Header

All text och alla bilder tillhör mig! Om inget annat nämns!

My life.

Ni vet när man får sån sjukt skev syn på sig själv?

Att man inte duger? Asså de är sjukt egentligen.
Jag vet att jag duger. Men ändå tänker jag inte så.

- Jag kan ingenting.
- Jag är för tjock.
- Ingen gillar mig.
- Allt jag gör blir fel.
- Jag duger inte som mamma.
- Jag är inte värd kärlek.

Ja min lista kan bli lång, alldeles för lång.

Varför känner jag så? Jag brukar försöka se mig själv som bra, att jag duger som jag är. Men nej min syn på mig själv nu är skev.

Varför är det så? Är det mina gamla demoner som kommer ikapp?

Är det för att jag blivit mer och mer påmind över vad jag gjort, vad jag fått gå igenom? Som jag inte kunnat berätta för att jag fått veta hur jävla värdelös jag är, att jag får skylla mig själv för vad som faktiskt hände?

Nu i efterhand vet jag att det var inte mitt fel. Jag gjorde ingenting, jag ville inte. Men ändå hände det.

Men snart, snart ska jag må bra. Jag har bett om hjälp av min pappa, min älskade pappa som gör allt för mig, som ställer upp vad som än händer, vad jag än har gjort.

Jag har sånna fina vänner som finns här.
Jag har en underbar människa som jag kastat skit på utan att hen förtjänar det, men som ändå stannar kvar hos mig. För hen gillar mig, oavsett om jag har diagnoser och problem eller inte.

Nu vet jag att snacket kommer gå om vem denna fina människa är. Men kom igen bitches, de är så lätt så de blir svårt för er 😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Dagar, My life., Youtube!

Skola, plugg och video inspelning.
Yes de är så min dag varit. Tyvärr har jag nu fått "sjukskriva" mig från skolan imorgon pågrund utav hur jag mår. Men nu har jag fått mina riktiga mediciner så jag hoppas verkligen att de hjälper nu!

Och fredag är de Karlstad som gäller! Med underbara @carolinekuusinen 😍

Idag kom videon med svar på frågorna upp! Asså jag blir så sjukt glad över hur gulliga alla är i DM på instagram och på snapchat mot mig! Blir ju rörd 😍

Likes

Comments

My life.

Jag förstår verkligen varför jag tappat läsare och följare här på bloggen, och jag är helt cool med det asså. Men jag ska försöka finna ork och inspiration till att fortsätta blogga. Men de senaste månaderna har varit rätt jobbiga, haft sjukt mycket att göra, skola praktik, flytt osv..

Men jag vill så gärna blogga! Men jag har ju verkligen ingenting att skriva om längre känns det som. Min blogg har alltid varit sjukt ärlig och öppen om allt. Men jag har blivit mer instängd under den senaste tiden, för jag vet hur många människor som så gärna vill förstöra mitt liv, men asså de lyckas inte. För att mitt mående är som de är, ingen kan påverka det direkt faktiskt.

Men ändå så har jag stängt in mig mer och mer. Har även fått mycket kommentarer på min youtube kanal har jag sett nu när jag kollade, som jag borde svara på men jag har inte haft ork eller så till det, vet inte vad jag ska svara direkt.

Funderar på att spela in en video eller så till veckan kanske men vettefan. Vad ska jag göra för video?
Har ni några frågor ni vill ställa så får ni gärna göra det för då kan jag svara på de.

Och vad vill ni ens läsa om egentligen? Vad ska jag skriva om?

Skolan? Ja där kämpar jag på som aldrig förr, jag gillar skolan nu. Klassen är helt okej! Hittat mig en underbar vän tack vare den utbildningen jag går! Hittat andra roliga människor som man kan tjata med om allt möjligt. Haft min första apl som var rätt så jobbig, då Ozzy hade lunginflammation första veckan och jag bihåleinflammation så fick jobba ikapp en vecka under 3 v där jag jobbade 100% redan.
Men jag trodde verkligen det skulle vara sjukt jävla tråkigt då jag inte alls är inne på att jobba inom äldre omsorgen, utan vill jobba inom lss/psyk med ungdomar. Men det var helt okej ändå!

Men jag sköter verkligen skolan som fan! Vill inte missa en dag! För fy fan va mycket man missar genom att vara borta en enda dag. Man lär sig så sjukt mycket av att vara i skolan och höra lärarna prata istället för att sitta och läsa kapitlen.

Aja där fick ni läst lite om skolan. Men som sagt ställ mer än gärna frågor eller skriv något ni vill läsa om eller något ni vill jag ska ta upp i en video! 😘

Likes

Comments

My life., Du duger som du är!

Du vet när du får de där tankarna om att du inte duger som förälder, vän, barn eller vad det nu är.. De tankarna är hemska, jag vet det, jag är i en sån period just nu.

Och jag vet själv innerst inne att jag duger precis som jag är egentligen. Men i mitt huvud nu cirkulerar enbart tankarna om hur värdelös jag är. Att jag inte är bra nog. Den senaste veckan har varit en riktig jobbig period. Livet är en riktig bergochdalbana som går upp och ner hela tiden, och snabbt går det. Jag går från jätte glad till super ledsen, till riktigt förbannad de pendlar mellan de hela tiden. Det finns inte någon mellan ting.

