Tips

Så, jag tänkte skriva lite om podcasts! Jag är verkligen ett stort fan av dem och det är princip det enda jag lyssnar på. Så därför tänkte jag lista mina favoriter i olika kategorier.

Dessa är några av mina favoriter!

1. Säker stil podden med Ebba K von Sydow & Emilia de Poret.

Alltså åh den här podden alltså!! Så himla härlig och rolig pod som handlar om kläder och vardagslivet, Ebba och Emilia är så roliga dessutom. Ett plus i kanten är ju att du känner sig väldigt lyxig när du lyssnar på den. De pratar otroligt vardagligt om dyra märken - älskart!

2. Mathilda och Andrea Blogpod.

Varnar för att inte lyssna på den här podden när du är bland folk. Vet inte hur många gånger som jag suttit på bussen och varit nära på att gapskratta för att de är så roliga. Även här, så himla härlig podd som är väldigt avslappnat och avklätt. Härligaste tjejerna!

3. Fredagspodden med Hannah och Amanda.

Det här var en av de första poddarna som jag började lyssna på och lyssnar fortfarande. Den här podden är verkligen mysfaktor x1000! Den släpps ju uppenbarligen på fredagar och tycker att det verkligen är det bästa settet att börja helgen.

4. Onsdagsbubbel med Dasha och Hannalicious.

Det är är en podd som jag börjat lyssna på väldigt nyligen, men tycker att den är väldigt gosig. Återigen härliga tjejer och även här känns det verkligen som att en sitter lyssnar på ett par kompisar. Mycket avslappnat och avklätt. I like!

1. Creepypodden med Jack Werner

Alltså fy fan! Den här podcasten alltså. Rekommenderar varmt, men om du är lättskrämd (som jag) men ändå gillar att skrämma upp dig så tipsar jag om att inte lyssna på den det sista du gör på kvällen osv. Den här måste lyssnas om från början då avsnitten enligt mig var som bäst i början. Men den är fortfarande riktigt bra!

2. Mordpodden med Amanda Karlsson & Linnéa Bohlin

Den här podden började jag lyssna på under våren förra året och lyssnar fortfarande. Detta är en pod som tar upp mord som har skett i Sverige, men berättar historien i kronologisk ordning vilket jag tycker om. Tycker verkligen om konceptet och jag gillar att det är lite annorlunda.

3. Paranormalia med Sebastian Krantz

Det här är en sånär pod som jag inte lyssnar på kontinuerligt men när jag gör det så ångrar jag mig inte. Det här är en pod som är väldigt lik Creepypodden, men den är inte dålig för det. Om du har en stund över så kan du lyssna på denna!

4. P3 Dokumentär

Sist men inte minst så har vi P3 dokumentär. Den här känns nästan som ett måste att ha med. När jag lyssnar på den här så brukar det vara när jag gör något annat samtidigt men vill ha något att lyssna på medan. Jag lyssnar inte på alla avsnitt, utan väljer de som jag vill lyssna på vilket jag tycker om att göra.

​Kram Bella

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Kläder

(Inlägget innehåller annonslänkar.)

Har verkligen fått något för klockor på senaste. Det absolut finaste jag vet är silvriga klockor. Men tycker även att den gråa klockan, på den första bilden, är så snygg! Nu när den är nedsatt med 30% så kanske det är värt att slå till.


Guld klockor tycker jag också är skit snyggt - men på rätt person. Allmänt så känns det som att guld klockor är mycket svårare att matcha och få snygga. Men om det är i en schysst guldfärg så funkar det! Dessa är några av mina favoriter, framför allt ettan samt tvåan.

​Kram Bella

Likes

Comments

Vardagligt

Dagen i bilder i princip - bara mat. Men så kan det gå. Vi har haft jätteskevt schema den här veckan så tiderna har varit riktigt härligt. Börjar sent, chill "lektioner" och helt okej tider. Dessutom har vi i princip inga läxor eller prov. Älskart!

Kram Bella

Likes

Comments

Mat

Det här är vad dagens lunch bestod av - sushi! Åh, älskar verkligen sushi, så gott ju. Vi hade tre timmars rast idag, så vi (Jessica, Lovisa och jag) bestämde oss för att äta sushi. Mums!

Likes

Comments

Haha åh så ovant det känns att börja blogga, men nu tänkte jag iallafall ge det ett till försök. Jag heter iallafall Bella och bor utanför Stockholm. Jag älskar kläder och inredning vilket kommer göra att det kommer bli en del om lägg om det här, men även vardags relaterade grejer. Enjoy!

En bild från i somras!


Kram Bella

Likes

Comments