Gårdagen var lång igår. Sov hos en kompis i Uddevalla onsdag-torsdag och åkte tidigare till skolan för att kunna fixas inför modevisningen.
Treorna hade sitt gymnasiearbete igår och det var alltså en hårshow med modevisning. Jag fick ställa upp som modell och mina frisörer hade rockabilly tema.
Var faktiskt väldigt kul även om man inte känner sig så säker med det temat mer än musiksmaken osv. Vi gjorde det tillslut riktigt bra och vi alla är nöjda över detta. Vi var nog totalt 60 modeller, blandat med teman. Var hemma vid 9 igår kväll så var väldigt långvarigt när man hade föreställning på dagen och även kl 7 på kvällen.

Idag är det fredag! Har mitt herrprov idag och får förhoppningsvis sluta tidigare så jag har noll energi sen igår. Känner att jag behöver åka hem och lägga mig innan jag ska ut idag. Väntas en rolig kväll 😃

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Känns skönt när man börjar få upp intresset för bloggen igen, väldigt skönt att skriva av sig om sin dag och lägga upp bilder och filmer.

Men, idag är det tisdag och en dag närmare helg,
alltid bra att tänka så 😉 hade väldigt kort skoldag, slutade halv 12 och tog bussen till Mellerud för att åka till ungdomsmottagningen. Åt pizza tillsammans med Emelie och allmänt snack, standard.
Cailey fick gå ett pass i ridhuset idag, det stod framme småhinder så passade på att hoppa lite smått när jag ändå inte ska hoppa någonting inför tävlingen som är på måndag, pigg och glad ponny som vanligt!

Precis landat skönt i sängen och hade varit helt underbart att sova tidigt idag så får nog bli så. Imorgon väntas en skoldag, stallet & klippning på en kompis, fullt upp!

Likes

Comments

Jobbhelg över och helgen har verkligen gått i ett. Mycket har hunnits med och haft trevligt. I fredags var det faktiskt väldigt lugnt då jag skulle upp tidigt på lördagen och jobba 10:30-19:00. Direkt efter jobbet åkte jag vidare till stallet, mamma hade mockat och fixat klart åt mig så var bara för mig att rida och kvällsnatta hästarna. Cailey var väldigt pigg så gjorde av med väldigt mycket energi!
Direkt efter stallet åkte jag snabbt hem och fixade mig och åkte vidare på bilträff i Trollhättan. Riktigt trevligt och en lyckad kväll.
Söndagen bestod av mys & jobb. Caileys ägare var hemma och hälsade på och red Cailey också medan jag var på jobbet.

Idag är det måndag, varit en bra måndag faktiskt. Klarade matte nationella i morse och är godkänd i matten helt och känns helt fantastiskt att vara klar med det, en otrolig lättnad att slippa matten helt nu!
Cailey fick gå ett pass i ridhuset idag, hyfsat lugn men lite sprall ibland, fått byta till pelham igen för hon blivit så stark igen men snart så kan vanligt bett åka på igen 😍 i veckan är det full trimning inför tävling på måndag på hemmaklubben.


Snart kommer jag släppa en stor bomb för er, kommer vara både väldigt ledsamt men sedan kommer en av mina drömmar gå i upplevelse. Vet att detta kommer bli bra och fantastisk resa framöver.

Likes

Comments

Påskhelgen över men illa nog har jag inte ätit påskmat, inte min favoriträtt ändå så klarar mig 😉
Min påsk har firat med personer jag älskar och haft allmänt roligt och trevligt, så det ska va!
Skola imorgon och det tråkiga skoldagar väntas med massa fix med inlämningar som måste in och prov ska göras, snart så är det ju faktiskt sommarlov när man räknar bort helger och lediga dagar, så är bara att bita ihop och köra slutspurten.

Mycket plugg, hålla igång Cailey och jobb i helgen väntas i denna veckan, ett spännande svar och klartecken dessutom och bara kryllar i fingrarna 😍

Likes

Comments

Mycket har hänt det senaste. Förra helgen var jag och tävlade i Åmål med Cailey, vilket hon gjorde med bravur. Nolla i LD och 3 pet i LC debuten. Hon har ju inte riktigt konditionen ännu för att vara felfri i två klasser men vilken ponny man har!

