Header

All text och alla bilder tillhör mig! Om inget annat nämns!

Dagar

Ingen kan nog förstå hur mycket den där flickan faktiskt betyder för mig.
Hon som räddar mig från hemska människor, hon som alltid finns här, hon som aldrig surar för någon fjant grej.
Hon som funnits för mig hela tiden, genom bra och dåliga perioder. Hon får mig lycklig!

Idag blir det en jävla fest med en hel del goa människor! 👌🏼

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

My life.

Jag är ett objekt, som det verkar vara okej att knuffa på, att inte visa någon respekt för, att kalla vad man vill och säga vad man vill till.

Dom säger att om man har gett sig in i leken, får man leken tåla.
Frågan är bara..
Varför låter ni mig aldrig veta reglerna?
Är det inte nu ni ska gå tillbaka ett steg för att ni fuskade?

Jag kommer aldrig ge upp, för att någon annan säger det. Vad ni än säger, så kommer jag aldrig visa mig så svag att ge upp allt det som gör mig till den jag är.

Men vill ni spela, låt oss spela, jag satsar allt jag har.
För att visa er att den jag är idag inte är svag.

Likes

Comments

Dagar, My life.

Jag håller på att ladda upp en video på kanalen nu. Och jag vet att kvalitén suger, men den duger. Jag duger. Ni duger.
Vi alla duger som vi är. Varför skulle någon vara mindre värd? Jag förstår inte det.

Men jag är så arg, ledsen och besviken. För jag vet hur jävla dåliga människor jag haft i mitt liv. Eller ah, personer som inte alls förtjänar mig. Dom duger som dom är. Men de borde verkligen bete sig lite bättre.

Jag är så arg på mig själv att jag inte såg hur personerna gått bakom min rygg under all tid. Vad personerna sagt om mina barn. Mina 2 ögonstenar, de jag verkligen är stolt över. Jag är så stolt över båda mina barn.

Jag förstår inte hur man som person kan prata illa om barn, barn som är oskyldiga, barn som inte gjort någon illa.. Usch säger jag bara..

Nu ska vi snart åka på begravning för min farbror. Och de är tungt, men det är sånt som behövs för att man ska klara av att gå vidare..

Jag ler, jag ler mot er.
Er som vill se mig falla.
För ni lyckas inte.
Ni kommer inte klara knäcka mig.

Likes

Comments

My life.

Jag lovar gång på gång att hålla allting. Hålla det jag lovar, bli bättre på att blogga, videos till kanalen men icke. Här ligger jag igen och har inte uppdaterat på ett bra tag ännu en gång.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga heller. Känner mig bara så besviken, besviken på mig själv.

Men asså de 3 senaste veckorna har bestått av plugg, haft massa prov, redovisning och hemtenta.

Livet har också hänt. Jag har gjort val som gjort mig ledsen men jag mår bättre än tidigare trots allt. Och tyvärr så somnade min farbror in förra fredagen. Så livet har inte varit det bästa.

Men tanken är att jag ska försöka få iordning en video på torsdag eller fredag. Jag ska försöka. Men förvänta er inte för mycket. Jag vill men frågan är vad mitt psyke säger..

Likes

Comments

My life.

Ni vet när man får sån sjukt skev syn på sig själv?

Att man inte duger? Asså de är sjukt egentligen.
Jag vet att jag duger. Men ändå tänker jag inte så.

- Jag kan ingenting.
- Jag är för tjock.
- Ingen gillar mig.
- Allt jag gör blir fel.
- Jag duger inte som mamma.
- Jag är inte värd kärlek.

Ja min lista kan bli lång, alldeles för lång.

Varför känner jag så? Jag brukar försöka se mig själv som bra, att jag duger som jag är. Men nej min syn på mig själv nu är skev.

Varför är det så? Är det mina gamla demoner som kommer ikapp?

Är det för att jag blivit mer och mer påmind över vad jag gjort, vad jag fått gå igenom? Som jag inte kunnat berätta för att jag fått veta hur jävla värdelös jag är, att jag får skylla mig själv för vad som faktiskt hände?

Nu i efterhand vet jag att det var inte mitt fel. Jag gjorde ingenting, jag ville inte. Men ändå hände det.

Men snart, snart ska jag må bra. Jag har bett om hjälp av min pappa, min älskade pappa som gör allt för mig, som ställer upp vad som än händer, vad jag än har gjort.

Jag har sånna fina vänner som finns här.
Jag har en underbar människa som jag kastat skit på utan att hen förtjänar det, men som ändå stannar kvar hos mig. För hen gillar mig, oavsett om jag har diagnoser och problem eller inte.

Nu vet jag att snacket kommer gå om vem denna fina människa är. Men kom igen bitches, de är så lätt så de blir svårt för er 😘

Likes

Comments

Dagar, My life., Youtube!

