Header

All text och alla bilder tillhör mig! Om inget annat nämns!

My life.

Igår skulle jag gå hem, efter att ha varit hos @carolinekuusinen men när jag ska öppna dörren in till trappuppgången så trycker någon emot.


Och jag skriker bara "va fan?" och ser sen två poliser som står där. Och jag säger att jag bor här och jag vill hem. Men nej. Jag får inte.


"Gå till Ica det är öppet" säger de till mig. Går till Ica efter ett tag och tänker bara vad fan gör jag nu?


Efter ett tag går jag tillbaka hemåt och ser att de spärrar av området.. Jag får panik börjar skaka och gråta.. Och säger bara "Jag behöver mina mediciner, min son och man är där inne" Som tur var kom det nu fram en trevlig kvinna som lät mig gå nedanför vår balkong så Kim fick slänga ner saker, de var inte avspärrat där bak..

Efter det går jag hem till Carro igen, vet inte vad som händer, insatsstyrkan var utanför vårt hem, jag får inte vara med min familj. Jag skakar bara, jag är orolig över vad som ska hända.

Kommer dom få utrymma huset? Kommer dom ta personen som orsakat detta? 😔

När klockan är ungefär halv 1 får jag meddelande från Kim att jag kan gå hem. Och när jag kommer fram kommer en polis fram till mig och frågar mig vad jag gör här,

jag svarar att jag bor där uppe och vill hem, Ica stängde för ett bra tag sen som dina kollegor sa till mig att gå till.

Jag får iallafall komma hem, men jag kunde inte somna, inte förrän klockan var ungefär 5.. Det dundra och höll på ovanför.

Jag är glad över att de gick såpass bra iallafall. Och nu orkar jag inte svara på fler frågor angående detta. Och det får ni bara acceptera nu..

Likes

Comments

Samarbeten.

Nu mina älskade läsare får ni en rabattkod utav mig i samarbete med Twistshake!

Ni får 20% rabatt när ni använder koden bellakittelsen20!
Rabattkoden gäller som vanligt på hela sortimentet!

På bilden ser ni de olika produkter de har i sitt sortiment!

Nappflaskor, nappar, napphållare, termos och de finns även olika "nappar" till flaskorna, så de går att ha flaskorna till vatten eller vad man nu vill ge sitt barn 😍

Likes

Comments

Tips!

Krabat som jag dessutom skriver detta inlägg tillsammans med har en hel del olika leksaker, allt från saker till de minsta till större barn. De finns i plast, träd och en massa andra material, det finns även saker till kalas, utklädnad och till barnrummet!

Jag gillar att sidan har så otroligt mycket olika saker, och inte endast en kategori om ni förstår hur jag menar? Priserna är inte heller speciellt farliga om ni frågar mig då! Det är väldigt mycket som har mer ''gammaldags'' stuk där också!

Men jag hittar där emot en negativ sak med sidan, det finns inga babblarna leksaker, böcker eller någonting alls med babblarna. Vilket var sjukt tråkigt, då Ozzy är galen i dem. Skulle även önskat att det fanns mer saker i kategorin ''barnrum''. Men där emot så hittade jag en del andra saker jag skulle vilja ha. Jag lägger upp bilderna här nedanför och länkarna kommer vara på bilderna, så det är bara att klicka på dem!


Gå bil!
Lära sig klockan!
Bok

Likes

Comments

Jag tänker och tycker till!, My life.

Jag är ledsen över alla fel val jag gjort, jag är ledsen över att jag varit så förbannat jävla dum i mina "yngre" dagar.

Jag är ledsen över att jag vet hur mycket jag sårat mina närmaste vänner och min familj pågrund utav val jag gjort.

Varför tänker man inte på sina anhöriga när man gör vissa val i livet? Varför blir man så förbannat egoistisk när man mår så psykiskt dåligt?

Varför tänker man inte efter ordentligt innan?

Jag ångrar så sjukt mycket jag gjort i mitt liv. Men ändå inte, all skit jag tagit mig igenom har gjort mig till den jag är idag.

Jag har lärt mig så sjukt mycket genom alla dessa år med psykisk ohälsa, mobbning och alla idiotiska val jag gjort.

Jag mår inte alltid bra, men jag har lärt mig att det är okej. Det är okej att be om hjälp, det är okej att prata ut när man behöver det. Man behöver inte hålla allting inom sig. Man kan alltid prata med någon. Spelar ingen roll om det är en vän, familjemedlem eller en utbildad kurator/psykolog eller vad man ni får tag i.

