Nu har man jobbat hela julhelgen och påväg hem, inte vart hemma på några dagar, enklare sova hos mamma de helger jag jobbar. Så nu riktigt längtar jag hem till min lägenhet i Bersjön😃brevid den lilla bondgården.

Bestämde mig kolla rean, men ja, kaos och nej tack, får gå sista dagarna när sakerna ligger på mer rabatt hos till exempel Michael kors och Odd Molly. Inte värt det
annars 😃

Cervos

Bellamina

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ännu en julafton har passerat, men nästa dyker nog upp fortare än man anar, just som denna.

Min julafton var bra, börja morgonen med att glädja våra äldre, och tillsammans med min mor :) inte trodde jag att jag någonsin skulle jobba på samma arbetsplats och igår dessutom samma avdelning 😃på självaste julafton. Slutade tidigt så blev 2 julfirande med familjen. Och nummer ett och viktigaste är Kalle Anka, sen hur resten blir är, skitsamma :)
Fick nya barstolar och världens finaste armband ❤️och annat smått och gott 😃men största gåvan är sällskapet. Ta vara på nära och kära.

Köra en kväll på jobbet med goa kollegorna 😃


Cervos

Bellamina

Likes

Comments

Ciao

Vad fint väder det är , sommaren är påväg kan man lugnt säga och det är välkommet. Sett första maskroserna vid entrén. Gick faktiskt hem från jobbet tog en timma men helt klart värt det.
Ska man gå till läkaren på onsdag då fingret är svårläkt och och jobbigt att böja , vet inte vad jag gjort . Men gör inte ont tack och lov. Får se vad domen blir av det hela .

Nu har min svarta soffa fått en ny ägare, saknar den faktiskt , som en vän. Tur att den nya soffan är skön att ligga i den med , då jag sover i den då jag bara har en madrass på golvet och den är inte skön att sova i :) Nackdelen att gå isär med sambon :( saknar sängen .

Cervos

Bellamina

Bilder från landet :)

  • 100 readers

Likes

Comments

En lugn dag som hjälpt mig fatta beslut för framtiden , och vad jag ska kämpa för framöver. Ingen ska få rubba besluten och få mig ändra. Trött på hela tiden gå efter andras planer och låta mina egna gå i stupet. Man ska aldrig tro att saker händer försen det verkligen är sant och säkert.
Jag är inte perfekt människa , ångrar mycket som jag kunde gjort annorlunda , men samtidigt hade jag inte blivit den människa jag är idag utan allt hade hänt i livet, allt har en mening.

Slut på det trista <3

Inte långt kvar tills man sitter på planet med syster till härliga semesterparadiset :) tänk sitta på stranden med en paraplydrink tillsammans med den som betyder mest i hela världen <3

Cervos

Bellamina

  • 121 readers

Likes

Comments

Livet är en gåta som är till för att lösas<3

Kan det perfekta livet existera ?? Och när är man nöjd med livet ?? Vad ska man göra för att finna det ??

Jag har min dröm lägenhet , har ett jobb som jag trivs med , har familj och vänner jag älskar ?? Men ändå är jag inte världens lyckligaste, vad är felet ??

För att uppnå alla upplevelser och framgång så har det känts som jag har förlorat annat viktigt , om jag hade gjort det riktiga valet så hade jag kanske varit lycklig här i livet. Upplevelser gör en superglad för stunden och kommer vara ett minne men inget som består.

Livet ska vara tufft och ha motgångar , för att man ska får tur sen, men man kanske skulle slösat mindre tid för att klara det som aldrig kommer hända och hellre satsat tid för sådant som kan bli verklighet.

Med detta så kommer jag nu satsa för mina drömmar hel hjärtat och sluta lägga tid på skit i livet och leva ett crazy liv som den tjej jag är .

Bellamina


  • 126 readers

Likes

Comments

Hej
En månad som poolanställd nudå, så himla roligt att veta att jag har jobb att gå till som jag trivs med och har alla undersköterskor i område söder som arbetskamrater. De är grymma förebilder som vill få mig att utvecklas ännu mera , har har sin stil och sätt.
Kommer även ha min första riktiga semester någonsin :)

Har även fuskat med sockret men vad fan , löser sig .

Ha nu en bra torsdag kväll nu ska jag hem och sova , åka till jobbet 06.00.

Cervos

Bellamina

Likes

Comments

Hej

Livet är inte enkelt men ska det de egentligen ?? Det blir aldrig som planerat, så börjat leva för varje dag istället. Och tar vara på bra händelserna, för vem vet när det händer igen.

Lördagen så kom min kära mor,bror och hennes man på besök , nu går lillebrorsan runt möbler och går med gå-bilen , han pratar även typ Mamma -Pappa , så jäkla stolt över han. Lite knäppt ha en brorsa som är 22 år yngre , men vad fan inget är konstigt nuförtiden. Fick även en ny Micro av gudföräldrarna till Brorsan, plus en tavla av mormor och morfar även nya gardiner av Mamma :) så kul med nytt hemma.
Kvällen blev det filmkväll med masa gott godis , och ny serie :) Games of Thrones , blev bättre i slutet.

Söndagen så var det shopping ,träning och Bingolotto <3

Cervos

Bellamina

Likes

Comments

Hej

Efter många funderingar och snack har jag och Jimmy valt att gå skilda vägar som vänner och om det hade gått längre hade vi skilts som ovänner tyvärr . Jag för valet vi gjorde , var för varandra :)

Idag har det storhandlats för månaden och promenerat :) det är så fint ute nu men för jäkla kallt , usch på kyla . Nu önskar ja att jag hade körkort och bil så man slapp cykla en halvtimme fram och tillbaka till jobbet varje dag , ser ut som värsta snödrottningen verkligen.

Cervos

Bellamina

Likes

Comments

Hej

Misslyckades idag med träningen , gick när det var tio min kvar då jag kände att fan vad dålig jag är . Inget gick bra med stegen och yrade runt bland alla människor. Skämdes extremt mycket över min vikt , då jag gått upp i vikt :( det var inte jag :(

Men det var kul iallafall , veta att jag har konditionen kvar :) så ska träna på fredag igen :) Sambo kilona ska fan ner och snygga Bella ska komma tillbaka :)

Cervos

Bellamina

Likes

Comments

Hej

Hur långt i livet man kommer bestämmer man bara själv och även vad man vill åstadkomma varje dag , vecka,månad och år. Man måste ha mål och delmål och inte se varje negativ händelse som slutet på det målet. Alla kan verkligen lyckas<3 Alla är lika värda <3 Alla är vi olika individer med olika mål <3 Alla får vi misslyckas<3

Året 2016 ska jag försöka uppfylla mina mål:

•Få bukt på sambo kilona , målet är 65 kg.
•Ta hand om mina nära och kära ännu mer <3
•Ta körkortet
• Älska mig själv mera<3
• Jobba för det jag vill i livet :)
• Äga min andra Michel kors väska
•Utvecklas på jobbet
•Utforska världen
• Träna för kondition och välmående

Min resa börjar nu <3

Cervos

Bellamina

Likes

Comments