

Comments

Morning!

I dag blev det en halfuskad mysfrukost, eftersom jag inte vill stoppa i mig gluten, men i dag så hade vi inget annat hemma ... så fick jag stoppa i mig en macka bakad på vanligt mjöl. Men jag ska kompensera detta så fort jag kan. Sen har jag blivit löjligt kär i råmixen som man kan köpa färdig på ICA, den är awesome! Tillsammans med en hemgjord dressing på söt soja, olja, salt, peppar och vitlök. Nom! Istället för kaffe blev det champagne-te! Så galet mumsigt! Nu är jag redo att rocka dagen!

I dag ska jag skicka julkort som jag pysslade med förra veckan, hämta ett paket med julklappar i och sen ska jag bara mysa! Efter en veckas tentaplugg, så känner jag att jag är värd det!

Puss!

Likes

Comments

I dag fick jag ett underbart puder att fästa maken med från Sugar Box. Det är helt fantastiskt bra! Nyansen är vit/transparent och numret är 02. En awesome vintergåva som jag absolut kommer att använda dagligen!

Puss!

Likes

Comments

God morgon alla fina läsare!

I dag blev det ett inlägg om min frulle, som idag blev helt vegansk fast med gluten ... tja man får väll fuska ibland då! Egentligen blev det så för att jag inte hade ngt icke glutenfritt i brödväg.

Så det fick bli garlick bread med picklad vitkål, söt soya med vitlök och rostad lök. Nom! men hey på dej halsbränna, haha! nej men det blev sjukt mumsigt! Helt klart ngt jag rekommenderar er att testa!

Se ya later! Puss!


Likes

Comments

Twitter
@Bellis_KW