Jag bryr mig inte om hur löjlig någon tycker jag är för att jag har min sociala fobi, min adhd eller min bipolära sjukdom.

För den som är löjlig är personen som inte inser att psykisk ohälsa och diverse diagnoser är okej. Det är inte fel på en person med någon diagnos.

Det är inte vi med diagnoser det är fel på. Utan de är personerna som anser att det är fel på oss som felet sitter i.

Noll vetskap om hur vi dagligen kämpar. Du som anser att personer med psykisk ohälsa är löjlig, dum, idiotisk eller vad du nu tycker. De du tycker och tänker om oss det är inte oss du tänker på utan dig själv. Det är dig det är fel på, du som är löjlig och dum.

Inlägg om allt möjligt.. Men aja. Uppdateringen är ju kass här så. Skit samma hoppas ni har det super bra!

Kan förövrig säga att skolan är super! Känner mig för första gången välkommen i en klass! Så sug på den ni 👊

Likes

Comments

Tips!

Vill du få en massa kärlek? Eller kanske ge en massa kärlek? 😍 Läs nedanför bilden så får du veta mer 💕

En grupp där de inte ställs några krav på dig, en grupp där du känner dig välkommen, en grupp där du kan hitta vänner eller kanske din stora kärlek! 😍

Låt oss få ge och ta en massa kärlek 😍

Varje månad kommer tävlingar, massa priser utdelas 😱

Du får sända live! 🎬
Chatta en jävla massa 🗯️
Även spela en hel del!🕹️

Just nu finns de en tävling där du kan vinna pengar! 😉💸

Ni hittar gruppen här!

Likes

Comments

My life.

Vad händer egentligen?
Varför denna paus?
Det är så många frågor om varför..
Men jag vet inte vad jag ska skriva.. Jag vet inte hur mycket jag vill ta upp..
Även fast jag vill vara ärlig i bloggen..

Jag känner bara att jag orkar inte just nu. Jag vill bara få må bra. Jag behöver må bra. Men jag mår inte bra, eller jo. Jag mår bra. Men jag är rädd. Jag hatar när det blir förändringar, stora som små. Men detta är vad jag behöver. Jag måste inse det. Jag måste förstå att i slutändan så kommer jag antagligen så mycket bättre utav det här.

Förändringar i mitt liv är något utav det värsta jag vet. Jag får panik, jag får ångest och jag hatar det..

Och samtidigt som denna förändring sker så kommer jag att börja i skolan igen.
Och med min sociala fobi är det en rejäl kamp. Jag har haft panikångest attacker flera dagar i rad, just pågrund utav att jag vet.

Att på måndag börjar jag skolan. Jag ska träffa människor, flera människor som jag inte känner såpass bra så jag kan känna mig bekväm.

Och i söndags kom även vinterkräksjukan in hos oss. Jag har legat och spytt, sprungit och skitit som en idiot, hela söndagen låg både jag och Kim.
Kim var helt "frisk" igår.
Jag också, men så slut i kroppen. Det var hemskt! Och detta är första gången jag haft någon sorts magsjuka..

Och pågrund utav detta gick jag ner i vikt. 4 kilo. Jag var nere på 50 kilo. Nu är jag iallafall uppe i 51 kilo. Och detta gör mig så sjukt ledsen. Jag var påväg upp i vikt efter allt kämpande. Och på en jävla dag så rasar jag ner 4 kilo. En fet käftsmäll var det.

Och imorgon då? Jo då ska jag iväg till läkaren, tur att man bara var sjuk i en dag iallafall.
Panik över det också.
För vilken sorts läkare är det då?
Jo gynekolog..
Jag ska iväg med mina mensbesvär.. Värken är extrem. Jag behöver hjälp. Jag har sökt hjälp sen jag var 11 år. Förstår ni? i 10 år! 10 jävla år har jag sökt hjälp. Men nej de blir bara en fjuttig gyn undersökning inget mer. Men de är något som är fel.
Inga preventivmedel hjälper mot mina problem. Jag forsar blod som värsta niagara fallen och ligger i fosterställning och gråter pågrund utav värk ibland. Menmen.. Hoppas att jag får hjälp denna gången!

Likes

Comments