Hej

De var alldeles för länge sen jag blogga senast, inte säkert att jag börjar igen men blev lite sugen på att skriva ett inlägg. Om exakt 2 minuter och 1 timma blir jag 16!!!! Jag ÄLSKAR min födelsedag, de har alltid varit min favoritdag inte så mycket för vad man får eller inte får men det är alltid så mysigt hela familjen äter tillsammans och allt är bara supermysigt.

Men som sagt de var ett tag sen jag bloggade senast och sjukt mycket har hänt sen sist. Jag har varit i barcelona, börjat gymnasiet, shoppat lite för mycket, sett håkan bråkan och kollat på för många serier.

Kanske börjar med bloggen igen kanske inte, vem vet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

De var ett tag sen jag bloggade 2 veckor för att vara exakt. Har verkligen glömt av bloggen, det har hänt väldigt mycket under dessa två veckor. Jag har varit på bio, tappat mobilen 2 gånger, lämnat in mobilen för lagning och börjat gymma igen. Det har varit både kul men fett stressigt.

Nästa vecka har vi nationella igen är lite nervös, men tror att det kommer gå helt okej. Jag ska försöka komma igång med bloggandet igen när jag får tillbaka min mobil.

Kramar till alla!

Likes

Comments

Hej!

De var ett tag sen och har så mycket att skriva om, men ska försöka vara så kortfattad som jag kan. Hela denna veckan har varit full av stress och ångest p.g.a. de nationella proven. Imorgon har jag det sista i svenska då vi ska sitta och skriva i 3 och en halv timma. Så får se till att ha med mig mycket gifflar och drickyoghurt.

Förra helgen var superkul först var jag på mitt möte och det gick bättre än förväntat. Efter det gick jag och två underbara människor och åt på en jättegod restaurangen. Kommer träffa dem två och många fler nu till helgen så jag är taggad. På söndag åkte jag in till stan med mamma och bara hade en mysig dag och de behövdes verkligen. Vi åt på ett nytt favoritcafé och sen på vapiano efter det så shoppade vi!

Resten av veckan har bestått av att komma i kapp i skolan och som tur har vi inte haft typ några läxor så de var inte så svårt.

Idag ska jag tvätta och packa inför helgen och även åka till gymmet med ännu en underbar människa som jag inte har träffat på så länge.

Här kommer lite bilder från veckan, enjoy!

Kramar till alla!

Likes

Comments

Hej!

Just nu sitter jag och chillar. Är så väldigt trött efter en jättekul dag. Imorse var jag och åkte skidor med skolan. Jag och min kompis tog snowboard eftersom att vi åkt skidor hela veckan. Jag kan verkligen inte åka snowboard utan bromsa mer än vad jag åkte men de var kul.

Imorgon ska jag till Skövde och gå på ett möte och var med lite kompisar jag är sjukt taggad. Kommer antagligen inte blogga imorgon men det kanske kommer upp en inlägg en då.

Kramar till alla!

Likes

Comments

God morgon!

Idag är det sista dagen som vi åker skidor. Imorgon åker vi hem, kommer att sakna det här stället supermycket. Kommer definitivt tillbaka hit, backarna är bra och det finns många olika backar.

Stugan vi bor i är väldigt fräsch, inredningen är mordern och sängarna är jättesköna.Nu ska jag upp och äta men här kommer lite bilder från igår.

Kramar till alla!

Likes

Comments

Hej!
Idag har vi bilat upp till Dalarna eftersom att jag och en kompis ska vara här och åka skidor i 4 dagar nu. Jag är jättetaggad och det kommer vara jättekul redan idag har jag skrattat så mycket att jag nästan kissa på mig

Vi bor i en supermysig stuga med bastu och öppen spis. Backarna är jättebra här, vi har hunnit med en del idag men inte alla.

Kramar till alla!

Likes

Comments

Hej!

Idag hade jag nationella prov i spanska och jag tror att det gick helt okej. Men nu till helgen tar jag lång ledigt jag och en kompis ska åka till Dalarna och åka skidor i 5 dagar. Det kommer vara jätteskönt att få en extra sportlov.

Idag ska jag åka hem till min farmor och sova där längtar verkligen till det. Så då åker jagdirekt efter skolan hem till henne.

Kramar till alla.

Likes

Comments

Hej!
Idag var jag och några kompisar inne stan och kolla runt lite. De var fett mysigt även fast vädret var jättedåligt. Hoppas verkligen att de blir vår snart. När vi var inne i stan köpte jag också en ny kappa i hopp om att våren snart kommer.

När jag väl kom hem fick jag en hemmabakt semla. De är ju ändå semledagen. De senaste veckorna har varit fyllda av stress och på fredag har vi det första nationella provet.

Kramar till alla!


Likes

Comments

Hej!

Jag har inte bloggat på ett tag men de är för att jag har pluggat matte hela veckan, vi har matteprov imorgon.

Ska försöka uppdatera mer nu. I helgen fyllde min mamma år så vi har firat henne. Men nu i veckan ska jag inte göra så mycket mest vara hemma och plugga typ

Kramar till alla!

Likes

Comments

Hej!

Så sjukt att sportlovet snart är slut. Jag hade tänkte att lägga ut lite bilder från Hov1 konserten som jag och Sofia var på i onsdags.

Hov1 konserten var jättebra de ända negativa var att blev tvingad att lämna in sin jacka i garderoben. Tyckte de var segt eftersom att jag hade räknat med att ha på mig min inne på konserten. Men annars så var det bra.

Nu kommer en fotobomb från konserten.

Kramar till alla!

Likes

Comments