Header

All text och alla bilder tillhör mig! Om inget annat nämns!

My life.

Allt rasade, kunde inte kontrollera tårarna, känslorna. Allt bara kom ut, i tre timmar satt jag, jag satt och grät, skakade och försökte stöta bort personer som jag verkligen tycker om. Det är hemskt. Personerna vill ju endast finnas för mig. Men jag funkar så..

Jag är otroligt glad över att den personen som fick ta emot mest verkligen inte gav upp, stannade kvar och gav mig det jag behövde trots att jag inte förtjänade det ett dugg.

Annars då? Jo jag börjar må bättre, så på tisdag ska jag börja. Jag stressar sönder över detta. Jag har missat en hel jävla vecka från min praktik. Vilket suger rejält.
Imorgon får jag förhoppningsvis veta om jag får lägenheten också. Jag hoppas så sjukt jävla mycket! Den var ju verkligen goals! 👌

Jag ska försöka få ihop ett vettigt inlägg inom en snar framtid jag lovar 😘

Likes

Comments

Samarbeten.

hej förlåt att jag försvann igen.. Men Ozzy fick lunginflammation och jag bihåleinflammation.. Gr8 eller inte.

Men har iallafall en tävling till er som finns på min instagram! Ni hittar den HÄR!

Där får du chansen att vinna 2 stycken entré biljetter till BARNmässan i Karlstad!

Likes

Comments

Dagar, My life.

Vet ni hur mycket hopp jag har i mig just nu? Jag tror inte det! Igår kväll fick jag ett meddelande som gjorde mig så förbannat lycklig! Jag har vart och kollat på en lägenhet idag! Om jag får den flyttar jag om två veckor! Förstår ni min lycka?!

Annars då? Jo jag ska vara ärlig, jag mår inte bra, demonerna från förr hemsöker mig, livet är inte alltid på topp. Men får jag denna lägenheten så tror jag att livet blir lite bättre iallafall.

Jag ska faktiskt börja försöka packa lite tänkte jag, även om jag inte får lägenheten så ska jag ju ändå flytta så snart som möjligt.

Ska kolla era kommentarer osv ikväll tänkte jag är bara lite mycket just nu 😘

Likes

Comments

My life.

Början utav Januari var hemsk. Jag var borta, jag var bara en smal pinne typ. Jag skämdes, jag gömde mig under en längre tid. Jag hade försvunnit mer och mer. Och jag mådde verkligen inte bra. Jag lät andra tro att mitt liv var på topp, att ingenting hände med mig.

I mitten av Januari valde jag att berätta för de närmsta vad som höll på att hända.. Och jag fick stöd, som fan. Jag fick hjälp av mina underbara vänner. I slutet av januari valde jag att berätta för de som följer min privata instagram vad som hände. Och helvete vad folk blev kärleksfulla. Jag blir seriöst ledsen av att folk skriver och bryr sig  så fort man säger något. Men hur länge brydde sig de människorna? Jo under den kvällen. Haha så patetiskt.. 🖕

Och nu då? Jo nu har jag mina närmaste som stöttar mig fullt ut. Och vågen står på 52 kg. Och jag är glad, men jag vill upp lite mer. Men det får bara ta den tiden som behövs. Jag vet vilka personer jag kan lita på. Jag vet vilka som stöttar mig fullt ut.

Och jag bara väntar och väntar nu. På att hitta en plats att bo på. En plats att få känna mig lyckligare. En plats som är min, en plats där jag får ha det precis som jag vill, en plats att få vara mig själv på. Jag längtar. Jag vill må helt förbannat jävla bra helt enkelt.
Men hade jag fått välja helt själv, inte haft några "krav" så hade jag flyttat ifrån Åmål, utan tvekan. Jag vill här ifrån. Jag vill verkligen det. För det tar så förbannat mycket onödig energi ifrån mig att bo i denna sjuka hålan. Finns väl knappt någon ärlig person som inte påstår sig "hata" någon men sen blir världens bästa vän med personen? 😂 Asså snälla, sluta ljug, sluta va så fucking falska människor. Sluta va så förbannat jävla irriterande. Ibland önskar jag att jag bara kunde ta alla dessa falska människor och sätta dem på en öde ö så kan de ha sina liv som är fyllda av lögner där istället. 🙄
Nä fuck va omoget de lät, men de hade varit rätt nice faktiskt!

Men jag är så otroligt jävla glad för att jag har de få underbara personer som jag verkligen kan lita på.

Likes

Comments

Dagar

Haha vilket skämt. Nej då. Men hade inte hjärta till att skriva igår. All fokus var på Ozzy, och när han la sig var jag helt slut..