Skola, plugg och video inspelning.
Yes de är så min dag varit. Tyvärr har jag nu fått "sjukskriva" mig från skolan imorgon pågrund utav hur jag mår. Men nu har jag fått mina riktiga mediciner så jag hoppas verkligen att de hjälper nu!

Och fredag är de Karlstad som gäller! Med underbara @carolinekuusinen 😍

Idag kom videon med svar på frågorna upp! Asså jag blir så sjukt glad över hur gulliga alla är i DM på instagram och på snapchat mot mig! Blir ju rörd 😍

Likes

Comments

My life.

Jag förstår verkligen varför jag tappat läsare och följare här på bloggen, och jag är helt cool med det asså. Men jag ska försöka finna ork och inspiration till att fortsätta blogga. Men de senaste månaderna har varit rätt jobbiga, haft sjukt mycket att göra, skola praktik, flytt osv..

Men jag vill så gärna blogga! Men jag har ju verkligen ingenting att skriva om längre känns det som. Min blogg har alltid varit sjukt ärlig och öppen om allt. Men jag har blivit mer instängd under den senaste tiden, för jag vet hur många människor som så gärna vill förstöra mitt liv, men asså de lyckas inte. För att mitt mående är som de är, ingen kan påverka det direkt faktiskt.

Men ändå så har jag stängt in mig mer och mer. Har även fått mycket kommentarer på min youtube kanal har jag sett nu när jag kollade, som jag borde svara på men jag har inte haft ork eller så till det, vet inte vad jag ska svara direkt.

Funderar på att spela in en video eller så till veckan kanske men vettefan. Vad ska jag göra för video?
Har ni några frågor ni vill ställa så får ni gärna göra det för då kan jag svara på de.

Och vad vill ni ens läsa om egentligen? Vad ska jag skriva om?

Skolan? Ja där kämpar jag på som aldrig förr, jag gillar skolan nu. Klassen är helt okej! Hittat mig en underbar vän tack vare den utbildningen jag går! Hittat andra roliga människor som man kan tjata med om allt möjligt. Haft min första apl som var rätt så jobbig, då Ozzy hade lunginflammation första veckan och jag bihåleinflammation så fick jobba ikapp en vecka under 3 v där jag jobbade 100% redan.
Men jag trodde verkligen det skulle vara sjukt jävla tråkigt då jag inte alls är inne på att jobba inom äldre omsorgen, utan vill jobba inom lss/psyk med ungdomar. Men det var helt okej ändå!

Men jag sköter verkligen skolan som fan! Vill inte missa en dag! För fy fan va mycket man missar genom att vara borta en enda dag. Man lär sig så sjukt mycket av att vara i skolan och höra lärarna prata istället för att sitta och läsa kapitlen.

Aja där fick ni läst lite om skolan. Men som sagt ställ mer än gärna frågor eller skriv något ni vill läsa om eller något ni vill jag ska ta upp i en video! 😘

Likes

Comments

My life., Du duger som du är!

Du vet när du får de där tankarna om att du inte duger som förälder, vän, barn eller vad det nu är.. De tankarna är hemska, jag vet det, jag är i en sån period just nu.

Och jag vet själv innerst inne att jag duger precis som jag är egentligen. Men i mitt huvud nu cirkulerar enbart tankarna om hur värdelös jag är. Att jag inte är bra nog. Den senaste veckan har varit en riktig jobbig period. Livet är en riktig bergochdalbana som går upp och ner hela tiden, och snabbt går det. Jag går från jätte glad till super ledsen, till riktigt förbannad de pendlar mellan de hela tiden. Det finns inte någon mellan ting.

Jag hatar när jag är i dessa perioder, men jag har haft underbara människor runt mig som har hjälpt mig så mycket de kan.

Men tillbaka till när dina tankar spökar. Vad kan du öra för att försöka få bort dem?

❤Försök att komma på varför du tänker som du gör, vad utlöste detta osunda tänkandet?
Ibland så vet du inte varför, i mitt fall vet jag inte varför, eller jo, jag vet vad som utlöste detta.
❤ Be om hjälp, eller förklara för en person du litar på hur du känner, vad du tänker om dig själv.
❤ Försök hitta saker med dig själv som du gillar, det hjälper faktiskt, att se de positiva med dig själv!
❤ Gör saker du gillar att göra!
❤ Var inte ensam! Var med personer du tycker om och litar på. Det kan va skönt att vara ensam ibland, men inte för mycket för de brukar oftast förvärra tankarna.


Alla mår inte alltid bra, och det är inget som är inget fel med det, det är okej att må dåligt ibland.

Likes

Comments

My life., Samarbeten.

Jag vet att jag är sjukt dålig på att uppdatera nu. Men det har vart så mycket med min apl, flytt och mitt mående. Så hoppas ni förstår!

Men jag tänkte påminna er om min tävling på instagram där ni kan vinna två entré biljetter till barnmässan i Karlstad!

https://instagram.com/p/BQnhDIfFh2b/

Likes

Comments