Tjatja. Nu har vi varit uppe i kläppen i två dagar. Allt har gått precis enligt planerna än så länge och åkningen är väldigt fin. Igår var vi lite gangsters och åkte pulka ist för skidor i backen på kvällen. Att rekomendera! 😂

Idag bar det morgonåkning och frukost i backen. Nu är det naptime som gäller.
Ha det bäst!
Bella 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tåg. Aldrig gillat dem. Speciellt inte dem lila, vad dem nu kallas. Pågatåg?
För det första är dem otroligt obekväma, för det andra är dem nästan alltid fulla. Jag har inget emot andra människor så länge jag får ha mitt space. På ett fullt Pågatåg är det där med space icke existerande.

Vad jag är negativ. Jag ursäktar. Just nu är jag påväg till Lund för att träffa honom och jag borde vara jätteglad... men jag är mest trött. Tyvärr 😅 Ovanpå det har jag inte ätit lunch så lever på en smothie.
Ska försöka bli lite gladare.
Ha det bäst
Bella 

Likes

Comments

Jag vill bli bilmeckare, ingenjör, fotbollsproffs, advokat, händig, teknisk ja allt som kopplas till det manliga könet.
För det är orelevant att gång på gång liksom jag gjorde ovan att koppla yrken och egenskaper till det manliga könet. Genom att göra detta fortsätter vi att bygga på den stereotyp som är så förlegad. 

Kvinnan ska vara känslosam, svag, empatisk, söt, tillbakadragen, utseende medveten...
Ska.
Glöm det.
Att visa sina känslor är inte svaghet. Att vara empatisk är styrka. Alla de drag som anses feminina framstår ofta som svaga drag. 
Nej. Nej och nej.

Att vi fortsätter tjata om dessa könsbaserade egenskaperna förstärker bara dess innebörd.
Är du tjej och gillar bilar. Gilla bilar
Är du kille och gillar balett. Gilla balett

Likes

Comments

Hej läget people. Senaste tiden har varit hektisk. En otrevlig blandning av extrem skoltrötthet och dålig sömn...

Igår hade jag två prov, fem håltimmar och en mage som lekte krig. Proven gick sådär då jag inte pluggat till någon av dem. Det hela slutade med att jag gick och tröst köpte underkläder till mig själv. Blev lite gladare av det.

Idag är en helt okej dag. Inga missöden än så länge och när jag kommer hem ska jag upp och hälsa på lankie. Behöver lite distraktion från allt som har med skolan och göra...
Ha det bäst
Bella

Likes

Comments

Jag vet att jag är seg på detta men bare with me. Ska försöka bli bättre.
Här kommer dagens outfit!

Likes

Comments

Jag har alltid sett kärlek som något självklart. Något som bara finns där. Kanske är det därför jag aldrig riktigt brytt mig om att leta efter den.
Varför leta efter något man redan har?

Det är inte förrän lite senare i livet man inser att det finns olika sorters kärlek. Det finns den man har för sin familj, för sina vänner, för sin pojk/flickvän, för sina djur.

Vad man inte tänker på är en ganska ovanlig sorts kärlek. Kärlek till sig själv. Det nämns inte lika ofta i relation till just ordet kärlek. Endå är det nog den viktigaste kärleken man kan ha.

Som tjej eller kvinna i dagens samhälle växer du upp i en miljö som aldrig låter dig vara tillräcklig. Att den du är aldrig är bra nog. Istället får vi lära oss att aldrig sluta kritisera oss själva. Vi lär oss att förakta dem delar av oss som inte följer idealet. Vi lär oss jämföra våra kroppar med varandra, hitta fel där man egentligen borde hitta rätt.

Att älska sig själv är något så fantastiskt vackert. Tiden vi spenderar här på jorden borde inte gå åt till att jämföra och kritisera oss själva.
Jag har alltid tagit kärlek för givet, tills jag insåg att kärlek även innebär att älska sig själv. I det ögonblicket visste jag att kärlek inte var självklart.

Den här texten handlar egentligen bara om en enda simpel sak. Att jag vill säga att just du, du duger. Precis som du är.

Bella

Likes

Comments

Jag lyssnar extremt mycket på musik. Vilket humör jag än har hjälper alltid musik.
Här är några tips som just nu ligger väldigt högt upp på min lista.
Ed Sheeran - Shape you
Leon - Think about you
Erik Hassle - Missing you
Kent - Vi är för alltid
Ha det bäst!
Bella

Likes

Comments

Eftersom jag inte riktigt kan sätta ord på om idag är en bra eller dålig dag, kallar jag bara den en dag.
Intelligent som man är.

Gårdagen var bättre än väntat och även om det kanske blev en tequila shot för mycket var kvällen lyckad. Jag befann mig som vanligt mest på dansgolvet. That's ma jam.

jag har tyvärr knappt sovit något inatt och hade oturen att bli meddragen till stallet kl 7 imorse för att mocka och släppa ut hästarna. Självklart hade vattnet frusit och medan mamma fixade med det fick jag packa hö... Fysiskt arbete bakis är inget att rekommendera.

Vår fina Donkey har blivit en riktig besserwisser i hagen och bossar runt dem andra. Han är definitivt högst i rang om man säger så.
Ha det bäst!
Bella

Likes

Comments

Idag är en av mina nära kompisar först med att fylla 19. Det är helt galet vad tiden går. Var det inte alldeles precis vi fyllde 18?

19 är en ganska tråkig siffra. Du kan inte skylla på att du precis blivit myndig när du gör något dumt, som man kan när man är 18. Man kan samtidigt fortfarande inte gå på systemet... suck.

Iaf. Jag ska med och fira henne lite. Först blir det pinchos i Malmö (yum ser fram emot!) sen blir det Tingvalla och Perikles(ser inte lika mkt fram emot... )
Förra gången jag var på Tingvalla var det inte alls kul och egentligen hade jag helst sluppit, men eftersom det är Maddes dag tar jag en för laget.

Har det bäst!
Bella

En väldigt smickrande bild på min 19åriga Mads ❤

Likes

Comments

Bananbröd. Det absolut godaste brödet som existerar ❤
Världens enklaste att göra själv dessutom. Det recept jag brukar använda hittar ni genom att klicka på den här länken - Bananbröd
Jag brukar använda mig av vanligt mjöl då jag anser att det blir godast men man kan såklart byta ut det till grövre varianter!
Har du inte testat detta rekommenderar jag det starkt. Du kommer inte ångra dig..
Ha det bäst
Bella

Likes

Comments