Igår hoppade vi igen efter tävlingen, cailey var galet pigg och springa var nog de roligaste och dessutom när hindren kom fram. Ställde upp sockerbitar eftersom det är väldigt nyttigt för henne och att vi var ute i skogen och lekte dagen innan och hoppade över stockar, granar och vattenpölar.

Är så glad nu, hoppas min dröm får gå i uppfyllelse och kommer verkligen bli super roligt om allt går till väga, mer om de längre fram 😍

Likes

Comments

Igår hade jag & Cailey hoppträning för första gången för detta året. Hade förväntat mig att det skulle gå bättre, men bara att släppa taget om det och hoppas att de går bättre nästa gång.

Banhoppning stod på schemat och Cailey trallade på i sin fina trav men var lite tjurig och inte jätte kvick. Cailey är inne i en fäll period och kan ligga bakom mycket i det. När vi väl började hoppa fick jag inte fram henne för skänkeln alls, men försökte jobba med det. Fick ingen bra känsla alls av träningen, hoppade en runda och sen kände jag att det räckte för oss, men tog om rundan ändå på lägre och gick bättre än innan men saknade fortfarande gnistan om att hon skulle kvickt över hindren.

Blir så mycket känslor inom sig när ens häst inte är den man förväntar sig den dagen, absolut att hästar är olika för varje dag och har humöret likadant som vi, men alla tankar verkligen snurrar i huvudet, men bara att ta nya tag och hoppas på bättre lycka nästa gång!

Likes

Comments

Avslutar en perfekt söndag med en varm dusch och kolla tv. Dagen har varit lugn med mys i stallet och sen slappat framför filmer.
Dagens ridpass går knappt att beskriva, lyckan inom mig att det går såpass bra som det gör nu är verkligen ett skjut i livet! Cailey är ju väldigt pigg och gärna trava som en liten shettis och gärna fort och bryr sig inte något större ibland om att man vill bromsa då hon studsar hellre. Men idag gick hon så fantastisk lugnt, rörde sig i hela kroppen, så avslappnad och lugn i stegen och så fantastik 😍

Ska bli kul och hoppträna på tisdag igen, nu är jag anmäld till årets första tävling också! 😍hoppas LD & LC, så ska bli spännande 😁

Likes

Comments

Helgen har levererat super bra, hoppade Cailey i fredags, var ute med vänner både i fredags & igår så har blivit sena nätter. Fick hoppa in och jobba i lördags så blev inget stall för mig så äntligen idag igen så ska jag till stallet.
Cailey ska få gå ganska löst pass och få bli avslappnad och verkligen använda sin tid att hitta rätt takt, följsamhet osv.

Blir både en slappisdag och pluggdag för mig tror jag, ska bli skönt att få lite saker gjort om jag nu får det men förhoppningsvis.

Är redo inför en ny vecka tanke på det är hoppträning och praktik som ska bli kul och se hur det fungerar. Jobbhelg väntas! 👌

Likes

Comments

Hoppas på lyckad uppstart denna gången, blivit väldigt mycket det sista så fick lägga sakerna åt sidan. När man tappar intresset för något så tar det emot väldigt mycket och mängder av tankar om hur man faktiskt ska göra. Hoppas att det vänder sig nu och håller sig på sin väg och inte gör något avbrott igen, detta ska bli sjukt kul och jag är redo.

Cailey har verkligen gått super det sista, hoppade för mer än en vecka sen för första gången sen i december, och jäklar i mig vad hon luftade. Hon kände nog på sig att det var en svacka för mig så hon bjöd på sig vad hon har att visa mig i år! I början av veckan åkte ja dessvärre på att bli sjuk, så varit sängliggandes hela veckan och börjar bli på bättringsväg och har iallafall orken att gå upp ur sängen så hoppas att jag orkar rida idag.. återstår att se. Hade jobbhelg också så hon fick ju vila då med.. men nu ska de allt få rulla igång igen! 😃

På tisdag ska vi på hoppträning igen för Anna, för den 1 april åker vi till Åmål och hoppar förmodligen 2 klasser. Håller verkligen tummarna att Cailey bjussar på bra rundor. Om någon månad är det ju faktiskt dax för LB debut så måste ju vara finslipad inför det! 😃

Ska bli kul att komma igång igen med bloggandet, hoppas energin finns kvar! 👌

Likes

Comments