Hej!
Det är snart studentkryssning samt 50 dagar kvar till studenten. Jag är sååå taggad på att äntligen få ta studenten och börja studera på universitet. Ovan ser ni min studentmössa som jag är supernöjd med samt min eventuella studentklänning. Jag har beställt en till klänning som är påväg, jag kan visa den också när den kommit så kan ni ge er åsikt om vilken ni tycker att jag ska välja.
Grejen men denna klänningen är att den är otroligt genomskinlig som ni ser vilket jag kan tycka är lite risky för min del i alla fall, när man ska ta studenten. Jag funderat på att köpa hudfärgat tyg och sy fast inuti klänningen så den ser likadan ut, men lite mindre risky. Sedan finns det ju även personer som känner sig bekväm i att vissa sina bröstvårtor och bröst, vilket är helt okej. Men jag känner mig faktiskt inte bekväm i det riktigt. Men för att klargöra, alla gör som man vill oavsett vad. Berätta gärna hur ni känner.
Studentkryssningen är ju nu i veckan och är lite nervös inför den faktiskt, i och med all skit man läst om de föregående kryssningarna. Men förhoppningsvis så kommer det vara roligt. Kommer aldrig gå själv någonstans och inte heller låta mina vänner göra det. Det är så synd att vi kvinnor måste behöva tänka på det här sättet. Att vi måste förändra vårt sätt att leva för att majoritetsvis män tycker att de har rätt till våra kroppar. Men det ämnen kan vi ta en annan gång. Om någon undrar vad jag går för linje: jag går på Göranssonska skolan i Sandviken, ett industri-tekniskt program där jag valt att inrikta mig mer mot teknik. Detta är något jag verkligen inte vill jobba inom då jag märkt att jag verkligen tycker att ingenjörsyrket är tråkigt, det är inte ett arbete för mig. Jag kommer förmodligen studera vidare 2018 på Örebro universitet. Antingen kriminologi med inriktning psykologi eller psykologi. Alltså vill jag jobba med kriminellas psykiska hälsa eller den vardagliga psykiska ohälsan som finns i Sverige idag. Där är tanken att jag ska ta en master examen, alltså studera i fem år och jag kan inte vara mer pepp inför det, att äntligen få läsa och lära sig något som jag verkligen tycker är sjukt viktigt och intressant. Anyway, nu ska jag varva ner och lägga mig i sängen och kanske kolla på någon serie. Det börjar bli sent. Vi ses!

Love, Bella

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

På bilderna ovan kan ni se mina två hankatter Zorro och Charlie. Charlie, den som är till majoritet vit, är den som jag nyligen adopterade. Jag såg en organisation på Facebook: den skygga kattens hemsida, som la ut ett inlägg om att de hade cirka 30 hemlösa katter som de hittat. De behövde all möjlig hjälp de kunde få så som jourhem, lån av transportburar, bidrag av pengar etc. Jag bestämde mig då för att ge ett permanent hem till en av katterna då jag faktiskt hade plats för en till och det blev Charlie som fick ta del av mitt hem. Han är inte en kattunge utan snarare 4-5. Man vet inte hans ålder riktigt då han är en vildkatt. Trots att han är en vildkatt så är han väldigt rumsren och otroligt kärleksfull, även om han är skygg till viss del. Zorro har än så länge lite svårt att acceptera att Charlie också ska tillhöra vår familj, men det blir bättre och bättre för varje dag och snart kommer de att vara bästa vänner som inte vill skiljas åt, det vet jag. Det jag vill uppnå med detta inlägg är att fler ska våga öppna sina hem trots att det inte är en kattunge och trots att det är en vildkatt, för det funkar bra. Organisationen har fortfarande många katter som inte har ett hem ännu och som behöver hjälp. Om man kan, var en bidragande roll på något sätt. Du kanske blir delaktig i att rädda ett liv och det är såå värt det. Känslan när Charlie hade gömt sig hela dagen under sängen och tillslut valde att komma fram och gosa, det var den bästa känslan. ❤️

Love, Bella

Likes

Comments

Hej!
Jag tänkte göra en liten presentation av mig själv och min tanke kring denna blogg. Först och främst så är jag 19 år. Jag går mitt sista år på gymnasiet och tar då alltså studenten till sommaren. Jag bor i ett mindre hus i Gävle, Furuvik tillsammans med min pojkvän Gabriel och två katter. Till personlighet så är jag en ganska sprallig tjej, omtänksam och förstående.

Jag har en stor passion för mode och skönhet, djur, feminism och psykisk ohälsa. Därför kan man räkna med en del inlägg angående dessa ämnen, kan bli ganska intressant. Jag kommer försöka dela med mig av så mycket tankar kring min vardag som jag kan och som jag vågar då jag upplever mycket olika saker i mitt liv precis som många andra. Jag hoppas att ni kommer trivas här på min blogg. Vi ses snart igen.
Love, Bella

Likes

Comments