Hejsan! en tråkig håltimme pågår här hos mig. Jag har en så otrolig skön period på gång dock så jag klagar inte. På sistone har inte så mycket skett på grund av att jag varit sjuk en tid men nu på kommande veckor har jag fullt upp! Senare ikväll skall jag gå på faddergalan som skolan ordnar och imorgon skall jag efter skolan raka vägen till Kokkola varifrån jag på torsdag drar iväg mot Pargas var jag ska spendera en vecka övandes inför musikalen Bränd jag är i år med i.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

#sundaygoals eller hur? långa sovmornar och ett rikt morgonmål är allt man kan önska sig för en perfekt söndag.

#sommargoals, Jag är en av de personer som är allra helst på stranden antingen i vattnet eller på den varma sanden och sola. Sen såklart kan man ju bara hoppas att man har det bästa sällskapet med sig.

#lifestylegoals,  en funkande vardag, känns nästan lite väl obekant för mig. Just nu ligger jag sista dagen i sängen pga. influenssa och jag har även tappat rösten totalt.. :( Imorgon blir det dock en retur till vardagen och man kan bara hoppas på att den blir så väl funktionerande som möjligt. 

Hoppas ni gillade detta lite olika inlägg och nu när fritiden börjar kika in hos mig oftare tror jag att det är även en fenomenal idé att fortsätta blogga lite mer aktivt på denna blogsajt efter ha lämnat blogspot! Ha det så bra! 

- Bella

Likes

Comments

Adele är utan tvivel min största "idol", minns int senaste gången jag använde ordet idol haha. Från hur hon lyckas förmedla känslorna i hennes varje sång till bara hennes otroliga röst. Köpte hennes nyaste skiva i helg för att ha något att lyssna på i bilen och guud va den är bra! 

Kramis

Likes

Comments