Jag hatar när jag är i dessa perioder, men jag har haft underbara människor runt mig som har hjälpt mig så mycket de kan.

Men tillbaka till när dina tankar spökar. Vad kan du öra för att försöka få bort dem?

❤Försök att komma på varför du tänker som du gör, vad utlöste detta osunda tänkandet?
Ibland så vet du inte varför, i mitt fall vet jag inte varför, eller jo, jag vet vad som utlöste detta.
❤ Be om hjälp, eller förklara för en person du litar på hur du känner, vad du tänker om dig själv.
❤ Försök hitta saker med dig själv som du gillar, det hjälper faktiskt, att se de positiva med dig själv!
❤ Gör saker du gillar att göra!
❤ Var inte ensam! Var med personer du tycker om och litar på. Det kan va skönt att vara ensam ibland, men inte för mycket för de brukar oftast förvärra tankarna.


Alla mår inte alltid bra, och det är inget som är inget fel med det, det är okej att må dåligt ibland.

Likes

Comments

My life., Samarbeten.

Jag vet att jag är sjukt dålig på att uppdatera nu. Men det har vart så mycket med min apl, flytt och mitt mående. Så hoppas ni förstår!

Men jag tänkte påminna er om min tävling på instagram där ni kan vinna två entré biljetter till barnmässan i Karlstad!

https://instagram.com/p/BQnhDIfFh2b/

Likes

Comments

My life., Samarbeten.

Hej igen! Jag vet att jag bara försvinner men jag har fullt upp, började praktiken i tisdags, 12-21 igår va de samma tid och idag 13-21.
Jobbar även fredag, lördag, söndag, måndag och tisdag! Och jag har valt de själv för att slippa ta igen under sommaren. Och jag vill  verkligen kämpa för denna utbildningen!

Men vad händer onsdag och torsdag nästa vecka då? Jo jag är ledig från praktiken, men jag ska flytta! Jag fick lägenheten! Min lycka är enorm! Och en annan bra sak är att jag mår bra på riktigt nu. Jag kan le på riktigt, låtsas inte. Och jag var inte alls så rädd för att gå till praktiken, jag ville dit, jag vill jag vill! 😂
Jag är stolt över mig själv som klarar detta, som verkligen kan bevisa för alla idioter som tror att jag inte klarar av någonting! 😘

Och glöm inte tävlingen på min instagram 😘

Ni hittar den HÄR 💕

Jag och @carolinekuusinen kommer att finnas där tillsammans 😘 Får ju ta med mig en person dit, så de blev ju självklart henne! Så hela helgen ska vi va i Karlstad på hotell tillsammans 😍 Äntligen bara vi 2 utan barn, gubbar och en massa andra folk, eller ah folk blir de ju men ah ni fattar 😘

Likes

Comments

My life.

Allt rasade, kunde inte kontrollera tårarna, känslorna. Allt bara kom ut, i tre timmar satt jag, jag satt och grät, skakade och försökte stöta bort personer som jag verkligen tycker om. Det är hemskt. Personerna vill ju endast finnas för mig. Men jag funkar så..

Jag är otroligt glad över att den personen som fick ta emot mest verkligen inte gav upp, stannade kvar och gav mig det jag behövde trots att jag inte förtjänade det ett dugg.

Annars då? Jo jag börjar må bättre, så på tisdag ska jag börja. Jag stressar sönder över detta. Jag har missat en hel jävla vecka från min praktik. Vilket suger rejält.
Imorgon får jag förhoppningsvis veta om jag får lägenheten också. Jag hoppas så sjukt jävla mycket! Den var ju verkligen goals! 👌

Jag ska försöka få ihop ett vettigt inlägg inom en snar framtid jag lovar 😘

Likes

Comments

Samarbeten.

hej förlåt att jag försvann igen.. Men Ozzy fick lunginflammation och jag bihåleinflammation.. Gr8 eller inte.

Men har iallafall en tävling till er som finns på min instagram! Ni hittar den HÄR!

Där får du chansen att vinna 2 stycken entré biljetter till BARNmässan i Karlstad!

Likes

Comments

Dagar, My life.

Vet ni hur mycket hopp jag har i mig just nu? Jag tror inte det! Igår kväll fick jag ett meddelande som gjorde mig så förbannat lycklig! Jag har vart och kollat på en lägenhet idag! Om jag får den flyttar jag om två veckor! Förstår ni min lycka?!

Annars då? Jo jag ska vara ärlig, jag mår inte bra, demonerna från förr hemsöker mig, livet är inte alltid på topp. Men får jag denna lägenheten så tror jag att livet blir lite bättre iallafall.

Jag ska faktiskt börja försöka packa lite tänkte jag, även om jag inte får lägenheten så ska jag ju ändå flytta så snart som möjligt.

Ska kolla era kommentarer osv ikväll tänkte jag är bara lite mycket just nu 😘

Likes

Comments