Header

Hej!
Idag var det torsdag & nu är jag med Emilia men hon ska hem strax. Är jätte trött men imorrn är det fredag!
Hoppas helgen inte går lika söligt som förra 🙄

Men börjar bli riktigt trött på mina lärare. Dem tvingar oss nästan att göra alla läxor & pressar oss sjukt mycket!! Vi har liksom 3 år kvar??
Blir riktigt trött herregud.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!
Idag är de söndag,& det börjar redan ta sig mot sitt slut. Jag tog ett varmt bad men är dock jätte trött nu, ska snart lägga mig så.
Hoppas att ni har haft en bra helg & vecka, let's start a new week!
xoxo

Likes

Comments

Hej på er..

Jag vaknade 11 av att massor folk snapade mig haha, efter det så ar jag gjort lite grejer. innan maten städade jag mitt rum för det behövdes haha! Vid 2 tiden åt jag mat, haha jag vet, jag åt inte frukost ;/ Därför kanske är jag hungrig nu. Efter maten vid 4 satt jag mig och sminkade mig, satt på lösögonfransar oså. Där efter cyklade jag hem till pappa för jag behövde pumpa upp mina hjul så han hjälper alltid mig med det!

Just nu är jag verkligen så trött & har ont vid bröst korgen, vet inte varför ;/ Har lite svårt att andas.

Jag ber verkligen om urskäkt för att jag inte har uppdaterat på länge, har väldigt mycket press på mig i skolan efter det jag missade medans jag var sjuk. Igår var jag på Pulsen, de var väldigt kul. Hade förfest med min älskling Emilia.

Men jag måste ta något att äta nu för jag svälter.. Hoppas ni får en bra helg!

Pussaaaarrr

Jag och min babyy <3

​Torsdags kväll "

Likes

Comments

​För någon dag sedan beställde jag och Mamma hem några nya skor, jag köpte mina favisar ( såklart) och de blev mina nya Adidas skor! Är super nöjd med dem & dem är så sköna verkligen! Haha så dagen efter vi beställde mina så beställde såklart mamma också hem ett par, fast det blev blåa istället för svarta. 

Skorna köpte jag på adidas.se & dem kostade 900kr

Idag är det Måndag, sportlovet är slut men jag fick stanna hemma idag för mamma, eller asså hon sa till mig att jag skulle stanna hemma & vila efter min influensa. Har haft en riktigt tråkigt sportlov, ni anar seriöst inte. 

Har varit hemma typ hela veckan & varit sjuk men blev frisk igen typ Torsdagen eller Fredagen, minns inte. På lördagen var jag med Nova men inget speciellt asså. Är så trött efter influensan men imorrn blir det skola igen hoppas jag! Ska kanske ta ett varmt bad och lunga ner mig & kanske sova lite så trött jag är haha! 

Men hoppas att ni har haft ett bra sportlov, snart blir det påsklov också haha, tagga!!

Kramiiss

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har inte uppdaterat  för mitt sportlov började inte bra. Sista lektionen i fredags ( Musik ) Började jag hosta skit mycket och efter skolan var jag med Emilia. Vi hade kul osv.
Lördag morgon vaknade jag upp med mycket hosta, där efter på dagen fick jag 38 graders feber som ledde till 40. På söndag morgonen kräktes jag & ska förmodligen imorrn till Sjukhuset/vårdcentral. Jag har tagit sjukt många mediciner & jag har då isf influensa! Mamma var bäst & hjälpte mig, gav mig mediciner och lagade soppa. Just nu fixar hon sallad till mig. Ont i huvudet ungefär 24/7 och mår helt enkelt inte bra!
Vi får hoppas att jag får några dagar sportlov friskhet, annars blir jag ledsen ):

Hoppas att ni förstår hur jag mår och därför inte kan uppdatera!
Hoppas att ni mår bra & inte är lika sjuk som mig ;/
Kram

Likes

Comments

Godddeeeemorgon!
Är hos Smilla just nu & vi ska snart sticka till skolan.
Fredag idag wiho! Får sportlov idag & kanske ska till Osby & hänga där lite, får se vad jag gör. Men fredag idag & jag hoppas att ni alla får / har haft ett bra sportlov, dags för mig att få ett 💋
Kramiisss
Btw jag har blivit sååå besatt av Beyoncé & Niki! De är sjuk, älskar låtarna!

Likes

Comments

Jag var hemma idag från skola pga jag mådde inte bra igår. Jag hade djup ångest & sjukt ont i huvudet & ögat. Men jag mår bättre nu. Jag är singel nu & mår inte bra pga av det. Men anledningen kommer jag inte ta upp för att de är mitt privat liv, men ville bara säga därför jag inte lagt upp något.

Men jag duschade på morgonen & fönade håret och plattade det, så jag slipper göra de på kvällen då jag vill sova. Men hoppas att alla ni har haft en bra skoldag, själv så blir det skola för mig igen imorrn 💋
Älskar er <3

Likes

Comments

​Heej sötnosar!

Dagen har varit jätte kul & kreativ och världens bästa. 

Happy Valentine's day förresten! Jag har haft en jätte bra valentine's dag & jag hoppas att ni också har haft det. Min dag började att jag vaknade upp hos Wilma ( sov över ) & sedan satt vi och skypade med min kille, och lite med hans bästavän. Sedan så var jag tvungen och gå från Wilma eftersom jag hade dans träning så jag behövde sticka hem och äta & fixa mig. Men de gick jätte bra på dansen & ser väldigt mycket fram emot nästa träning. 

Annars har jag tvättat mitt hår osv & tagit det lungt vilket jag behövde! Jag är nu trött och ska ta något att äta och sedan sova och vakna upp imorrn med ett piggt ansikte haha. 

Hoppas ni har haft en bra dag. Loveu!

​Happy Valentine's day sweets 

Likes

Comments

Hej och "godmorgon" på er!
Helgen har jag tillbringat med min bästavän Wilma & vi har kollat på film, skypat mke osv.
Har iaf haft en skit bra helg.

Idag är det söndag och jag måste snart sticka hem även fast det bara är ett hus emellan mig och Wilma. Haha jag ska dansa vid 4 så måste hem och fixa mig till det runt halv 3, sedan kommer mina vänner och hämtar mig sedan åker vi som en grupp till dansen.

Update:

Ni vet att jag va sjuk va? Under fredagens kväll försvann de och jag blev skit lättad. Nu är jag bara lite lite förkyld och bara hostar lite men annars är allt super bra! Så det blir skola för mig imorrn!
Nu måste vi sticka, kram

Likes

Comments

Jag blev sjuk igen haha..

Ligger hemma och är sjuk igen, och missar så många prov idag D; Får så ångest, har så mycket att göra i skolan..

Men iaf jag har ätit bra frukost ( sallad som ni ser på bilden ) och dags för att äta mat. Har så ont i huvudet och mår illa & är ännu mer täppt i näsan. Igår kväll så mådde jag jätte dåligt ( fysikt ) och jag ringde mamma och hon sa att jag borde vara hemma idag då. Så ligger jag hemma nu med sjukt ont i huvudet.

Hoppas att ni mår bra iaf & inte lika sjuk som jag.

xoxo

Likes

Comments