Min apl började igår egentligen, och är idag med.. Men min lilla prins har åkt på lunginflammation.. Så får vara hemma.. Detta är verkligen ingenting som vi behövde nu. Så nu är de penicillin i 10 dagar som gäller. Och en massa gos. Äter gör han knappt, så han får äta de han vill och dricka saft, de får vara så nu. Vatten är ingen höjdare, så saft får han nu, vilket inte häller är speciellt lockande, men lite iallafall.

Och snart hoppas jag på att få komma iväg själv till vårdcentralen för en helt annan sak, men de får ni veta längre fram! Just nu vet bara mina närmsta babes detta 😉

Finns det något speciellt ni vill läsa om förresten? Jag har ju varit borta ett tag, så kanske finns några frågor eller så 😂 Eller så skiter ni i det haha!

Likes

Comments

My life., Samarbeten.

Jag har varit borta under en lång period som ni säkert har märkt..
Jag har inte orkat skriva, inte hunnit. Mitt huvud och mitt liv har vart kaos.

Fyllt av stress över skolan, över att först bestämt mig för att behålla lägenheten till att inse att jag ska söka ny lägenhet för att mitt liv ska falla på plats.
Jag behöver ha ett eget ställe, som är mitt. Som jag kan trivas i. För jag mår inte bra av att leva som jag gör nu.

Och mitt uppe i allt detta så hände något som jag inte vill. Något som jag sökt hjälp för. Men inte fått hjälp. Men jag har underbara vänner och en underbar familj som stöttar mig i denna hemska sak. Jag har inte velat att detta ska hända. Jag ville verkligen inte att denna mardröm skulle komma tillbaka.. 
Jag rasade ner i vikt. Utan någon förklaring. Jag äter, jag äter när jag vill och kan. Men matlusten försvann under en vecka. Och detta hände..

Men jag är påväg upp igen, jag kämpar på varje dag. Jag äter, de gör jag, inga stora portioner men det kommer. Jag har gått upp till 51 kilo nu. På bilderna ovanför var jag på 45 kilo. Men det går bra nu.

Under helgen som var så har jag varit i Göteborg med min bästavän, min andra halva och träffat roliga människor, jag har mått hur bra som helst!

Och denna helgen var underbar. Jag började allt mer att känna igen mig själv. Och jag mådde faktiskt bra.

För att ändra mitt liv, för att känna en frid
För att hitta nån som får mig må bra.
Och den gamla jag, ja hon finns inte kvar.

Det är vad som behövs för mig nu.

Och vi firar att jag är tillbaka med en rabattkod som jag har i samarbete med twistshake tycker jag!
Som vanligt är koden bellakittelsen20

Och den ger er 20% rabatt på hela deras sortiment! Vilket är rätt awesome tycker jag!

Likes

Comments

My life.

Igår skulle jag gå hem, efter att ha varit hos @carolinekuusinen men när jag ska öppna dörren in till trappuppgången så trycker någon emot.


Och jag skriker bara "va fan?" och ser sen två poliser som står där. Och jag säger att jag bor här och jag vill hem. Men nej. Jag får inte.


"Gå till Ica det är öppet" säger de till mig. Går till Ica efter ett tag och tänker bara vad fan gör jag nu?


Efter ett tag går jag tillbaka hemåt och ser att de spärrar av området.. Jag får panik börjar skaka och gråta.. Och säger bara "Jag behöver mina mediciner, min son och man är där inne" Som tur var kom det nu fram en trevlig kvinna som lät mig gå nedanför vår balkong så Kim fick slänga ner saker, de var inte avspärrat där bak..

Efter det går jag hem till Carro igen, vet inte vad som händer, insatsstyrkan var utanför vårt hem, jag får inte vara med min familj. Jag skakar bara, jag är orolig över vad som ska hända.

Kommer dom få utrymma huset? Kommer dom ta personen som orsakat detta? 😔

När klockan är ungefär halv 1 får jag meddelande från Kim att jag kan gå hem. Och när jag kommer fram kommer en polis fram till mig och frågar mig vad jag gör här,

jag svarar att jag bor där uppe och vill hem, Ica stängde för ett bra tag sen som dina kollegor sa till mig att gå till.

Jag får iallafall komma hem, men jag kunde inte somna, inte förrän klockan var ungefär 5.. Det dundra och höll på ovanför.

Jag är glad över att de gick såpass bra iallafall. Och nu orkar jag inte svara på fler frågor angående detta. Och det får ni bara acceptera nu..

Likes

Comments