Header

Idag var Felicia, Mamma och jag ute och promenerade lite i Nakameguro där de har massor med träd som nu för tillfället blommar. Det är väldigt populärt att gå och kolla på det eftersom det bara varar i typ en vecka så det va väldigt mycket folk.

Likes

Comments

Ligger fortfarande i min säng och tar det lugnt. Har ätit lite frukost och funderar på att sätta på en film nu. Jätteskönt att få sova ut och ta det lugnt. Lovet var välbehövligt! Klockan är snart 10 och vet inte riktigt vad som händer ikväll men antagligen ska jag, Inès och Felicia ut och äta middag. Sedan kanske biljard eller så. Sedan vill jag till Shibuya/Harajuku och bara kolla lite affärer innan men får se hur de blir med det.

Likes

Comments

Här är bilderna från min mobil, sen har Inès flera på både hennes mobil och systemkameran så kanske lägger upp flera senare:)

Likes

Comments

Hejsanhejsan!!

Kom hem tidigare efter en resa med min närmaste kompis här nere Inès. Vi var nere i Okinawa vilket är en ö i Japan, det ska vara subtropiskt klimat där om jag inte har fel så det var varmt och skönt. Havet var "stängt" för det finns brännmaneter såhär tidigt på sommaren, så vi badade inte men vattnet var jättefint. Vi va där i fyra nätter och gick runt i något som hette American Village. Det finns en amerikansk bas där så det var många amerikaner. Lägger upp ett inlägg med mer bilder snart men här är en sålänge! Hade jätte trevligt verkligen och det var en perfect start på springbreak😊

Likes

Comments

Va ju i Sverige över nyår och hade verkligen jättekul! Va med Sofia mycket också men för någon anledning tar vi aldrig kort och hittar inga på min mobil så de fick bli dessa bilderna.
Det var jätteskönt att få komma hem igen men kändes som 10 dagar var för lite:/ men ska inte klaga!

Likes

Comments

Hejsan!!

Det var ett tag sedan nu och det är lite synd eftersom det är kul för mig själv att ha något att titta tillbaka på och minnas allt igen.

Mitt sista inlägg var i december, lite innan min födelsedag och sedan dess har ganska mycket hänt.

Field hockey säsongen är över, vi åkte skidor i Hakuba, jag var i Sverige över nyår, Katri kom hit på februari 'lovet' Fotbollssäsongen har dragit igång och vi spela cup i Osaka och en resa till Okinawa är bokad! Det kommer ett inlägg med lite bilder från allt och ny händer mycket kul så ska försöka uppdatera mer.

haha här är en bild från en skolcup som vi spelade i Osaka:)

Likes

Comments